kim napsın kulu da bizim arkadaş ta Kadın Hanı die bi yerde Mersine giderken geçioz gece 11 gibi tek ışık yok herkes uyumuşcanbaz yazdı:yaf gene merkezdeki ei dir ben konyanın kulu ilcesindeyim rezalet bişey yaaaa yurd dan dısarı cıktığım yok
he buarada kuluda olan varsa haber versin bana msn im var profilde tanısırık
Selçuk Üniversitesi
† ßaris bili©i †
benim 1 sene bitti sınava giren arkadaşlar konya yazmanızı pek tavsiye etmem kampüsü dışardan bakınca büyük falan gibi görünüo konyada gelişmiş bi yere benzio ama kesinlikle öle deil binadan başka bişey yok öğrenciler ne yapıo hala çözebilmiş deiliz zaten nereye gidiolar her yer bomboş bahar gelince çimlere doluşuolar onun haricinde naptıkları meçhul...
benim 1 sene bitti sınava giren arkadaşlar konya yazmanızı pek tavsiye etmem kampüsü dışardan bakınca büyük falan gibi görünüo konyada gelişmiş bi yere benzio ama kesinlikle öle deil binadan başka bişey yok öğrenciler ne yapıo hala çözebilmiş deiliz zaten nereye gidiolar her yer bomboş bahar gelince çimlere doluşuolar onun haricinde naptıkları meçhul...
hayalete benzer, hayaletlerden de herkes bahseder...
- no_fear_15
- Müdavim Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
konya en çok alkol tüketimi yapılan illerden birisidir kocaman alışveriş merkezleri var sokaktaki büfeci amcalarla biraz muhabbet etselermiş çok kolay bulurlarmış bence
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- no_fear_15
- Müdavim Üye