hadi ya bende 2 hafta önce sanada o uzun piercingden mi taktılar?ben yarın deiştircem kısmetse.ters999 yazdı:bn bugün çenemi deldirdimm:)
Dövme & Piercing
ya bunların hepsi bizans oyunu adam uzun takıyo yaptıktan sora gel yarn yenisini verelim uzunsa dio:) ticaret zekası işte:) piercing-delme 20 ytl:) ama gaet memnunum..anemle babam bayaa bi dışladılar beni ama..deydi bence..babam ordan su fışkırcak dio yaf:)ignore yazdı:hadi ya bende 2 hafta önce sanada o uzun piercingden mi taktılar?ben yarın deiştircem kısmetse.ters999 yazdı:bn bugün çenemi deldirdimm:)
- Pain_Killer
- Üye
+1 kesinlikle katılıyorum yaDeaR_GoD yazdı:Blu çağına girmiş anadan babadan kopardığı paralarla marjinal olma sevdasına kapılan çok velet verdik bu yolda . Deldir marjinal ol, dövdür marjinal ol. Memleketimin güzide veletlerine hayranım .
''dünyanın en mutlu insanları " demişti biri alkolün belki de terkedilmişliğin etkisinde...
- no_fear_15
- Müdavim Üye
bu kadar kolay oluyor mu ya? gerçi ben memnunum dövmemden ama kremle geçecek kadar teknoloji ilerlediyse bravo.no_fear_15 yazdı:ewt döwme güsel bişi ben de ejder yaptırdım 3 haftadır duruo
birde kalıcı döwme yaptırıp pişman olanlara haperim far bir krem çıkmış dövmenin üstüne sürüomuşsun boyayı püskürtüomuş
vala bacım piercingi gidip almak dahil toplam 5dakkikamızı aldı bizimRita yazdı:ilk deliminde deldirdiğiniz bölge şişiyor uzun takmaları oyun değil (:
epey bi pahalı ya geliyor sonradan kısasınıda almak ama sağlık için ilk önce kesinlikle uzun piercing ve titanyum (:
sterilize cafe ortamında taktık bi sorunda yaşamadım daha
dont speak..
- bloodyMary
- Üye
- İletişim:
Dövme yaptırmak tam bir hastalık.Yaptırdıkça yaptırası geliyor insanın.Şahsen bende 8 adet dövme var.Bazılarından sıkıldım.Ama bide lazer tedaviye para harcıyamam.Reklam olacak ama Kadıköy barlar sokağındaki Negatif Stüdyo dövme konusunda oldukça profesyonel.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
dövmeyi doğru bulmuyorum. temiz bir cilt kadar iyisi yoktur. yaptırdığı dövmeden dolayı bunalıma giren bile tanıyorum.
piercingde durum değişir : çok itici buluyorum ama en azından çıkartılabiliyor olması bi avantaj.
piercingde durum değişir : çok itici buluyorum ama en azından çıkartılabiliyor olması bi avantaj.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
piercing severim,dövme olayına uyuzum.çıkarması çok zor bide o durumu var.yaptırması bir acı,çıkarması ayrı bir acı.
ne gerek var o kadar acıyı çekmeye artık cipslerin içinden çıkıyor geçici günübirlik dövmeler istediğiniz zaman alt tabakasını bir güzel yalayıp kolunuza monte edebilirsiniz.çıkarmak içinde banyoda çitilenmeniz yeterlidir..
ne gerek var o kadar acıyı çekmeye artık cipslerin içinden çıkıyor geçici günübirlik dövmeler istediğiniz zaman alt tabakasını bir güzel yalayıp kolunuza monte edebilirsiniz.çıkarmak içinde banyoda çitilenmeniz yeterlidir..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
ben olayın dini yanına hiç girmedim.dini yönü bakımından bende karşıyım.fakat dini yönünü gözardı etsem bile telafisi zor olan hiçbirşey yapmama mantığımdan dolayı dövme yaptıracağımı hiç sanmıyorum.
zaten işin iyice cılkı çıktı.ergen gençliğin yarısının kolunda,bacağında,k*çında bir dövme var.bazen bakıyorum bir arkadaş grubunun hpsinde aynı dövme var.genelde 'eksik kalmama' duygusunun bir ürünü olduğunu düşünüyorum.
ama beğenipte dövme yaptıranında kendi fikridir,görüsüdür bize laf düsmez diyorum her zaman =)
zaten işin iyice cılkı çıktı.ergen gençliğin yarısının kolunda,bacağında,k*çında bir dövme var.bazen bakıyorum bir arkadaş grubunun hpsinde aynı dövme var.genelde 'eksik kalmama' duygusunun bir ürünü olduğunu düşünüyorum.
ama beğenipte dövme yaptıranında kendi fikridir,görüsüdür bize laf düsmez diyorum her zaman =)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
ben dövmeyi daha çok dini yönden karşym ama yani Ali'ninde dedği gibi o acı çekilmez yanii bilmom nası bi acı ama çok acı heralde ama piercingi düşünüorm nası olr acaba dudağa düşünüyorum şmdilik naapsam diye belki yaptırrm kulğımıda deldirmek istmiyorum herkes deldirdi çünkü 40 yaşnda adamda bile küpe var:-D hani küpe yok ama piercing var ilginç olur
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
şimdilik piercıng ım var sadece ama en kısa zamanda dövmede yaptırmayı düşünüyorum. piyasa dövmeye karsıyım ama modaya uyma yuzunden 70 yıl tasıyacagın bırseyı asla yaptırmam.dusunsenıze 15 yasındakı hatun belıne sexy yazdırıyor hatun 70 ınew gelınce hala sexy yazıyor puhahaha
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım