Türk Telekom
Artık net olarak fiyatlar belirlendi.Birkaç post önce yazdığım fiyatlara ÖİV dahil değildi bu yüzden biraz düşük kaldı sanırım.Yeni fiyatlar şunlar ;
1024/256 sınırsız, 49 ytl
2048/512 sınırsız, 69 ytl
4096/1024 sınırsız, 89 ytl
512/128 sınırsız kalkmış.Sanırım iss lere verilebilir.Superonline, smileadsl gibi firmalara...
Kotalılarda hiçbir değişiklik yok
6 Ağustos'a kadar geçişlerin tamamlanması bekleniyor.
Aşağıdaki mevcut kullanıcılar okla gösterilen tarifelere direk geçirlecek.
1024/256 9GB limitli kullanıcılar --> 1024/256 Limitsiz'e (49 ytl)
256/64 Limitsiz kullanıcılar -------> 1024/256 Limitsiz'e (49 ytl)
512/128 Limitsiz kullanıcılar ------> 2048/512 Limitsiz'e (69 ytl)
1024/256 Limitsiz kullanıcılar ----->4096/1024 Limitsiz'e (89 ytl)
2048/512 Limitsiz kullanıcılar ----->4096/1024 Limitsiz'e (89 ytl)
1024/256 sınırsız, 49 ytl
2048/512 sınırsız, 69 ytl
4096/1024 sınırsız, 89 ytl
512/128 sınırsız kalkmış.Sanırım iss lere verilebilir.Superonline, smileadsl gibi firmalara...
Kotalılarda hiçbir değişiklik yok
6 Ağustos'a kadar geçişlerin tamamlanması bekleniyor.
Aşağıdaki mevcut kullanıcılar okla gösterilen tarifelere direk geçirlecek.
1024/256 9GB limitli kullanıcılar --> 1024/256 Limitsiz'e (49 ytl)
256/64 Limitsiz kullanıcılar -------> 1024/256 Limitsiz'e (49 ytl)
512/128 Limitsiz kullanıcılar ------> 2048/512 Limitsiz'e (69 ytl)
1024/256 Limitsiz kullanıcılar ----->4096/1024 Limitsiz'e (89 ytl)
2048/512 Limitsiz kullanıcılar ----->4096/1024 Limitsiz'e (89 ytl)
When you're pushed, killing's as easy as breathing
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
evimize 27 ytl telefon faturası gelmiş.. 10 ytl si her ay alınan hat ücreti.. 7 ytl konuşma ücreti.. 10 ytl vergiler hedeler hödöler.. çıkamadım işin içinden
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
256K sınırsızdan 6 GB kotalıya geçerken telefonla halletmiştim, bunda dilekçe istemeleri ilginç...KoRn_eR yazdı:Hat sahibinin gidip dilekçe vermesi gerekiyor abonesi olduğu telekom müdürlüğüne.
Ona bende çok dikkat ediyorum. O kadar saçma şeyler ödeniyor ki...kozmik_peri yazdı:evimize 27 ytl telefon faturası gelmiş.. 10 ytl si her ay alınan hat ücreti.. 7 ytl konuşma ücreti.. 10 ytl vergiler hedeler hödöler.. çıkamadım işin içinden
sleeping with the earth my dying bride
Artık sabit ücret kalkmış,sehir içi-şehir dışı,gsm hepsi aynı ücret gibi şeyler duydum,bizede 22 ytl geldi,hiç denecek kadar arama olduğu halde,sağılıyormuyuz ne?kozmik_peri yazdı:evimize 27 ytl telefon faturası gelmiş.. 10 ytl si her ay alınan hat ücreti.. 7 ytl konuşma ücreti.. 10 ytl vergiler hedeler hödöler.. çıkamadım işin içinden
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
ADSL abonelerine müjdeli karar
ADSL abonelerini sevindirecek karar bu kez mahkemeden geldi. Yargıya taşınan farklı abonelik ücretinde, mahkeme tüketiciden yana kararını verdi. Yargı kararı emsal olacak.
TÜRK Telekom (TTNet A.Ş.)'nin internet kullananlara sağladığı ve mahkemeye yansıyan farklı ADSL abonelik ücreti, tüketici lehine sonuçlandı.
TTNet A.Ş.'nin ADSL abonelik ücretlerini iki senelik sözleşme yaparak 29.00 YTL.den almakta iken, yeni abonelere ücreti 14.99 YTL.ye indirmişti.
