TRaMPeT yazdı:hahahahahaha senin inancına saygı duyamıyorum çünki inancın var gibi gözükmüyo:) sadece gülüyorum yorum bile yapılmaz
yorum yapıp yapmamak sana kalmış ama şu lafın bile bi yorumdur. Hatta yorumu sen baştan yapmışsın. şu 40 sayfayı da okuduğunu sanmıorum. (okumanı da beklemiorum,malum çok okuyan bi toplum diiliz,bi de bunları okuyana kadar gider adam gibi kitap okursun) ben hiçbi zaman inançsızım demedim. Sadece fikir alışverişi yapmak istedim. Çok da güzel yapıldı kanımca. Ha bu bi yere varır mı?? elbette hayır. Sonuçta bu konuda kimse kanıtlayamaz bişeyi. Zaten bu bi bilgi değil adı üstünde "inanç"...bi de ben sana "inancım saygı duy" demedim. bana saygı duy demek istemiştim. bu tartışmayı buradan uzatmamızın bi anlamı yok.Bi sorunumuz olduğunu sanmıorum ama sana göre varsa ve vakit kaybetmeye çok meraklıysan özel mesaj at,hallederiz...
hatırlıyorum ne yazık ki...ha bide ben viyola çalmıorum.Viyolonsel çalıorum...siz gülmeye devam...beni de güldürüosunuz...tam yani ben sizi güldürdüm allah da beni güldürdü hesabı...siz bunları okuyup gülün de benim de yüzümden gülücükler eksik olmasın inşallah...hatta bi de amin çekiorum...neyse...konu daha fazla saçmalatmadan olduğu gibi devam ettirelim ya da kapansın...kilitlesin jonnathan fln...zaten bazı forum sakinleri tarışmalarda ülkeyi ve dünyayı kurtarabileceklerini düşündükleri için sonuca varılabilecek konular istiolar illa ki...herneyse...takılın çocuklar...
kimse ortak bi sonuca varmak zorunda değil bence.. inançlardan bahsediyoruz tabi ki farklılıklar olucak.. herseyi sadece burda konusulanlarla halletmek mümkün değil.. herkes kendi aklına yatanı alır düşünür tasınır hayatında uygular ya da uygulamaz..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
salak. hem de oyle bir salak ki bugun che yi markalastiran, okumayan, cahil, dusuncelerine katilmayan insanlarla tartisamasini bilmeyen, akli sira kucumseyen, kompleksli salaklardan bir tanesi..
En son grungy tarafından 14 Ara 2004 18:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
The Invisible yazdı:Ha bu arada cok yerinde bi başlık ve konusulması gereken bi konu ama saygı cercevesi içinde...Bazı cok bilmişlerde göremiorum ama saygıyı.
+111...
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
ewet o konuda haklısın sadece somut varlıklar bulunabilir,soyut varlılklara da ulaşırsın,mutluluğu yada huzuru bulamazsın ama mutluluğa yada huzura ulaşabilirsin,sanırım burdada aynı şey gerekli 8)
mutluluga veya huzura eristigin zaman, tatmin olursun cunku insanlar bunlar icin istemsizce yasamlarini devam ettiriyorlar.. ama tanriya hicbir zaman ulasamayacaksin.. "mutluluk ve huzurun" nasil veya ne gore bulunabilecegi, onlara nasil ulasilabilecegi bilinir. 8)
grungy yazdı:mutluluga veya huzura eristigin zaman, tatmin olursun cunku insanlar bunlar icin istemsizce yasamlarini devam ettiriyorlar.. ama tanriya hicbir zaman ulasamayacaksin.. "mutluluk ve huzurun" nasil veya ne gore bulunabilecegi, onlara nasil ulasilabilecegi bilinir. 8)
tanrıya ulaşmanın tek yolu ölüm bunun başka yok dostum tanrı bu dünya ilgili bi kavram olmadığı için bu dünya da tanrıya ulaşmak mümkün değil 8)