İzmir Buluşması
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
yahu samoth un fikri gayet iyiydi...ben yaziimde şimdi buraya saat 2de k.şehitleri gayet uygun olur aslında ama...ben bidaha bu gece giremiyceim için nete bakamıycam blşma olucakmı olmycakmı...rahibe sana yeni hattımdan msj atarım sen eer blşma olcaksa bana msj atarsın ok...
Even the smallest person can change the course of the future...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
tamam yahu sinir yapmayın.. kimse bişi demediki zaten buluşma konusunda.. yane "tmm.. ööle olsun.. hadi orda görüşürüz.." tarzında..
siz gelin buraya buluşalım..
siz gelin buraya buluşalım..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
ben gayet söz vermedim buluşucaz taam geliorum die...ama buluşma onaylansaydı eğer gelirdim..gece girdim saat bilmem kaçta kimse yazmamış bişey ve kimse yok sitede...çok kötü oldu yani hergün yazıp sonra kimsenin ses çıkarmaması...şugün olsun bugün olsun diyen kimseden çıt yok şimdi...ayıp!!
çağım...derhal yüksek bir yere tırman.GiMLiStorM yazdı:ben gayet söz vermedim buluşucaz taam geliorum die...ama buluşma onaylansaydı eğer gelirdim..gece girdim saat bilmem kaçta kimse yazmamış bişey ve kimse yok sitede...çok kötü oldu yani hergün yazıp sonra kimsenin ses çıkarmaması...şugün olsun bugün olsun diyen kimseden çıt yok şimdi...ayıp!!
aradım seni o gün kaç kere KUNEKlik etme şimdi.
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
aradın mı!?!ben sana mejaj attım tek cevap bile gelmedi...buluşma olcakmı ziya diye...o günde beni tek insan aramadı..beni tanırsın abi nie yalan söliimki...üstelik attığım mesajda sana gelmiş olmalı...kuneklik falan yapmıyorum bab...SamotH yazdı:çağım...derhal yüksek bir yere tırman.GiMLiStorM yazdı:ben gayet söz vermedim buluşucaz taam geliorum die...ama buluşma onaylansaydı eğer gelirdim..gece girdim saat bilmem kaçta kimse yazmamış bişey ve kimse yok sitede...çok kötü oldu yani hergün yazıp sonra kimsenin ses çıkarmaması...şugün olsun bugün olsun diyen kimseden çıt yok şimdi...ayıp!!
aradım seni o gün kaç kere KUNEKlik etme şimdi.
- RapunZelle
- Müdavim Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
izmirin kurtuluşunu kutlayın bi de üstüme vazife değil ama organizasyonu yapıp herkesi kulağından çekip getirecek biri olmadığı sürece buluşma olması da zorlaşıyor aranızdan bir kurban seçin bence bizim yapılabilen ankara buluşmalarımız anca öyle olabilmişti..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
- RapunZelle
- Müdavim Üye
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
bugün yanımda 3 kişile beraber karşıyakadaydım.. benimdir yaniTrimpot yazdı:bugun ben seni 3 arkadasinla yolda mi gordum yoksa bana mi oyle geldi? karsiyaka'da? sinema sokaginda diyeyim hattarahibe_teresa yazdı:uzun zmndır girmemiştim siteye ama ben gelebilirim eğer olursa böle bi buluşma =)
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
admin dedigin böyle olur üyesinş yakından tanırTrimpot yazdı:bugun ben seni 3 arkadasinla yolda mi gordum yoksa bana mi oyle geldi? karsiyaka'da? sinema sokaginda diyeyim hattarahibe_teresa yazdı:uzun zmndır girmemiştim siteye ama ben gelebilirim eğer olursa böle bi buluşma =)
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
üstad sen bi gel izmire seni de tanıyak yolda yürürkenissirganotununissirmiyani yazdı:admin dedigin böyle olur üyesinş yakından tanırTrimpot yazdı:bugun ben seni 3 arkadasinla yolda mi gordum yoksa bana mi oyle geldi? karsiyaka'da? sinema sokaginda diyeyim hattarahibe_teresa yazdı:uzun zmndır girmemiştim siteye ama ben gelebilirim eğer olursa böle bi buluşma =)
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //