Trimpot yazdı:windows xp ve bunyesinde yaklasik 130 web sitesini barindiran windows server 2003'te nod32 'yi test ediyorum.
diger anti virus yazilimlarina nazaran daha siddetli ve bir o kadar hafif (kapladigi yer) oldugunu hayretler icinde izlemekteyim.
server'da yasadigim tek sorun; ftp server olarak kullandigim serv-u ile aralarinda olan huzursuzluktur. zira serv-u programini nod32 kardesimiz hack tool olarak algilamakta fakat algiladigi ile kalmaktadir. serv-u programina bir zarari bulunmamistir.
ayrica mail server olarak kullandigim merak mail server'in external anti virus yazilimi olarakta kullanarak mail guvenligini iki katina cikartmanin keyfini yasatmistir.
merak mail server'a external anti virus programi olarak tanimlamak icin :
merak mail server administration'dan anti-virus bolumune, oradan da external sekmesine giris yaparak add diyoruz.
Norton 2005'i silip Bitdefender 9 Professionel Plus yükledim.Bakalım güzele benziyor.Norton son derece yetersizdi.Bu bayağı işler yaptı şimdiden.Aman nazar değmesin
When you're pushed, killing's as easy as breathing
F-Secure kullanmaktayım 2 yıldır geçen sene 850 dolar vererek aldık programı bu sene güncelleme için 350 dolar vermek zorunda kaldık (hastanede kullanıyoruz) bence tek kelime ile mükemmel bir program 2 yıldır daha virüslerle başım belaay girmedi
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
daha demin içinde 593 virüs bulunan dosyayı 2 anti virüs programı ile denedim f secure ve nod 32 üzerinde yaptıgım testte f secure 588 virüs temizledi (güncel hali ile ) nod 32 590 virüs temizledi (güncelleme yapmadan ilk hali ile ) şahsen f secure beni hayal kırıklıgına ugrattı çünkü 25 lisanslı bir f secure alacagım para ile rahatlıkla 100 lisanslı bir nod 32 alabilirdim bilginize
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Çoğu kişi AVG yazmış ama, AVG spyware dır.Mutlaka bilgisayarınızda Anti-virüs programı da olmalıdır.Anti-virüs programı olarakta yapılan çoğu testlerde birçok dalda(çok fazla pc'yi zorlamaması vs.) başarı gösteren Kaspersky'ı tavsiye ediyorum.
Ayrıca bilgisayarınızın Firewall, Virus protection, Spyware protection, Windows & Browser, Pc utilities ve P2P software gibi korunmaları hakkında ölçüm yapan ve ona göre sizin bilgisayarınızın ne kadar güvenlik kapsamında olduğunu gösteren Active Security Monitor AOL programını da tavsiye ediyorum.
Kaspersky üzerine tanımam...oyle bir yazılımdırki lisanlı ürün aldıgınızda adamlar pc nizin herhangi bir virüs e karşı pc nizin zayıf düşmesi yada çökmesi sonucunda paranızı iade ediyor... fiyatı 130 dolar...ben paraya kıyıp aldım 2 sene önce...ve 2 senedir pc mi ne formatladım ne ghost ladım hiç bir sorun yok takır takır çalışıyor...ilk yüklediğinizde pc yavas calısabilir nedeni ise pc nizi açık tuttuğunuz andan itibaren yani power a dokundugunuz andan itibaren taramaya baslıyor... çok kaliteli sağlam crack i ni bulmak zordur her crack te çalışmaz ama tavsiye ederim...
yani tavsiyeden öte dene bence istersen hemen indir internetten deneme sürümünü bilgisayarın normal hızından cok az bi performans kaybeder ama daha sonra düzeleceğini göreceksin
bulletproof yazdı:kaspersky çok iyi ama benim ram'i çok kötü kasıyor .. bu yüzden avast derim..
Nedeni tam crack i bulamadığım için ; ama ne yapıp edin şiddetle öneriyorum lisanslı kaspersky edinin lisans ayrıca 2 sene geçerli ve tüm yenilikleri kendi kendine update yapıyor...
Korsan kaspersky'ın çalışan keylerini bulmak gerçekten zor.İşlerini iyi yapıyorlar.Netteki keylerin %99 u bozuk çıkıyor.Sanırım lisanslı ürününü almak daha mantıklı.Hem buna değer harika bir program.Program da denmez ona; o bir dost, o bir arkadaş resmen.
arkadaşlar ben önceleri avast derdim ama avast hem makinayı kasıyor hem de o kadar güvenli değil gibi. nod32 çok güvenilir.ayrıca crackleri nete mevcut.şimdiye kadar sorunsuz çalıştı.ayrıca internet cafelerin çoğunda nod32 tercih edilir.
hala antivirus tavsiye konularimi aciliyor vay vay vayy...
Tabiki kaspersky derim çünkü kendini hergün güncelleyen ve kapasitesinde yüzlerce virus hangi programda var.
bence biraz iyi arastirin. avast'i önerenlerinde vay haline bence siz o pc'nizi çöpe atin. internetide kapatin böyle daha güvenli olursunuz...
Antivirüs tercihi tam bir yorumdur.Pc dergilerinde mükemmel oy almış program sizin sisteminizde iyi çalışmayabilir ya da sizin istediğiniz gibi çalışmayabilri.Bu yüzden en güzeli, en az 2-3 hafta tavsiye edilen, adı duyulmuş programları denemektir.Benim yüklemediğim çok az virüs programı kaldı.Şu an Avira antivirüs programını kullanıyorum.Benim "pekiyi" notumu aldı.