Küfür Etmek ?
yav kiz erkek farketmez.sinirlenince ole yatistiriorm kendimi.kimsede bana kufur ettim icin karisamaz.yakişmiosa bana yakismio.kime ne!kufur gayet dogal bişi yaaa ama yerine gore
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
-
- Üye
- bassofadown
- Üye
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ya küfür bnm içime ööle bi işlemiş kii... artık iltifatlarım bile küfür.. harbiden diom... ama allahtan bilen bilioda terslik olmuo... bi gün fena yakcak başımı bu küfür ama naapiim..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
bnde bzn neden ööle şeyler dediimizi anlamıom harbiden...!!ScOoBy yazdı:Kızlar yapamadıkları şeylerin küfürlerini neden ederler bi de hiç anlamam
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
di mi yaa.... uygularız tabi... bizde çare tükenmezz... kafamıza koyduumuzu yaparız bizzz!!!...Ned_Kelly yazdı:"becermek" kavramını nası algıladığınıza bağlı bu...aslında kızların da yaptığı bir nevi "becermek"...yani o ettikleri küfürleri uygulayabilirler de....
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- johnnash38
- Üye
- L_PArK_ZoNe
- Üye
geçen bi hoca beni disipline yolluodu kravat takmadığım için sonra affetti fln ben de küfür ediodum işte arkada öle bzmklerle muhabbett ederkenn hocaya baya bi kfr ettmm haksızda değilimm kazak gymşmm üzerne nasıl kravat takym +okulda çoğu kişi o gün kazak gymşş gelmişş disiplnee nese arkadaşın biri çıktıı çok ayıp kızlara hiç yakıştıramıorumm uyuz oldmm yanii nie kendmii kasymm ya sölerimm abii benii hiç bağlamazzz canım istiosaa sölermm bu bu kadar basit
The burden is mine... alone
-
- Üye
ya evet küfür etmek güzel.Her insan,kendini yanýnda rahat hissettiði kiþilerin yanýnda birine sayýp sövmek ister.Ama türkçede küfürlerin çoðunun hatta hemen hemen hepsinin çýkýþ noktasý ve muhatabýnýn kadýnlar ve eþcinseller olmasý bazen,edilen küfürü gerçekten anlamsýz noktalara içinden çýkýlamayacak durumlara kadar sürükleyebiliyor.Evet küfür etmek güzel,rahatlatýcý ama biraz daha yaratýcý olmak lazým kanýmca.
benim bir numaralı deşarj aletimdir ya küfür!eğer bişiye kızdıysam küfretmedik hiç bi yerini bırakmam hücrelerine,iliğine,kemiğine kadar küfrederim...zaten ben küfür etmem desemde inanan kimse olmaz sanırım avatar dan ne mal olduğum belli oluyo zaten..ama nasıl küfretmryim ya bide bu istanbulda küfretmeden yaşanırmı...!dışarı her çıktığımda ağzımdan aynı küfür çıkıyo...KURALLARINIZI MİKEYİM...!