abim sadist abim sineklerin uzun zaman önce bizim efendimiz olduğunu sonra bizim onlardan daha çok gelişip onları yok ettiğimizi ve bu sebeblede sineklerin bizi ısırarak intikam aldığını söylerdi.olabilir mi diye düşündüğüm oldu
ben kresteyken bı arkadasım vardı adı basaktı ve ben o zamanlar hep kıvırcık sac ısterdım benımkıler duzdude.. ve aglardım benımadımı neden basak koymadınız dıye adım basak olunca saclarımda kıvırcık olcak sanıyodm ben nerden bılırdm duz sacın kıvırcıktan daha ıyı oldugunu 8)
Çocukken Derken Kaç Yaşları Arası Ama..bkz: 4-7 Yaşlarında Ztn Salaktm,O Yuzden Çewremde Olup Biten Herşeyi Salakça Yorumlardm...amaa Çok ii Hatrladğm Şey ,İlkokul Öğretmenini Bana Aşık Sanrdım Kadın Her Daim YanımzDaydı ya,Öle sanmam Normal 8)
balýk yedikten sonra su içersek balýklarýn karnýmýzda canlanýcaðýný söylerdi annem.......
tabi bunun böyle olmadýðýný çok sonradan öðrendim.rezilimmmmmmmmm
karınca olmak isterdim hep... hala da isterim... insanlara devmiş gibi bakmak... ve oldum olası hep kendimi dışarıdan,başka insanın gözüyle görmeye çalışırım...hiç büyüyemişim zaten...
what the caterpillar calls the end of the world..the messiah calls a butterfly *-*
gokcen yazdı:kucukken orneegın 37 ekran tv denıldıgınde 37 tana kanalı var snaradım ne gerek var dıye dusunurdum
+9999
bende öle düşünürdm
al bi +9999da bnden
aynısı bende vardı ...
bide biz 3 arkadaş küçükken apartmanın bodrumunda süpürge canavarı var zannederdik biri gördüm derdi hemen kaçardık 2 arkadasımda gördü ama ben göremedim
ben patlayan lastik toplarýn öldüðünü sanýp topraðý kazar,gömerdim...sonra da baþýnda ellerimi açýp dudaklarýmý kýpýrdatýp dua ediyor gibi yapardým...(daha baþka þeyler de vardý yazmýþtým önceden ama silinmiþler neyse ki...)
asen yazdı:ben patlayan lastik topların öldüğünü sanıp toprağı kazar,gömerdim...sonra da başında ellerimi açıp dudaklarımı kıpırdatıp dua ediyor gibi yapardım...(daha başka şeyler de vardı yazmıştım önceden ama silinmişler neyse ki...)
yatağın altında canavar var sanırdım ve uyuyana kadar ödüm kopardı her dönüşümde.bazen eğilip baktığım zamanlar bile oldu.sonra büyüdüm ve bu sefer canavar yatağın üstüne çıktı
1. sınıfa giderken
arkadaşımın saçlarını hiç bozulmadığını nasıl bozulmadığını kara kara düşünürdüm
çünkü hep aynı tokayı aynı yerden takmayı başarırdı.
ya ben şey zannederdm.. hani çaya şeker atıp karıştırıoz ya.. işte karıştırdıımız yönün tersine karıştırdıımızda şekerlerin geri gelceini fln sanırdım.. geçmişe dönüş gibi bişi.... çocuk işte...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}