Tanrı mı İnsanı, İnsan mı Tanrı'yı Yarattı?

Silmeye kıyamadığımız ba$lıklar...
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

8)
Güzel bir saptama :lol:
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..

TRaMPeT
Üye
Üye

Mesaj gönderen TRaMPeT »

hahahahahaha senin inancına saygı duyamıyorum çünki inancın var gibi gözükmüyo:) sadece gülüyorum yorum bile yapılmaz

213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

TRaMPeT yazdı:hahahahahaha senin inancına saygı duyamıyorum çünki inancın var gibi gözükmüyo:) sadece gülüyorum yorum bile yapılmaz
Kimsin sen be
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..

jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

bastan soyluyorum satasma istemiyorum
sleeping with the earth my dying bride

213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

jonnathan yazdı:bastan soyluyorum satasma istemiyorum
Trampete söyle babacım

jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

ortaya attım sadece bir forum kuralı hatırlatması
sleeping with the earth my dying bride

213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Eyvallah

Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

TRaMPeT yazdı:hahahahahaha senin inancına saygı duyamıyorum çünki inancın var gibi gözükmüyo:) sadece gülüyorum yorum bile yapılmaz
yorum yapıp yapmamak sana kalmış ama şu lafın bile bi yorumdur. Hatta yorumu sen baştan yapmışsın. şu 40 sayfayı da okuduğunu sanmıorum. (okumanı da beklemiorum,malum çok okuyan bi toplum diiliz,bi de bunları okuyana kadar gider adam gibi kitap okursun) ben hiçbi zaman inançsızım demedim. Sadece fikir alışverişi yapmak istedim. Çok da güzel yapıldı kanımca. Ha bu bi yere varır mı?? elbette hayır. Sonuçta bu konuda kimse kanıtlayamaz bişeyi. Zaten bu bi bilgi değil adı üstünde "inanç"...bi de ben sana "inancım saygı duy" demedim. bana saygı duy demek istemiştim. bu tartışmayı buradan uzatmamızın bi anlamı yok.Bi sorunumuz olduğunu sanmıorum ama sana göre varsa ve vakit kaybetmeye çok meraklıysan özel mesaj at,hallederiz...
and we all went to heaven in a little row boat

Kullanıcı avatarı
The_salas
Üye
Üye

Mesaj gönderen The_salas »

lily sana katılıyorum ama sadece gümekten ... sen viyolanla yaşa bence ... beni hatırlamadın heralde ...

Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

hatırlıyorum ne yazık ki...ha bide ben viyola çalmıorum.Viyolonsel çalıorum...siz gülmeye devam...beni de güldürüosunuz...tam yani ben sizi güldürdüm allah da beni güldürdü hesabı...siz bunları okuyup gülün de benim de yüzümden gülücükler eksik olmasın inşallah...hatta bi de amin çekiorum...neyse...konu daha fazla saçmalatmadan olduğu gibi devam ettirelim ya da kapansın...kilitlesin jonnathan fln...zaten bazı forum sakinleri tarışmalarda ülkeyi ve dünyayı kurtarabileceklerini düşündükleri için sonuca varılabilecek konular istiolar illa ki...herneyse...takılın çocuklar...
and we all went to heaven in a little row boat

Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

kimse ortak bi sonuca varmak zorunda değil bence.. inançlardan bahsediyoruz tabi ki farklılıklar olucak.. herseyi sadece burda konusulanlarla halletmek mümkün değil.. herkes kendi aklına yatanı alır düşünür tasınır hayatında uygular ya da uygulamaz..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?

grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

The_salas yazdı:viyola
:lol: salak. hem de oyle bir salak ki bugun che yi markalastiran, okumayan, cahil, dusuncelerine katilmayan insanlarla tartisamasini bilmeyen, akli sira kucumseyen, kompleksli salaklardan bir tanesi..
En son grungy tarafından 14 Ara 2004 18:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Dili sürmüştür be ööle deme :)

Kullanıcı avatarı
The Invisible
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen The Invisible »

Ha bu arada cok yerinde bi başlık ve konusulması gereken bi konu ama saygı cercevesi içinde...Bazı cok bilmişlerde göremiorum ama saygıyı.

Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

The Invisible yazdı:Ha bu arada cok yerinde bi başlık ve konusulması gereken bi konu ama saygı cercevesi içinde...Bazı cok bilmişlerde göremiorum ama saygıyı.
+111...
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?

Kullanıcı avatarı
nECRo
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen nECRo »

lan kırk küsur sayfa yazı yazılmış.. hala bulamadınız mı kim kimi yarattı??

grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

arayan her zaman bulamiyor demek ki. 8)

Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen peace_maker »

bu arayana ve aranan şeye bağlı 8)

grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

aranan sey, uzerinde dusunulmeye degmeyecek sacma sapan birseyse, arayanlarin salakligi. 8)

Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

grungy yazdı:aranan sey, uzerinde dusunulmeye degmeyecek sacma sapan birseyse, arayanlarin salakligi. 8)
aranan şey bulunmadan arananın saçma olduğunu sölemek nasıl bişeydir peki?

grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ancak somut varliklar bulunabilir.. 8)

Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

grungy yazdı:ancak somut varliklar bulunabilir.. 8)
ewet o konuda haklısın sadece somut varlıklar bulunabilir,soyut varlılklara da ulaşırsın,mutluluğu yada huzuru bulamazsın ama mutluluğa yada huzura ulaşabilirsin,sanırım burdada aynı şey gerekli 8)

grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

mutluluga veya huzura eristigin zaman, tatmin olursun cunku insanlar bunlar icin istemsizce yasamlarini devam ettiriyorlar.. ama tanriya hicbir zaman ulasamayacaksin.. "mutluluk ve huzurun" nasil veya ne gore bulunabilecegi, onlara nasil ulasilabilecegi bilinir. 8)

Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

grungy yazdı:mutluluga veya huzura eristigin zaman, tatmin olursun cunku insanlar bunlar icin istemsizce yasamlarini devam ettiriyorlar.. ama tanriya hicbir zaman ulasamayacaksin.. "mutluluk ve huzurun" nasil veya ne gore bulunabilecegi, onlara nasil ulasilabilecegi bilinir. 8)
tanrıya ulaşmanın tek yolu ölüm bunun başka yok dostum tanrı bu dünya ilgili bi kavram olmadığı için bu dünya da tanrıya ulaşmak mümkün değil 8)

grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ulan o zaman kactir niye cevap veriyorsun?

Kilitli