İçinizdeki Şeytanı Yok Edebilir misiniz?
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
bi kere cıktı seytanım ortaya ve kayboldugunda etrafımdaki herkes bana saskınlık ve korkuyla bakıyodu.. yaptıklarımı görünce ben de korktum kendimden:) insan bazen gercek anlamda kendini kaybedebiliyo.. fazla asabiyim daha kontrollü olabilmek güzel olurdu tabi.. ama ise yarayacagı durumlar da var sytanımın.. cık ortaya diyim cıksın yok ol diyim pufff...
..,,where i lay my head is home,,..
Yok etmem,idare ederim.Bazen gereklidir şeytan,her zaman melek gibi düşünemez insan.O kadarıda saflıktır.
Çevremdekiler şeytansın derler bana ama kötü düşündüğümden değil.
Sadece kendimi,çevremdekileri korumak amaçlı şeytani şeyleride düşünürüm.İnce düşünürüm bir nevi.
Bana şeytanlık yapana karşıda içimde ki şeytan harekete geçer,kat kat fazlasını yaparım hiç acımadan.
Hak edene lazım diye düşünüyorum her zaman.
Sadece kendimi,çevremdekileri korumak amaçlı şeytani şeyleride düşünürüm.İnce düşünürüm bir nevi.
Bana şeytanlık yapana karşıda içimde ki şeytan harekete geçer,kat kat fazlasını yaparım hiç acımadan.
myspace.com/the_rita
sanada katılıyorum rita ablaRita yazdı:Yok etmem,idare ederim.Bazen gereklidir şeytan,her zaman melek gibi düşünemez insan.O kadarıda saflıktır.
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
- no_fear_15
- Müdavim Üye
acilen yok edin onu kış kışbad-dua yazdı:hasstir şeytan foruma dadanmışlan....kimseye zarar vermeden silin şu şeytanımaleficia yazdı:içimde bi şeytan yok ;ben zaten o'yum...
şaka bi yana bende kendimi 1 kere kaybetmiştim çook kötü bişi kendime geldiimde etrafımdaki insanlar iyi misin falan diyordu
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
o cinsiyetinizden kaynaklanan genetik bi durum canım, takılmawolfali yazdı:içimdeki şeytanı bilmemde,içimde ki hayvanı yok edemiyorum.
şaytana gelince; içimdeki şeytan beni yok etti..!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}