Türk Telekom
Türk Telekom
türk telekom
Dünyanın en kazık internetini bize satan,
adslde hız artırımı yapıp 1024 k ya ckaran kotaların canına okuyan,
256 sınırsızları kaldıran mılletn download yapmasını engelleyen,
Adsl de baska rakibi olmayan,olmasına izin vermeyen,
1024 k deyp yurtdısı cıkısları berbat olan,
Sürekli kopma olan aradıgınızda sizden kaynaklanan diyen,
Kendı calısanlarına 2mb ınternet hızı veren,
Lig A ya sponsor olup 4.5mılyon dolar veren buna ragmen alt yapıya calsma yapmayan,
Her tarafa ılan verıp 'adslde buyuk yenılık dıyıp'milleti uyutan,
Kendını coban bizi koyun gören tepki msglarna aldırmayan,
Tatile gıttıgınızde adsliniz dondurmanın yasak oldugunu ve eger hattı kapatırsanız tekrardan acma parası isteyen,
türk telekom.
Dünyanın en kazık internetini bize satan,
adslde hız artırımı yapıp 1024 k ya ckaran kotaların canına okuyan,
256 sınırsızları kaldıran mılletn download yapmasını engelleyen,
Adsl de baska rakibi olmayan,olmasına izin vermeyen,
1024 k deyp yurtdısı cıkısları berbat olan,
Sürekli kopma olan aradıgınızda sizden kaynaklanan diyen,
Kendı calısanlarına 2mb ınternet hızı veren,
Lig A ya sponsor olup 4.5mılyon dolar veren buna ragmen alt yapıya calsma yapmayan,
Her tarafa ılan verıp 'adslde buyuk yenılık dıyıp'milleti uyutan,
Kendını coban bizi koyun gören tepki msglarna aldırmayan,
Tatile gıttıgınızde adsliniz dondurmanın yasak oldugunu ve eger hattı kapatırsanız tekrardan acma parası isteyen,
türk telekom.
кαяαиℓıктα gσя∂υgυи ѕєу вıℓıимєzℓıктıя
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
tamam arkadasım haklısın internete gırebiliyoruz 56klı donemleri unutmadık.Ama adamlar resmen bizi soyuyor.Onuda gectik bari o kadar para veriyoruz hizmet kalitesi surunuyor.1024 k ları gorucem ay sonunda 3 gb kotayla o kadar hız ne olucak.Adamlar sunun pesınde ınternette gezının ama bir sey indirmeyin budur yaniyalnizgezen yazdı:arkadas turk telekom a cok kızmıs..ama yinede şükretmek lazım internete gırebılıyoruz,bılmedıgımız seylerı ogrenıyoz..
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
bende bısı bulamadım ne yapcamız konusunda...KoRn_eR yazdı:Peki ne yapabiliriz?Onların kablolarından biri arızalandığında binlerce insan mağdur oluyor.Herşey onların elinde.
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
ben kararımı verdım buyuk bir forum sitesinin 2 eylülde adsl kampanyalarına tepki için taksim meydanında tüderle birlikte buyuk bir eylem hazırlıgı ıcınde ona katılıcam.Cnku ne mailler ne tartısmalar telekomu tınlamıyor.Sanalı gercege dokme zamanı geldi.Basınada haber vermeye çalışıyorlar.ben orda olucam.
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
onu da unutmamak lazım tabi...Burhan_abi yazdı:Mümkünse ingilizce gösterin Türkiye Cumhuriyetindeki Türk Telekom Genel Müdürü bir ingiliz Dr. Paul Doany gecen gün tv de izlemiştim adam bu topraklarda türk gazetecilere ingilizce demeç veriyor..jonnathan yazdı:en azından tepkimizi gostermeliyiz...
sleeping with the earth my dying bride
burası türkiye ona bile ses cıkarmazlar.Burhan_abi yazdı:Mümkünse ingilizce gösterin Türkiye Cumhuriyetindeki Türk Telekom Genel Müdürü bir ingiliz Dr. Paul Doany gecen gün tv de izlemiştim adam bu topraklarda türk gazetecilere ingilizce demeç veriyor..jonnathan yazdı:en azından tepkimizi gostermeliyiz...
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
TELEKOM TARİFELERİ YENİLENİYOR
Şehirlerarası ve milletlerarası aramalar yüzde 55 ucuzluyor. Şehiriçi aramalarda ise iki yıl sonra ilk kez artış yapılacak.
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, 2007 yılında hem telefon hem de ADSL hizmetlerinin tarifelerinde değişiklikler yapacaklarını belirterek, şehir içi aramalarda artışlar yapacaklarını, şehirlerarası ve milletlerarası aramalarda ise indirime gideceklerini açıkladı. Doany, bazı gazetecilerle bir araya geldiği sohbet toplantısında, Türk Telekomun 2006 yılı performansı ve 2007 öngörüleri hakkında bilgi verdi.
