Dostum çok iyi açıklardım sana ama bugün felsefe yapmak istemiyorum.Sadece şu kadarını söyleyim;Kendi açımdan küfür doğal bişeydir(Lafı başka yerlere çekmeyelim).....Felsefe okurum,Classis müzik dinlerim,tiyatro izlerim ama öyle ben kültürlüyüm,çağdaşım flan ayaklarına yatmam.Etmek istediğim sürece ederim,Özellikle babamla
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
ben de küfür ederim...hatta şu lafa da oldum olası sinir olmuşumdur "senin gibi bi kıza hiç yakışmıo" v.b.... ama dozu da önemli. Her ladın başına küfür ekleyen adamlarla da konuşmak hoş olmuo. bi de küfür etmenin bile bi adabı var yani.Onu demek istiorum...
küfür hiç iyi bir şey değildir.ağzına pelesenk oldumu gün boyu dizersin..ama hakedenede sessiz kalmak olmaz..birbirimize karşı sevgi ve saygılı olalım..hüleynn ben dünyanın yedi ceddini....... bak yine dayanamadım yok yok siz en iyisi bildiğinizi yapın..
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
Lily yazdı:ben de küfür ederim...hatta şu lafa da oldum olası sinir olmuşumdur "senin gibi bi kıza hiç yakışmıo" v.b.... ama dozu da önemli. Her ladın başına küfür ekleyen adamlarla da konuşmak hoş olmuo. bi de küfür etmenin bile bi adabı var yani.Onu demek istiorum...
ben bu A.k cerrahisinde çok küfür ediyom.. her sabah 6.45 de sıcacık yataaaamdan kalkip buz gibi a.k havasında dötüm titreye titreye yürürken özellikle ana avrattan başlıyom saydırmaya... okula varana kadar küfretmediğim varlık, obje, akraba türü şeyler(ana baba bacı vs..) kalmıyo.. ayrıca durduk yere iş kilitleyenlere de küfrediyom.. o da cabası oluyo.. haaa bi de bi kolostomi boşaltırken çok küfrettim.. kolostomi inde barsağın karna açılması. içindki bok karından torbaya akıyo.. ama aslında bok deil.. yani bok gibi kokmuyo.. çok daha keskin asitli bi kokusu var.. gözlerinizi yaşartuıyo.. 2. de burnuma pamuk tıkadım gene koku öldürdü beni.. ötanazi hakkımı isticektim nerdeyse.. neyse.. bu konuyu kapatalım yoksa gene küfretmeye başlıcam a.k....
evet mirc küfür edilesi bi konudur
küfür ederim ama genelde cok sinirlendiğimde.. her dakika her yerde kullanılmasına karşıyım ama.. ayrıca incelikten kopulmasına da karşıyım.. ortasını bulun kardeşim
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
küfretmek ayrıdır argo konuşmak ayrıdır... içinde dam-tarrak geçen her cümle küfür değildir ve ben bu kelimeleri çok sık kullanırım(necroyla aynı evde yaşıyorum sadece bu kelimeleri kullanarak anlaşıyoruz desem yeridir)... ama birine küfretmek ana-avrat tasvip etmiyorum sizde etmeyin kızarım ...
türk erkekleri için su kadar vazgeçilmez ve gayet doğal olan bi olayy gerçi son zamanlarda bu durum kızlar arasında da yaygın bi hadise olmaya başladı ki bence hiç hoş diil
ben öle bişi demedim ki sadece türkler için gayet doğal bi durum hatta kendini ifade ediş tarzı bazıları için..bide bütün dünyada var olsa bile ben başka toplumların bizler kadar yaratıcı ve geniş bi yelpazeye sahip olduunu sanmıorum bu konuda
yok ya bu bence türk erkeklerine özgü bişi olsa gerek tabi güzel türkçemizin de katkıları var ama yine de bizim toplumumuzda erkekler bu konuda kafalarını acaiip yoruyolar heralde mesela(umarım problem olmaz) ``Anasinin karninda babasina gotvermis orospu cocugu ``