ÖSS ve Eğitim Sistemi
- speed_of_pain
- Müdavim Üye
Bu Ösym tam anormal bi kurum.Bize boy-kilo yazdırdılar başvururken ama görünen hiç bakmamışlar fiziksel özelliklere..
1.60'lık adamı liseye,1.78 lik adamı ilkokula koyduğuna göre hiç şüphem yok bu durumdan.. Hem kiloyuda 5 kilo fazla yazmıştım mallığa maruz kalmıyım diye,ama ne çare. (:
1.60'lık adamı liseye,1.78 lik adamı ilkokula koyduğuna göre hiç şüphem yok bu durumdan.. Hem kiloyuda 5 kilo fazla yazmıştım mallığa maruz kalmıyım diye,ama ne çare. (:
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
onu tamamen laf olsun diye koymuşlar.wolfali yazdı:Bu Ösym tam anormal bi kurum.Bize boy-kilo yazdırdılar başvururken ama görünen hiç bakmamışlar fiziksel özelliklere..
benimde boyun 1.80 kilomda 70 buna rağmen boyumuda kilomuda fazla yazdım sırf ilk okula düşmemek için.
sonuç; ilk okulda sınava giriyorum.
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
sorular kolaydı bence bana öyle geldi ama matiki we edebyt iki biraz kastı bilsetydim hazrlanrdm ikinci bölüm için!onun dışında iyiydi.bugün öğrendim birinci bölümün iki yıllık için çözüldüğünü bilseydim çözmezdim ya =D
bi yıl boyunca adam gibi çalışanlar bence haklarının alcaklar.çalışanın yapamıyacağı türden değil di çünkü
ea ham 222 aldım tahminen.bi işime yaramıo bu puan =D ama tercih yapcam!!enson3yıl önce girmştm fena da sayılmaz puanım dimii
bi de ben mat2den bi sayfayı atlamşm görmemişim o soruları allahım ya heycanlanmadm da ama
bi yıl boyunca adam gibi çalışanlar bence haklarının alcaklar.çalışanın yapamıyacağı türden değil di çünkü
ea ham 222 aldım tahminen.bi işime yaramıo bu puan =D ama tercih yapcam!!enson3yıl önce girmştm fena da sayılmaz puanım dimii
bi de ben mat2den bi sayfayı atlamşm görmemişim o soruları allahım ya heycanlanmadm da ama
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..
- whatsername
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
- whatsername
- Müdavim Üye
Şahsen girdiğim,mat2'den hedeflerimi saptıran sınav olmuştur.
Sözeller geçen seneye göre baya kek olsa da mat2 siyle milleti dumur etmiştir bu sınav.
Herhangi bi sakat durum olmadığı takdirde yaptığım netler de şöyledir:
Türkçe:27,5 Sosyal:26,25 Mat1:23 Fen:3(ea'cı için iyidir =)) Edebiyat:27,5 Mat2:16(ösym'ye hala sövmekteyim)
Sözeller geçen seneye göre baya kek olsa da mat2 siyle milleti dumur etmiştir bu sınav.
Herhangi bi sakat durum olmadığı takdirde yaptığım netler de şöyledir:
Türkçe:27,5 Sosyal:26,25 Mat1:23 Fen:3(ea'cı için iyidir =)) Edebiyat:27,5 Mat2:16(ösym'ye hala sövmekteyim)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- shadow_girl
- Müdavim Üye
145 baraj mı olur? şaka gibi...
ne yapmaya çalııyorlar anlayamıyorum bir türlü iyicene zıvanadan çıktılar.
Amaç herkesi özel okula yönlendirmekse anlayacağım belki ama amaç ne??
devlet üniversitelerine girilmesini zorlaştırıp özel üniversitelere yönlendirmekse hepimize geçmiş olsun.
Bu arada sanırım bu yeni sistem 2009 da geçerli olacakmış. hangisi daha iyi?
offfff offf deliricem...
ne yapmaya çalııyorlar anlayamıyorum bir türlü iyicene zıvanadan çıktılar.
Amaç herkesi özel okula yönlendirmekse anlayacağım belki ama amaç ne??
devlet üniversitelerine girilmesini zorlaştırıp özel üniversitelere yönlendirmekse hepimize geçmiş olsun.
Bu arada sanırım bu yeni sistem 2009 da geçerli olacakmış. hangisi daha iyi?
offfff offf deliricem...
- whatsername
- Müdavim Üye