Muğla Üniversitesi
Muğla Üniversitesi
yok mu muğla'lı olan?
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
- SleeplessSoul
- Üye
- İletişim:
Re: Muğla Üniversitesi
Fethiye'liyim ben,o olur mu Ama ne yazık ki İstanbul'da okuorm.Bizim Fethiye'deki insanların çoğu orda okuo..smG yazdı:yok mu muğla'lı olan?
Satılık düşler sokağından geçiyorum,ellerimde hayallerim..Sıkıca kavramışım..Korkuyorum..
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
belli istanbul bozmuş seni. güzelim uzak doğu felsefelerine ota boka yormaya başlamışsınSleeplessSoul yazdı:Fethiye'liyim ben,o olur mu Ama ne yazık ki İstanbul'da okuorm.Bizim Fethiye'deki insanların çoğu orda okuo..smG yazdı:yok mu muğla'lı olan?
- SleeplessSoul
- Üye
- İletişim:
Felsefi sözleri herkes kendine göre yorumlar.. Benim öznel yorumum da bu işte =p Şaka bi yana İstanbul bozduğundan koymadım.İlginç bir fikirdi, paintle kendim hazırlamıştım, hoşuma da gitti bu nedenle koydum.Sebep keşlik deil hafif narsistlik yani =pr1g0r yazdı:belli istanbul bozmuş seni. güzelim uzak doğu felsefelerine ota boka yormaya başlamışsınSleeplessSoul yazdı:Fethiye'liyim ben,o olur mu Ama ne yazık ki İstanbul'da okuorm.Bizim Fethiye'deki insanların çoğu orda okuo..smG yazdı:yok mu muğla'lı olan?
Satılık düşler sokağından geçiyorum,ellerimde hayallerim..Sıkıca kavramışım..Korkuyorum..
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
- SleeplessSoul
- Üye
- İletişim:
Bizim Fethiye'nin yarısı orda ztn Muğla Üni'de de tanıdığım sayıda da insan var,onu belirttim..smG yazdı:benim muğla'lıdan kastım muğla üni.liydi..
ama olsun fethiye'li de olur..
daha geçenlerde gittim gördüm, süper yer!
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
Siyah8 - Bas Gitar
. www.Siyah8.com .
smG yazdı:yok mu muğla'lı olan?
saburhanelıyım beklerım