www.minilyrics.com
korkmayýn free download u demo falan diil sonsuza kadar kullanabilirsiniz
iþte müzik manyaklarýnýn rüya programý.
winamp , media player ve itunes uyumlu bi program. sevdiginiz media player ý açar açmaz beraberinde bir pencere halinde açýlýo.
o an çalan þarkýnýn lyric lerini database den bulup bilgisayarýnýza download edio.
özellikle "*.lrc" uzantýlý dosyalar bir harika. karaoke modunda. þarký ilerledikçe yazýlar kayýyo falan muhteþem bi program. eger dinlediginiz þarkýnýn ne anlattgýný anlamak stiosanýz mutlaka indirin. topu topu 1 mb yer kaplýo zaten :)
Minilyrics
Minilyrics
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
-
- Müdavim Üye
Çok şeker bir program. Onsuz olmaz diyorum başka bi şey demiyorum hatta.
Media Player da kabul ediyor ama Winamp'ta daha düzgün, daha uyumlu görünüyor.
Hepsini bulamıyor ama genelde ünlü şarkıları buluyor. Şarkı adının doğruluğu önemli bu arada. En olmadı txt olarak ekleyebiliyorsunuz.
Ama ben senkronize olarak kaymasını istiyorum diyorsanız biraz uğraşıp lrc olarak yazacaksınız. Onu da bir süre sonra takır takır yazabiliyorsunuz zaten
(yabancı bir şarkıya uğraşmak istemeyebilirsiniz ama grubunuz varsa çok leziz gelecektir bu lrc dosyası)
Media Player da kabul ediyor ama Winamp'ta daha düzgün, daha uyumlu görünüyor.
Hepsini bulamıyor ama genelde ünlü şarkıları buluyor. Şarkı adının doğruluğu önemli bu arada. En olmadı txt olarak ekleyebiliyorsunuz.
Ama ben senkronize olarak kaymasını istiyorum diyorsanız biraz uğraşıp lrc olarak yazacaksınız. Onu da bir süre sonra takır takır yazabiliyorsunuz zaten
(yabancı bir şarkıya uğraşmak istemeyebilirsiniz ama grubunuz varsa çok leziz gelecektir bu lrc dosyası)
Supergirls dont cry...
Supergirls just fly...
Supergirls just fly...