2007de Türk Telekomun ev ve iş telefonlarında 50 milyon telefon kullanıcısının hayatını yakından etkileyecek değişikliklere imza atacağını duyuran Doany, Bu değişimler, StandartHATT, KonuşkanHATT, HesaplıHATT, ŞirketHATT ve YazlıkHATT tarifelerinde şehir içi, şehirler arası, milletler arası ve sabit hat-GSM aramalarını kapsayacak diye konuştu.
ŞEHİRİÇİ ARAMA ZAMLANACAK, ŞEHİRLERARASI UCUZLAYACAK
Yasal düzenlemelerin devam ettiği için duyurusunu 11 Ocak 2007de yapacakları yeni tarifeler hakkında bilgi veren Paul Doany, şunları söyledi: Şehiriçi aramalarda 2004 yılından bu yana ilk kez artış yapılacak, artışlar enflasyon seviyesini geçmeyecek. Şehirlerarası ve milletlerarası aramalarda yüzde 55i aşan indirimler yapılacak. Sabit hat-GSM aramalarında Temmuz 2006da yüzde 39a varan indirim yapılmıştı, yeni indirimle bu oran yüzde 50yi aşacak. Müşterilerin toplam telefon ödemelerin içindeki sabit ücret payını Avrupa seviyesine yaklaştırmak için artışlar yapılacak, bunun yanında kullanıcılara ücretsiz kontör verilecek.
2007 ADSL YILI OLACAK
Doany, Türkiyedeki ADSL kullanıcısının yüzde 15inin sınırsız, yüzde 85inin sınırlı erişim olduğunu belirterek, Yeni yılda ADSLde hız artırımı ve fiyatlandırmalarıyla ilgili büyük bir duyuru yapacağız. 2007 ADSL yılı olacak diye konuştu. Doany, Türk Telekomun yeni tarifelerinin Telekomünikasyon Kurumunun onayına tabi olmak üzere 1 Mart 2007 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini, bu zaman diliminde müşterilerin yeni tarifelerin hangisinin kendileri için en iyi seçenek olduğu konusunda bilgilendirileceklerini dile getirdi.
SABİT ÜCRET, ERİŞİM MALİYETİNİN ÇOK ALTINDA
Doany, sabit hatlardaki fiyat artışlarından sonra dahi Türkiyedeki fiyatların diğer Avrupa ülkelerinin altında olduğunu belirterek, Türkiyedeki sabit ücret son derece düşük. Erişim maliyetinin çok altındayız. Biz erişim maliyetinin yüzde 50sini bile karşılayamıyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım, sabit ücret en azından maliyeti karşılamalı diye konuştu.
HALKA ARZIN ZAMANINA HÜKÜMET KARAR VERECEK
Doany, Türk Telekomun halka arzına ilişkin sorulan bir soruya Halka arzın zamanını bilmiyoruz. Buna hükümet karar verecek. Önümüzdeki yıl olabilir ya da bir sonraki yıl olabilir. Ama şirket önümüzdeki yılın ilk yarısında halka arza hazır olacak. Yüzde 45lik hissenin bir kısmı satılacak. Bu yurt içi ya da yurt dışına olabilir, henüz netleşmedi karşılığını verdi.
Kaynak
- Haberi okurken şu cümle "Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany" içimi cızz ettirdi ! gitti canım Telekom gitti
Şehirlerarası ve milletlerarası aramalar yüzde 55 ucuzluyor. Şehiriçi aramalarda ise iki yıl sonra ilk kez artış yapılacak.
Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, 2007 yılında hem telefon hem de ADSL hizmetlerinin tarifelerinde değişiklikler yapacaklarını belirterek, şehir içi aramalarda artışlar yapacaklarını, şehirlerarası ve milletlerarası aramalarda ise indirime gideceklerini açıkladı. Doany, bazı gazetecilerle bir araya geldiği sohbet toplantısında, Türk Telekomun 2006 yılı performansı ve 2007 öngörüleri hakkında bilgi verdi.
2007de Türk Telekomun ev ve iş telefonlarında 50 milyon telefon kullanıcısının hayatını yakından etkileyecek değişikliklere imza atacağını duyuran Doany, Bu değişimler, StandartHATT, KonuşkanHATT, HesaplıHATT, ŞirketHATT ve YazlıkHATT tarifelerinde şehir içi, şehirler arası, milletler arası ve sabit hat-GSM aramalarını kapsayacak diye konuştu.
ŞEHİRİÇİ ARAMA ZAMLANACAK, ŞEHİRLERARASI UCUZLAYACAK
Yasal düzenlemelerin devam ettiği için duyurusunu 11 Ocak 2007de yapacakları yeni tarifeler hakkında bilgi veren Paul Doany, şunları söyledi: Şehiriçi aramalarda 2004 yılından bu yana ilk kez artış yapılacak, artışlar enflasyon seviyesini geçmeyecek. Şehirlerarası ve milletlerarası aramalarda yüzde 55i aşan indirimler yapılacak. Sabit hat-GSM aramalarında Temmuz 2006da yüzde 39a varan indirim yapılmıştı, yeni indirimle bu oran yüzde 50yi aşacak. Müşterilerin toplam telefon ödemelerin içindeki sabit ücret payını Avrupa seviyesine yaklaştırmak için artışlar yapılacak, bunun yanında kullanıcılara ücretsiz kontör verilecek.
2007 ADSL YILI OLACAK
Doany, Türkiyedeki ADSL kullanıcısının yüzde 15inin sınırsız, yüzde 85inin sınırlı erişim olduğunu belirterek, Yeni yılda ADSLde hız artırımı ve fiyatlandırmalarıyla ilgili büyük bir duyuru yapacağız. 2007 ADSL yılı olacak diye konuştu. Doany, Türk Telekomun yeni tarifelerinin Telekomünikasyon Kurumunun onayına tabi olmak üzere 1 Mart 2007 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini, bu zaman diliminde müşterilerin yeni tarifelerin hangisinin kendileri için en iyi seçenek olduğu konusunda bilgilendirileceklerini dile getirdi.
SABİT ÜCRET, ERİŞİM MALİYETİNİN ÇOK ALTINDA
Doany, sabit hatlardaki fiyat artışlarından sonra dahi Türkiyedeki fiyatların diğer Avrupa ülkelerinin altında olduğunu belirterek, Türkiyedeki sabit ücret son derece düşük. Erişim maliyetinin çok altındayız. Biz erişim maliyetinin yüzde 50sini bile karşılayamıyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım, sabit ücret en azından maliyeti karşılamalı diye konuştu.
HALKA ARZIN ZAMANINA HÜKÜMET KARAR VERECEK
Doany, Türk Telekomun halka arzına ilişkin sorulan bir soruya Halka arzın zamanını bilmiyoruz. Buna hükümet karar verecek. Önümüzdeki yıl olabilir ya da bir sonraki yıl olabilir. Ama şirket önümüzdeki yılın ilk yarısında halka arza hazır olacak. Yüzde 45lik hissenin bir kısmı satılacak. Bu yurt içi ya da yurt dışına olabilir, henüz netleşmedi karşılığını verdi.
Kaynak
- Haberi okurken şu cümle "Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany" içimi cızz ettirdi ! gitti canım Telekom gitti
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden...
- frantic_kenan
- Müdavim Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
harbimi ulen gerçektenmi onayla birdaha da öyle sövemBedirhan yazdı:Telekom bizim değilki arkadasım Adı kaldı sadece Türk Telekom diye özelleştirme ile peşkeş çekildi ya sanırım Yurtdısındasınız ?issirganotununissirmiyani yazdı:Türkiye Cumhuriyetinin bir kurumu olmasa ne söverdim telekoma ama neyse
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
Telekom 6.55 milyar dolarla Ogerin Türk Telekomun yüzde 55 hissesinin blok satışında en yüksek teklifi 6.55 milyar dolarla Oger Telecom verdi.
Bu arada Türk Telekom'un satışı, bir varlık satışı değil, imtiyaz sözleşmesidir. 21 yıl sonunda alıcı Oger Telecom, Türk Telekom ait altyapıyı varlıkları ile Türk devletine devredecektir.
Bu şu demek 21 yıl küfür edebilirsin
Bu arada Türk Telekom'un satışı, bir varlık satışı değil, imtiyaz sözleşmesidir. 21 yıl sonunda alıcı Oger Telecom, Türk Telekom ait altyapıyı varlıkları ile Türk devletine devredecektir.
Bu şu demek 21 yıl küfür edebilirsin
- RapunZelle
- Müdavim Üye
+ 100fzyaso yazdı:Türk Telekom' un yaptığı nedir? 30ytl' ye 3 GB kota veriyo. İnternetten indireceğimiz şeylerin listesini yapıyoz. Bilgisayarımı güncelleyelim, program mı indirelim, müzik mi indirelim şaşırdım valla. Bu çağda bu hizmet nekadar kötü
evet ya.. hesap yapmaktan , kotamı kontrol etmekten bıktım artık !! ayy bu ay şarkı indiriyim, 1 - 2 klip te indirebilirsem ne mutlu bana diyorum artık...
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
Evet tarifeler aynıdır hatta birebir aynı.. Birde sey soracagım bilgisi olan vardır buralarda.. şimdi telekoma adsl borcu olan biri süperonline yada diğer servis saglayıcılara geciş yapabilirlermi ?jonnathan yazdı:Tarifeler aynı diye biliyorum. Ayrıca kullandıpı altyapı yine Türk Telekom'un.wolfali yazdı:seneye adls yi superonline dan bağlanacağım..hem kaliteli hem daha hızlı hem daha ucuz..