Windows Vista
Windows Vista
Windows Vistanın temasını indirdim yükledim şuanda vista temasında kullanıyorum pc i çok fazla bir değişiklik yok gayet güzel tam sürümüde çıktı kaçak olarak ama linklerde sorun var sanırım o yüzden kullanamadım
† ßaris bili©i †
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
windows senelerdir saçma sapan mantık sınırlarını zorlamanın da ötesine geçen hatalarından dolayı benim ve bi çok arkadaşımın ömrünü yedi... inşallah bu sefer önce bi kullanıp ondan sonra piyasaya sürerler... tabi orda microsofttaki aşmış bilgisayarlarında amcalar hiç bi problem yaşamadan "ahanda yaptık" diye atıyorlar vindovsu piyasaya, sonra uğraş babam uğraş... az küfretmedik microsofta yani... başka da seçim şansımız yok mecbur vindovs alcaz kullancaz yine
This is the voice of silence no more...
haklısın dostumda başka daha 5 tane seçim şansın var popüler ve bilinen işletim sistemleri olarak, ayrıca inş bu windowsu bill e tanıttırmazlar adam ne zaman wndows tanıtsa hep mavi ekran veiryor bilmiyor mu nefrantic_kenan yazdı:windows senelerdir saçma sapan mantık sınırlarını zorlamanın da ötesine geçen hatalarından dolayı benim ve bi çok arkadaşımın ömrünü yedi... inşallah bu sefer önce bi kullanıp ondan sonra piyasaya sürerler... tabi orda microsofttaki aşmış bilgisayarlarında amcalar hiç bi problem yaşamadan "ahanda yaptık" diye atıyorlar vindovsu piyasaya, sonra uğraş babam uğraş... az küfretmedik microsofta yani... başka da seçim şansımız yok mecbur vindovs alcaz kullancaz yine
† ßaris bili©i †
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- st_anger_07
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- st_anger_07
- Müdavim Üye
format atmayi biliyorm zaten bu benim isim.meslektaşın seninle bilirsin arşivimiz fontlar resimler clipartlar programlar 2. hardiske sıgmıyo onları ayırmaya calısıyorum simdi.grafiker bilgisarayı kafe bilgisayarı gibi 30 dk icinde tamir olmaz.ama vista linki varsa iyi olur diye sordum media programları daha iyi calısıyomus
- fixxer
- [Siteden Uzaklaştırıldı]
- İletişim:
kanka msn de benden istesene ben veririm sana vista linki ftp bile var ayıpsın yahuust_anger_07 yazdı:format atmayi biliyorm zaten bu benim isim.meslektaşın seninle bilirsin arşivimiz fontlar resimler clipartlar programlar 2. hardiske sıgmıyo onları ayırmaya calısıyorum simdi.grafiker bilgisarayı kafe bilgisayarı gibi 30 dk icinde tamir olmaz.ama vista linki varsa iyi olur diye sordum media programları daha iyi calısıyomus
Hayatı Ciddiye Alan O Salaklardan Değilim Bugün Gülerim Yarın Gülerim Ben Hep Gülerim... Gelin Hep Birlikte Gülelim!!!
- st_anger_07
- Müdavim Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
Microsoft, Ocak ayında yayınlanacak yeni kuşak işletim sistemi Windows Vistada ilk güvenlik açığının tespit edildiğini kabul etti. Güvenlik açığının kodları ve nasıl suistimal edilebileceğine dair bilgiler internette yayınlandı. Microsoftun güvenlik uzmanlarından Mike Reavey, bu kodu suistimal eden bir yazılıma rastlanmadığını açıkladı.
Reavey, çıkan güvenlik açığına karşın Windows Vistanın şimdiye dek hazırlanan en güvenli işletim sistemi olarak niteliyor. Microsoft, Vistanın güvenlik duvarı, güvenlik güncellemesi ve anti-virüs programları gibi konularda en güvenli işletim sistemi olduğunu savunuyor. Microsoft, Vistanın lansmanını güvenlik konularında yeterince olgunlaşmadığı gerekçesiyle birkaç kez ertelemişti.
F-SECURE: TEHLİKELİ DEĞİL
Fin güvenlik şirketi F-Secure uzmanı Mikko Hyppönen, açığın ciddi bir tehlike arzetmediğini ve suistimal edilmesi için bilgisayarın daha önceden hacker tarafından ele geçirilmiş olması gerektiğini dile getirdi.
Vistada yönetici (Administrator) kullanıcı özellikleri başlangıç ayarı olarak varsayılmıyor, bu sayede birçok çok güvenlik unsuru devre dışı kalmayacak.
bilgisayarınızın vistaya uyumlu olup olmadıgını windowsun kendi sitesinden indireceginiz bir programla görebiliyorsunuz hangi parçalarınız uyumlu hangi parçalarınız uyumsuz herşeyi gösteriyor benim cd sürücüm hariç uyumsuz parçam çıkmadı ve bilgisayrıma 5 üzerinden 4 verdi
Reavey, çıkan güvenlik açığına karşın Windows Vistanın şimdiye dek hazırlanan en güvenli işletim sistemi olarak niteliyor. Microsoft, Vistanın güvenlik duvarı, güvenlik güncellemesi ve anti-virüs programları gibi konularda en güvenli işletim sistemi olduğunu savunuyor. Microsoft, Vistanın lansmanını güvenlik konularında yeterince olgunlaşmadığı gerekçesiyle birkaç kez ertelemişti.
F-SECURE: TEHLİKELİ DEĞİL
Fin güvenlik şirketi F-Secure uzmanı Mikko Hyppönen, açığın ciddi bir tehlike arzetmediğini ve suistimal edilmesi için bilgisayarın daha önceden hacker tarafından ele geçirilmiş olması gerektiğini dile getirdi.
Vistada yönetici (Administrator) kullanıcı özellikleri başlangıç ayarı olarak varsayılmıyor, bu sayede birçok çok güvenlik unsuru devre dışı kalmayacak.
bilgisayarınızın vistaya uyumlu olup olmadıgını windowsun kendi sitesinden indireceginiz bir programla görebiliyorsunuz hangi parçalarınız uyumlu hangi parçalarınız uyumsuz herşeyi gösteriyor benim cd sürücüm hariç uyumsuz parçam çıkmadı ve bilgisayrıma 5 üzerinden 4 verdi
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
+1 uyumlu yazılımlar henüz piyasada yok... bilgisayar firmasında çalıştığım için öncelikle diyorumki her model modemle anlaşamıyor henüz bu işl sistemi ... dikkat edin derim sadece arayüzler değişik zaten çok bi fark yok performans açısından xp den biras göz boyama.. xp ye değişmem şahsenfzyaso yazdı:Herzaman yenilik iyidir ama biraz zaman geçsin. Vistanın yanlışları ortaya çıksın sonra alırım.