walla inanmıyom.. kimseyi bi boka zorlamam.. inanmayıp da inanaları inanmamaya zorlayanını da görmedim.. görürsem döverim..DeLi yazdı:sayısından bahsetmedim ben :?shidow yazdı:De inanıp ta inanmaya zorlayanların sayısı kat kat fazladır. Ben söyliyim..DeLi yazdı:birde inanmadığı için herkesi inanmamaya zorlayanlar var, bunun tam terside var inanıp inanman için zorlayanlar
fıtık oluyorum bunlara
sanki ben angutum düşünemiyorum
Tanrı mı İnsanı, İnsan mı Tanrı'yı Yarattı?
arkadaşlar bildikleri kadarıyla cevaplamışlar zaten:)))))213 yazdı:AYnenSamotH yazdı:ulan başlayacam şimdi yaratılış teorilerinden abiyogenez biyogenez presperma diye ...
size italyadan kalkan bir gemiden bahsetmek isterim.
ne oluyor bu gemide? insan kopyalanıyor.
peki neden gemide kopyalanıyo?çünkü hiçbir devlet bu deneye izin vermiyor. ve okyanus sularında hiçbir devletin kuralı geçmez...
peki gerçekten kopyalanırsa ne olacak?
1-papa o gemiyi bombalatacak
2-hizbullah o gemiyi bombalayacak
3-yahudiler o gemiyi bombalayacak
4-diğer dinlerde o gemiyi bombalamak isteyecek ama fırsat bulamayacak
ve bu yüzden büyük ihtimalle sonuçlarını öğrenemeyeceğiz. bu deneyin sonucunda şu olacak "RUH DİYE BİRŞEY YOK hele KADER diye birşey hiç yok"
çünkü tanrıya adadığımız ne kadar özellik varsa hepsi elimizde olacak... peki biz insancıklar tanrısız yapabilecekmiyiz ona bu kadar alışmışken? hiç sanmıyorum o yüzden de bu başlığın sorusu olan soruyu hiç sormuyoruz bile kendimize...
necronun dediği gibi zaten tanrı varsa zıçtık demektir
ve gerçekten tanrı varsa ona birkaç sorum olacak dünyada ki vahşetlerle ilgili... beni ateşe atmış filan hiç önemli değilde ırakda katlolan 1000lerce bebek hemde müslüman onların ne suçu vardı?
Usluyum İşte Uslu...
-
- Üye
-
- Üye
- İletişim:
-
- Üye
- İletişim:
-
- Üye
- İletişim:
hahahaha ...konuyu dağıtmayın.Kıskançlık yapmayın sayın deli... BU mevzu konuşuldu,konuşuldu...kıyamet kopana dek te konuşulmaya devam edecek insanlar arasında.Ama asla ve asla bi sonuca varılamayacak. Bu konunun da bu kadar uzamasının nedeni bu...bi sonu yok.Başı,sonu yok.Üstelik yeryüzündeki en inançlı insandan,en inançsızına kadar tün insanların sorduğu,sorguladığı ama asla cevabını tam anlamıyla bulamadığı bişey.Binyıllardır bu böyle...
Şimdie kadar bu başlığın altına gelip te "ne saçma bi soru,bi başlık" v.b.şeyleri yazanlara uyuz oldum,tepkimi de koydum.Ama aslnda bi noktada da haklılar.Çünkü naslsa gün gelcek bigün öğreneceğiz.Herkesin aklına gelse de bu soru,kimse bunun düşünerek yaşamıyo.Yaşasa kafayı yer zaten.Ama işte ben açmış bulundum.Sorumun cevabını hala da bilmiorum.İnanıp inanmadığımı da bilmiorum.Ama şunu biliorum ki kutsal,ilahi bişeylerin varlığına inanmak çok daha rahatlatıcı...
Şimdie kadar bu başlığın altına gelip te "ne saçma bi soru,bi başlık" v.b.şeyleri yazanlara uyuz oldum,tepkimi de koydum.Ama aslnda bi noktada da haklılar.Çünkü naslsa gün gelcek bigün öğreneceğiz.Herkesin aklına gelse de bu soru,kimse bunun düşünerek yaşamıyo.Yaşasa kafayı yer zaten.Ama işte ben açmış bulundum.Sorumun cevabını hala da bilmiorum.İnanıp inanmadığımı da bilmiorum.Ama şunu biliorum ki kutsal,ilahi bişeylerin varlığına inanmak çok daha rahatlatıcı...
and we all went to heaven in a little row boat
- The Invisible
- Müdavim Üye
-
- Üye
- İletişim:
nasıl yok aşk nasıllll aşkların en büyüğünü yaşıyorum karamsarlık yapmaa jonjonnathan yazdı:yalan canım ask mesk kalmadı hadi dagılınLily yazdı:hayat aşktır.Aşkta mantık aranmazSamotH yazdı:o zaman biriniz bana herşeyin nasıl kendiliğinden var olduğunun mantığını izah etsin...tabi bir mantığı varsa....