Yüksek ücret ödememek için eski aboneliklerini iptal ettirmek isteyen kişilerden, imzalanan sözleşmeye dayanarak iki seneden arta kalan ayların ücretini de yüksek tarifeden alması üzerine Hukukun Egemenliği Derneği Akyüz, Türk Telekom aleyhine açtığı davada, Hakem Heyeti'nin Eski abonelerin ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın, aboneliklerini iptal edebilecekleri yolunda karar verdiğini ifade etti.
İŞTE SEVİNDİREN GELİŞME
Bu durumda eski aboneler, ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın aboneliklerini iptal edebilecek ve yeni tarife üzerinden düşük ücretle yeniden abone olabileceklerdir.
Abonelik sözleşmesine taraf olan tüketiciler, isteklerini satıcıya yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerine tek taraflı olarak son verebilirler. Satıcı, tüketicinin aboneliğine son verme isteğini, yazılı bildirimin kendisine ulaştığı tarihden itibaren en geç 7 gün içinde yerine getirmekle yükümlüdür.
SÜRELİ YAYINLARDAKİ DURUM
Süreli yayınlarda ise bu işlem, yayının türüne göre değişen sürelerde veya en geç bildirimden sonraki ilk yayın tarihinde yapılmalıdır. Satıcı, abone ücretinin geri kalan kısmını hiçbir kesinti yapmaksızın onbeş gün içinde iade etmekle yükümlüdür. İki senelik sözleşmeye dayanarak ilerideki aylar için hiç bir ücret talep edilemeyecektir.
AA
ADSL abonelerini sevindirecek karar bu kez mahkemeden geldi. Yargıya taşınan farklı abonelik ücretinde, mahkeme tüketiciden yana kararını verdi. Yargı kararı emsal olacak.
TÜRK Telekom (TTNet A.Ş.)'nin internet kullananlara sağladığı ve mahkemeye yansıyan farklı ADSL abonelik ücreti, tüketici lehine sonuçlandı.
TTNet A.Ş.'nin ADSL abonelik ücretlerini iki senelik sözleşme yaparak 29.00 YTL.den almakta iken, yeni abonelere ücreti 14.99 YTL.ye indirmişti.
Yüksek ücret ödememek için eski aboneliklerini iptal ettirmek isteyen kişilerden, imzalanan sözleşmeye dayanarak iki seneden arta kalan ayların ücretini de yüksek tarifeden alması üzerine Hukukun Egemenliği Derneği Akyüz, Türk Telekom aleyhine açtığı davada, Hakem Heyeti'nin Eski abonelerin ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın, aboneliklerini iptal edebilecekleri yolunda karar verdiğini ifade etti.
İŞTE SEVİNDİREN GELİŞME
Bu durumda eski aboneler, ileriye yönelik olarak hiç bir ödeme yapmaksızın aboneliklerini iptal edebilecek ve yeni tarife üzerinden düşük ücretle yeniden abone olabileceklerdir.
Abonelik sözleşmesine taraf olan tüketiciler, isteklerini satıcıya yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerine tek taraflı olarak son verebilirler. Satıcı, tüketicinin aboneliğine son verme isteğini, yazılı bildirimin kendisine ulaştığı tarihden itibaren en geç 7 gün içinde yerine getirmekle yükümlüdür.
SÜRELİ YAYINLARDAKİ DURUM
Süreli yayınlarda ise bu işlem, yayının türüne göre değişen sürelerde veya en geç bildirimden sonraki ilk yayın tarihinde yapılmalıdır. Satıcı, abone ücretinin geri kalan kısmını hiçbir kesinti yapmaksızın onbeş gün içinde iade etmekle yükümlüdür. İki senelik sözleşmeye dayanarak ilerideki aylar için hiç bir ücret talep edilemeyecektir.
AA
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden...
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
Flood yapmış oluyorum ama yeni gördüm bunu
Aralık ayında kotalı kullanıcılara 2 gb ek olarak verilmişti.Uygulama ocak ayında da devam ediyor.
http://www.ttnet.net.tr/137.aspx
Aralık ayında kotalı kullanıcılara 2 gb ek olarak verilmişti.Uygulama ocak ayında da devam ediyor.
When you're pushed, killing's as easy as breathing
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
ooo yeKoRn_eR yazdı:Flood yapmış oluyorum ama yeni gördüm bunu
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden...