Lime Wire'a bir türlü alışamadım. Bear Share ile başladım bu olaya onunla devam ediyorum. Birileri bi şey bulamadığı zaman ben bulabiliyorum. (mp3) En yeni versiyonunu tavsiye etmiyorum. Hatta sakın yüklemeyin. 5.2.5.1 var bende ve sorunsuz çalışıyor. (bulabilirseniz) Üstelik açıp kapaması da çok kolay. Sürekli açık kalmak gibi bir derdi de yok
nie lımevıre cok ii bnce sanıyede ınıo sarkılar bnde bear share 6 vardı hem arkadş listesı falan hemde görüodu herkes ne ındırdıını sildim çok kişi ekledı falan limevire bnce en iii
mektupları şişedeyken bide bakmış deniz yokmuş tek başına dans ederken mutsuzluktan sarhoşmuşş..
lime wire süper. aynı anda birden fazla arama yapabilmek çok güzel bir şey.
ayıshare'in yeni sürümüne gıcık oldum. bir sürü kişi geliyor "naber nasılsınız" filan. delirdim kapattım bi noktadan sonra.
bu arada Nymphe MeL, senin kullandığın program mp3 için mi yoksa ses kaydı mı? ben de ses kaydı için iyi program arıyorum da.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
MoreThanMost yazdı:lime wire süper. aynı anda birden fazla arama yapabilmek çok güzel bir şey.
ayıshare'in yeni sürümüne gıcık oldum. bir sürü kişi geliyor "naber nasılsınız" filan. delirdim kapattım bi noktadan sonra.
bu arada Nymphe MeL, senin kullandığın program mp3 için mi yoksa ses kaydı mı? ben de ses kaydı için iyi program arıyorum da.
yok mp3 ya.. ama dizi anime film falan da indiriyom ben yani genel olarak emule daha iyi bence limewire dan alakasız şeyler bulmuyo en azından
limewire nin mantigini anlamiyorum ben. hic bisiyi dogrudürüst bulamiyo..mp3 ler icin cogu zaman albüm detaylarini yazmam gerekyio basit bi parcayi bulabilmesi icin..