Teknoloji Çökse...
Teknoloji Çökse...
teknoloji çökse hayatınız bundan ne kadar etkilenir
teknolojinin çökmesi derken bilgisayarların olmaması cep telefonlarının olmaması gibi şeyler
nasıl bi durum olur hayatınızda
konuyu saptırmamanızı rica ederim...
teknolojinin çökmesi derken bilgisayarların olmaması cep telefonlarının olmaması gibi şeyler
nasıl bi durum olur hayatınızda
konuyu saptırmamanızı rica ederim...
YalnızLığı aNLa
Re: Teknoloji Çökse...
bu laf banamı yoksa????trabrock yazdı: konuyu saptırmamanızı rica ederim...
Re: Teknoloji Çökse...
tabi sana bana olcak hali yok ya ya tek.gtse çökse bu köyde zaten yapacak bişey yokk sıkıntıdan patlardımm hrldee elim ayağımm gibi bişey yaa belkii başka yerde olsam bu kadar tınlamaz ama burda olduğum için baya etklerrRock_N yazdı:bu laf banamı yoksa????trabrock yazdı: konuyu saptırmamanızı rica ederim...
The burden is mine... alone
nie banaymş yaa ala alaaa istenmedşşmş farkediorum son günlerdeeee baq konuyu saptırmıcam bu sefer...!!! teknoloji olmasaaaa belkşde güsel olurr en çok emin oldumm şeyy iletişim ve arkadaşlıklar çok daa ii olur...aslında süğper olur yaaa..! köydeki yaşam gibi olurr gece gaz lambasının altında öyküler anlatmalar filan...bence ok ii olur...ama dewamlı deill mesela 1 hatalıına yada 1 aylığına teknolojsiz bi hayatta yaşıcas...sadece farkı anlayabnilmek içinn güsel fikir!
KoRn_eR yazdı:niye eskiden telefonmu vardı?bilgisayarmı vardı?elektrik mi vardı? türünden sorular sormak yalnış tabiki.Eğer bizde ne biliim 300-400 sene önce doğsaydık o zmanın şartlarına uyum sağlayacaktık.Tabi nerden bilelim pcmiş, netmiş falan..Ama eğer şimdi elimizden alsalar harbi çok koyar adama..
aga cook koyar be elimden alsalar..ya hiiç olmasadi olurdu.ama sora kaybedince..ayyyhh düşünemiorm
Canımı al telefonumu alma, pc me dokunma demiPapi yazdı:KoRn_eR yazdı:niye eskiden telefonmu vardı?bilgisayarmı vardı?elektrik mi vardı? türünden sorular sormak yalnış tabiki.Eğer bizde ne biliim 300-400 sene önce doğsaydık o zmanın şartlarına uyum sağlayacaktık.Tabi nerden bilelim pcmiş, netmiş falan..Ama eğer şimdi elimizden alsalar harbi çok koyar adama..
aga cook koyar be elimden alsalar..ya hiiç olmasadi olurdu.ama sora kaybedince..ayyyhh düşünemiorm
- furiouswish
- Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
allahııııımm sen koru yarabbiiiiiiimm!!!.. dilinizi ısırın beah....!!... yok yok... düşmanımın başına... yok yok... ona bile diil!!!....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
meslek deðiþirdim
walla teknoloji çökse.. benim baþtan öss ye girmem gerekicek, hayatýmdaki tek deðiþiklik bu olurdu heralde.. bilg müh okuyorum.. olmayan biþeyin mühendisi de olamicam heralde..
pc manyaðý biriyim ama, deðiþikliðe çabuk ayak uydururum..
pc manyaðý biriyim ama, deðiþikliðe çabuk ayak uydururum..
I was going up the stairs, i met a man who wasn't there.. He wasn't there again today.. I wish; i wish he go away
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
TeknoLojinin çökmesiyLe birLikte Ö.S.S yi kazanıcam kesin : ) Ne msn var ne cep teLefonu oturur matematik sorusu çözerdim vaLLa : )
Şizofrenik bir öLüyüm ben ruhlar doLaşıyor beynimde...
http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20017293
http://tr1.monstersgame.net/?ac=vid&vid=20017293
düşünsenee...pc yok,dolayısıyla net yok,rocktr yok,ben yokum , tel yok,tw yoq,diskman yok,radyo yok...veeee şeydesiiin şeydee....ıı şeyy...sen nerdeydiiin yaaa..harra diesim gelioo..şemdinlimiydiii..yaaa..! hazall sen adananın bi yerindeydiiin amaaa nerdeyyydiiiibalgam yazdı:gerçekten teknoloji hayatımda baya bi öenm kazandı olmamsı ürkütüo doal oalrakRock_N yazdı:forum canavarı korktuuubalgam yazdı:teknolojinin olmaması mı allah korusun ne biçim laf o öle...
kanka adanın deil mersinin tarsus.......Rock_N yazdı:düşünsenee...pc yok,dolayısıyla net yok,rocktr yok,ben yokum , tel yok,tw yoq,diskman yok,radyo yok...veeee şeydesiiin şeydee....ıı şeyy...sen nerdeydiiin yaaa..harra diesim gelioo..şemdinlimiydiii..yaaa..! hazall sen adananın bi yerindeydiiin amaaa nerdeyyydiiiibalgam yazdı:gerçekten teknoloji hayatımda baya bi öenm kazandı olmamsı ürkütüo doal oalrakRock_N yazdı: forum canavarı korktuuu
evet gerçekten çok ürkünç,ama bill gates için hepimizinkinden daha kötü bi durum..
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
adam işinden olceeeek...işsizz kalcaaakk...heheheh harbidenn yaaa.. süpe rolur hee..düşünsenee bill gates kırmızı ışıkta mendl satıooobalgam yazdı:kanka adanın deil mersinin tarsus.......Rock_N yazdı:düşünsenee...pc yok,dolayısıyla net yok,rocktr yok,ben yokum , tel yok,tw yoq,diskman yok,radyo yok...veeee şeydesiiin şeydee....ıı şeyy...sen nerdeydiiin yaaa..harra diesim gelioo..şemdinlimiydiii..yaaa..! hazall sen adananın bi yerindeydiiin amaaa nerdeyyydiiiibalgam yazdı: gerçekten teknoloji hayatımda baya bi öenm kazandı olmamsı ürkütüo doal oalrak
evet gerçekten çok ürkünç,ama bill gates için hepimizinkinden daha kötü bi durum..