ülkemiz topraklarına inme gafletinde bulunup korkusuz!!! köylü vatandaşlarımız tarafından "ahanda bi çisim taşlayın ulaaa" naraları ile taşlanıp canları acıyıp UFOlan yaratıklardır:)
olmazmı beaa
hatta kulama gelen bi duyuma göre; i*neler dünyayı ele geçirmek istemişler fakat uraşmanın gereksiz oldunu dünyada çok saf insan oldunu fark etmişler sinsice bi planla insanların arasına bi casus sızdırmışlar bu casus ülkeleri insanları özgürlük din siyaset gibi konularda kandırıp birbirlerini katletmelerini
sağlayacakmış.adıda bush'mu neymiş.
valla ben onların yalancısıyım.
baddua yazdı:olmazmı beaa
hatta kulama gelen bi duyuma göre; i*neler dünyayı ele geçirmek istemişler fakat uraşmanın gereksiz oldunu dünyada çok saf insan oldunu fark etmişler sinsice bi planla insanların arasına bi casus sızdırmışlar bu casus ülkeleri insanları özgürlük din siyaset gibi konularda kandırıp birbirlerini katletmelerini
çok ii dikkat et gerçek ufolar sana hakeret davası açmasın
baddua yazdı:olmazmı beaa
çok ii dikkat et gerçek ufolar sana hakeret davası açmasın
açamazlar ki düşünce özgürrlüğüm vvvaaar.varmı lan yok galiba poku yedim.
Ufolardan çoq ben piramitleri merak ediyom yaw gerçi hatırladığım kaddarıyla bi kaç yerde uzaylılarla ilgisi warmış diolardı ama kim yaptıysa helal olsun hüea
ufolar olabilir her gezegenin belkiide yaşama şeklilleri farklıdır bis nası bu gezegen de yaşıosak onlardaa gezegenlerinde mutlu we huzurlu yaşıolardırr
ufo doğru olsa bile dünyaya bi zararı dokunmayacaı belli =) şimdiye kadar zarar verirlerdi...evrende ordan oraya ışınlanan bi medeniyet bizim köylülerin taşlarından korkmaz yani =)...boşwerin uzaylıları dünyalılar daha tehlikeli =)
Bir cıkarım olursa UFOlar olsun, fakat bana bir yararları olmayacaklarsa neden kabul edeyim ki,he lazım olursa UFO vardır,hiç değilse birşeylerin üzerini falan örteriz,örtü mahiyetinde...Yavas yavas politikacımı oluyorum ne!
Mars değil de daha mantıklı biryer, birşey söyleseydin söylediğin şeye hayır kesinlikle diyemezdim ama mars dediğin için hayır, kesinlikle değil diyorum.
When you're pushed, killing's as easy as breathing