çocukluðunuzda...
- courtney_hate
- Müdavim Üye
anneannem bakkala gönderirdi beni git süt al diye
bakkala gidip 1 şişe o marka süt isterdim
adamlar bana gülüp 'sek süt istiyosun heralde derlerdi'
ben de evet derdim ama içimden de 'koskoca bakkal olmuşlar bi südün adını söyleyemiyolar onun sonunda 1 harf daha var' derdim
yaptığım hatayı anlamam biraz geç oldu
ben ne biliyim o südün adının gerçekten SEK olduğunu, benim sandığım, söylediğim,istediğim şeyin cinsel ilişki anlamına geldiğini
rezilim biliorum
bakkala gidip 1 şişe o marka süt isterdim
adamlar bana gülüp 'sek süt istiyosun heralde derlerdi'
ben de evet derdim ama içimden de 'koskoca bakkal olmuşlar bi südün adını söyleyemiyolar onun sonunda 1 harf daha var' derdim
yaptığım hatayı anlamam biraz geç oldu
ben ne biliyim o südün adının gerçekten SEK olduğunu, benim sandığım, söylediğim,istediğim şeyin cinsel ilişki anlamına geldiğini
rezilim biliorum
umut doğurmak için, hayatla seviştim
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
çocukken bakkala gittiğimizde gözüme kestirdiğim abur cuburu alıpcebime atar gidermişim =) annem kızım napıyosun deyincede "ama neden anne, bunları biz alalım diye koymamışlar mı buraya" dermişim=))) annemde evet ama para vermemiz lazım dermiş=) ama bakkal amce her seferinde sevimli bulup beni hediye edermiş ikolata, şeker her neyse =))) kıyak iş ya çocukluk dünya umrunuzda olmuyo valla...
Küçükken bi' abimin yanında bi' ablamın yanında yatardım...Beni paylaşamazlardı...Bi' de abimle ablam yumoş yumuşatıcıdan yumoş oyuncağı kazanmışlardı bana ona sarılıp uyurdum...Beni kılıktan kılığa sokup fotolarımı çekmişler şimdi o fotolarıma bakarak abime ve ablama binlerce tesekkur ediyorum...
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
dün evde yatarken mickey mouse ve donald ın maceralarını izlerken gözlerim doldu. hepsinin içinde olduğu bi yap-boz um vardı benim, her pazar oturur alf izlerdim, her dediğim olurdu herşey daha kolaydı daha masumdu.hiç büyümicem sanırdım, hiç büyümek de istemedim zaten....çok özledim o günleri...
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
küçükken bi kere bizim eve misafir gelmişti bende hiç sewmiom misafirleri .gittim tek başıma tv izliorum . acun firarda gibi bi programın eski bölümlerini.kadının biri sunuyodu orda singapuru anlatıolardı .bizimkiler oraya tatile gittigi için ben pür dikkat dinliorum tabi .sonra kadn dediki singapurun en meşhur sporu nedir dedi . adam bi cevap werdi ama ben yanlış anlamışım sporun adını sex olarak duymuşum (belkide yanlış degildir ) hemen koşa koşa bizimkilerin yanına gittim onu solemek için . babam noldu falan dedi . bende baba baba sana bi soru singapurun en meşhur sporu nedir dedim babamda bilmem neymiş dedi .. bende of baba yaa sende hiç bişey bilmiosun sex babaaa sex dedim .tabi bunu der demez misafirlern suratı bembeyaz oldu .ne yapcaklarını şaşrdılar
bildigim birşey warsa hiç birşey bilmedigimdir.....
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- fromhelllll
- Müdavim Üye
- İletişim:
- nightmare_8
- Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
annem bi gün evde yokken onun bütün çiçeklerini paramparça yapmışım bütün yapraklarını falan..sonra annem apar topar gelmiş tabii şok..demiş kısım napıosun sen die..elimde çiçek yaprakları cevap vermişim: fasülye yemei yapıom ki ben!
eh annem beni nasıl öldürmemiş ben de şaşıom dorusu..nese sonuçta yaşıom hala işte..
eh annem beni nasıl öldürmemiş ben de şaşıom dorusu..nese sonuçta yaşıom hala işte..
pencere önü çiçeği
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- nodoubt_16
- Müdavim Üye