yah oa damı fena çarpıyor yhaEdmond yazdı:stan yazdı:Tequilla
En sevdiğiniz alkollü içecek?
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
öyle bencede babamada rusyadan bi içki geitrimişlerdi annem öle kolay kolay sarhoş olmaz ama o bile uçtu yhaGiMLiStorM yazdı:amcam kazakistan'dan bi vodka getirmiş geçen bi ark.la içtik...ama ben size şunu sööliim tekel votkası hikaye...2.bardaktan sonra biz varyaa zooooooommmmmm
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
olm efsane oluo o vodkalar yaa...çok sevdim...ben rusyaya veya onun komşularından herhengi birisine taşıncambalgam yazdı:öyle bencede babamada rusyadan bi içki geitrimişlerdi annem öle kolay kolay sarhoş olmaz ama o bile uçtu yhaGiMLiStorM yazdı:amcam kazakistan'dan bi vodka getirmiş geçen bi ark.la içtik...ama ben size şunu sööliim tekel votkası hikaye...2.bardaktan sonra biz varyaa zooooooommmmmm
Even the smallest person can change the course of the future...
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
nihahaha dinimizce günah yapmayın öle şeler.cık cık cık : PGiMLiStorM yazdı:olm efsane oluo o vodkalar yaa...çok sevdim...ben rusyaya veya onun komşularından herhengi birisine taşıncambalgam yazdı:öyle bencede babamada rusyadan bi içki geitrimişlerdi annem öle kolay kolay sarhoş olmaz ama o bile uçtu yhaGiMLiStorM yazdı:amcam kazakistan'dan bi vodka getirmiş geçen bi ark.la içtik...ama ben size şunu sööliim tekel votkası hikaye...2.bardaktan sonra biz varyaa zooooooommmmmm
ayrıjana yunan rakısımı votkasımı öle bişi işte o da süper yhaaaa
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
zten okul sayesinde çıkacaktım yurtdışına...artık okul götürmesede çıkmak farz oldubalgam yazdı:nihahaha dinimizce günah yapmayın öle şeler.cık cık cık : PGiMLiStorM yazdı:olm efsane oluo o vodkalar yaa...çok sevdim...ben rusyaya veya onun komşularından herhengi birisine taşıncambalgam yazdı: öyle bencede babamada rusyadan bi içki geitrimişlerdi annem öle kolay kolay sarhoş olmaz ama o bile uçtu yha
Even the smallest person can change the course of the future...
içki içenlerin sonu RAYYA KUYUSU +YANMAK bilignize :MGiMLiStorM yazdı:zten okul sayesinde çıkacaktım yurtdışına...artık okul götürmesede çıkmak farz oldubalgam yazdı:nihahaha dinimizce günah yapmayın öle şeler.cık cık cık : PGiMLiStorM yazdı: olm efsane oluo o vodkalar yaa...çok sevdim...ben rusyaya veya onun komşularından herhengi birisine taşıncam
bizde arkadasın evinde yıllanmıs bir rus votkası bulmustuk adı sanı duyulmamıs...ilk yudumdan sonra biz varyaa hastane oluyorduk ki tukurmek aklımıza geldiGiMLiStorM yazdı:amcam kazakistan'dan bi vodka getirmiş geçen bi ark.la içtik...ama ben size şunu sööliim tekel votkası hikaye...2.bardaktan sonra biz varyaa zooooooommmmmm
sleeping with the earth my dying bride
onu bunu bilemem size şunu söliim 50 ytl ye safari alcağınıza 10 ytl ye kayısı likörü alın tadları fln birebir aynı walla...cebinize yazık etmeyin
insanlık, okadar hızlı büyüyordu ki ; Tanrıyla boy ölçüşmeye kalkıştı ve Tanrı ; çocuklarından utandı... Önce yağmurla yıkadı pisliklerinden arıttı sonra güneşinde yaktı maskelerini çıkarttı ve yer yü
ha bide hataylıyım oranın incir rakısı var boğma rakıda diyolar acaip güzel be oy oy oy özledim şimdi bak
insanlık, okadar hızlı büyüyordu ki ; Tanrıyla boy ölçüşmeye kalkıştı ve Tanrı ; çocuklarından utandı... Önce yağmurla yıkadı pisliklerinden arıttı sonra güneşinde yaktı maskelerini çıkarttı ve yer yü
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
yunan rakısı olan uzo olmasın obalgam yazdı:nihahaha dinimizce günah yapmayın öle şeler.cık cık cık : PGiMLiStorM yazdı:olm efsane oluo o vodkalar yaa...çok sevdim...ben rusyaya veya onun komşularından herhengi birisine taşıncambalgam yazdı: öyle bencede babamada rusyadan bi içki geitrimişlerdi annem öle kolay kolay sarhoş olmaz ama o bile uçtu yha
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
rus içkilerinde de burda olduğu gibi "sahte" olma durumu var. methini çok duyduk. o taraflara uğrayan bir arkadaşa siparişi verdim, istanbula geldiğinde getirecek bana da...GiMLiStorM yazdı:olm efsane oluo o vodkalar yaa...çok sevdim...ben rusyaya veya onun komşularından herhengi birisine taşıncambalgam yazdı:öyle bencede babamada rusyadan bi içki geitrimişlerdi annem öle kolay kolay sarhoş olmaz ama o bile uçtu yhaGiMLiStorM yazdı:amcam kazakistan'dan bi vodka getirmiş geçen bi ark.la içtik...ama ben size şunu sööliim tekel votkası hikaye...2.bardaktan sonra biz varyaa zooooooommmmmm
- sucre_en_cube
- Üye
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye
- İletişim:
keshler sizi
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
www.mahlukat.com punk webzine
www.mahlukat.com punk webzine
-
- Müdavim Üye
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim: