Dreamweaver mı FrontPage mii
bende ikisi de yüklü durur.. hangisi lazým olsa onu açarým... performans olarak, yani hýzlý açýlýþ, hýzlý çalýþma falan FrontPage güzel... ama yine de Dreamweaver tercih ederim... FrontPage yapýyor mu bilmiyorum yapýyorsa da çok görünen bir yere koymamýþlar o özelliði... FTP siteme dosyayý kaydeder kaydetmez upload edebiliyorum dreamweaver içinden... bu çok zaman kazandýran bir özellik..
ama tabi asp.net olayýna girdiðimden beri Visual Studio
ama tabi asp.net olayýna girdiðimden beri Visual Studio
I was going up the stairs, i met a man who wasn't there.. He wasn't there again today.. I wish; i wish he go away
Uzun bir süre frontpage kullandım. Başka bir programa ihtiyacım olmadı! Dreamweaver gereğinden fazla karmaşık ! İşini bilene notepad bile yeter !...
Zaten artık tasarımlarda önce grafik çalışıyorlar, sonra html ye döküyorlar. Artık siz html editörlerinde site tasarlamıyorsunuz. Sadece düzenlemeye yarıyorlar. En azından ben bıraktığımda öyleydi :p
Zaten artık tasarımlarda önce grafik çalışıyorlar, sonra html ye döküyorlar. Artık siz html editörlerinde site tasarlamıyorsunuz. Sadece düzenlemeye yarıyorlar. En azından ben bıraktığımda öyleydi :p
Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
Dreamweaver karmaşık. frontpage işimi görüyor.ama frontpage in yetmediği durumlar oldumu mecburen Dreamweaver gerekli. Dreamweaver ın son sürümleri felan çıktıysa bilmiyorum onlara bakmak lazım frontpageden daha üstün araç çubukları filan eklenirse hoş bikaç tane daha araç çubuğu eklense ekran gözümüycek ama
Bence Dreamweaver...Bir Arkadaşımız Dediği Gibi ARtık Bu Programlar Sadece Düzenleme Olarak Kullanılıyor..Şimdi Flash Ve Resimden Bozma Menüler Moda Olduğu İçin Sadece Yazıların Yerlerini Ve Resimlerin Yerlerini Ayarlamak için kullanılıyorlar....Tabi Görsellik Açısından Güzelde Oluyor...Neyse Konumuz Bu Değildi Bence Dreamweaver!!!! Çünkü Yapılması Gereken Bazı Sıfırsal Olayları Onda Daha Kaliteli Yapabiliyoruz