Hangi Şehir??
öncelikle istanbul... ama diğer dünya memleketlerini görünce fikrim değişebilir. prag'ı veya viyana'yı çok merak ediyorum mesela. görmek isterim beğenirsem de yaşamak isterim. belki seattle'ı görsem bu şehirlerin hiçbirini merak etmem, grunge'ı dünyaya kazandırmış şehri tabiki hiçbir şeye değişmem ama yaşanabilir mi merak ediyorum. amerika'dan nefret etsem de seattle'da yaşam nasıl olurdu merak ediyorum. deli gibi görmek istiyorum seattle'ı!!!!!!!!!
betterman.
- morcuburcu
- Üye
izmirli olsam da istanbulu gördüğümden beri fikrim değişmedi desem yalan olur ama yinede izmir derim gerçi biçok yer gördüm(bazılarınıza göre az olabilir ama benim için "çok" sıfatını yakıştırabileceğim yerler);istanbul,bursa,afyon,izmir,eskişehir,bodrum(nereye bağlıydı ya:| ),manisa,aydın.Bunların içinden izmir,afyon ve istanbulu ayırırım ve ilk üçtür benim için.Gitmemiş olanlar için afyonu öneririm(:) lafı başka yere çekmeyin nolur) kışın soğuğundan donarak ölürsünüz belki ama yinede sucuk ve kaymağını yemeden bu dünyadan göçmeyin derim ben.
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
-
- Üye
istanbul'u severim. gaspçısı çoktur, tehlikelidir ama bu benim için burayı sevmeme gibi bi neden olamaz. çapulcular yüzünden bu şehir hakkında duygularım değişmez. tadını çıkarıyorum buraların. siz de hangi şehirdeyseniz öyle yapın bence. yaşadıgınız yerin tadını çıkarın. yakın gelecekte yapamayabilirisiniz...dreamshower yazdı:istanbul"un tarfiği, kırosu, gaspçısı en büyük sorun.şu göçler olmasaydı daha bi güzel olurdu memleket ama hala otogardan istanbul"a akın eden umut eden bi kesim war.
blindside doðru sölemiþ bende ankarayý türkiyede hiç bi þehre deðiþmem þu anda... ama sonra fikrim nolur bilmem daha pek bi yerde o yeri sevecek kadar kalamadýk... ama genede ankara ankara güsel ankara.....
bellirsizliklerin içinde belirlemeye çalýþtýðým hayatýma þimdi ebediyen belirsizlik vaad ediyorum
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
aynen katılıyorum sana =) İstanbul'da yaşayan biri bence bir daha başka yeri istemez o kadar derdi olsa da bazen bıktırsada İstanbul bencede en güzel şehir..ayrıldığınızda deli gibi özlersiniz canım şehrim benim =)))_blindside yazdı:izmir'in insanı biraz hmmm masıl söylesem dengesizdir ama yanlış anlaşılmasın. deli dolu manasında. en son karsıyakalıları gördük televizyon basarken.
İstanbul dünyanın en güzel şehri zaten. Başka hiçbi yerde yaşayamam. Bazen sıkılrım giderim başka şehirlere ki bunlar genelde. istanbul-ankara arası olur. bolu-sakarya-izmit fln. ama bikaç km uzaklaştıktan sonra hemen özlerim burayı.
-
- Üye
forever istanbul diyorum ben nisantasında oturuyorum oturmak icin guzel ama midemin kaldıramayacagı kadar tikky gormek acısından gezmek icin kotu tabiki...o bakımdan istiklal caddesi diyorum...mekan bol,kafa dengi insanlarda cıkıyor o mekanlardan (tabi hayvan triplerinde insanda yok diil) ee daha ne olsun di mi
..Angels even re in the shadows
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
Darkness is in everyone now
Neither hear to my voice
Nor that see my body
Darkness on u.. on me...
Darkness is a whirpool now
Life,everything is in deep
in deep... in deeper...
- forever_ever
- Üye
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
millet sakın antalya meraklısı olmayın biz ailejek geldik binpişman olduk gelişigüzel dengesiz yerleşmiş binalar kürt dolu çingene dolu ciddi diom gelirseniz otelde kalın gezmeyin daa ii... soruya gelcek olursak antakya yada van derim ben millet doulu ama küçük şirin yerlerden biri bide fas da bi yer gösteriodu belgesel tam yaşanacak sessiz sakin yerler anlayacağınız yaşamak istediğim yerlerKoRn_eR yazdı:antalya..antalya.aaa..antalyaaaaaa....
ablam oraa gitti.işalla bütün yazımı orda değerlendirmek istiyorum..hadi hayırlısı
bursaya yerleşmek ve ömrümü orda tüketmek istiyorum
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
- destinyofrock
- Müdavim Üye