ya bu bencilliðin formülü var mý acaba? bende zerre yok ama bencil olmak istiyorum en azýndan bi parça. böyle giderse baþkalarý için hayatýný feda etmiþ biri olarak tarihi geçicem. help meeeeee
popçu olup kýçýný sallayana kadar rockçý ol kafaný salla... inadýna rock inadýna heavy
bence de herkes de vardır bencillik sadece farkedemediğiniz anlar daha çok gibi görünür bazılarımıza..ama kendimin ne kadar bencil olduğunu biliyorum enazından hayati konularda ve ya eğlencelerde falan...ama kesinlikle bencil olmayan insan evladı yok bence de öyle olsa burda spidermanler,spawnlar,stormlar,wolverineler olurdu ve ..galiba cennette olurduk bi de ...
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
deli_mor yazdı:ya genelde tek cocuk olanlarda görülüyormuş.ben tek çocuk degilim ama biraz bende de var sanki:)ama herkeste vardır diye düşünüorum az da olsa.
ne alaksaıı var yaaa ben tek çocukumm ama öle hat sfhada bi bencillğimm yokk kii her insanda az çokk vardır ve konuya göre deişir bu bencillk (:
var çünkü kardesler beraber paylasmayı ögrenirlermiş.bu çok bilinen birşey ki zaten.ama illa da bencil olucaksın demiorum.sen bir istisna da olabilirsin;)
ben hiç bencil deilimdie,bende benciliğin izine rastlanmaz,ben varya ben hiç kendimi düşünmem,hele hele ben kelimesini ağızıma bile almam,bi kere ben hep etrafımdakileri düşünürm,ben süperim ya,sizce bende bencilliğn kıyısında geçer bi hal varmı yaa
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
deli_mor yazdı:var çünkü kardesler beraber paylasmayı ögrenirlermiş.bu çok bilinen birşey ki zaten.ama illa da bencil olucaksın demiorum.sen bir istisna da olabilirsin;)
anam anam diim ben saa ya küçükkene paylaşımcymşm annem öle sölüo ama şimdi o kadar değilmişim(:şartlar iştee aheye aheyeee
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
bana da uzak bi kelime ama keþke biraz bende de olsaydý.. çünkü bu dünyada az da olsa bencil olmak lasýmm.kendinden fazla baþkalarýný düþününce sonuçlar senn için ktü olabilio.. insanlar tepene çýkabiliyolar
en acýsý, nefret edilesi yýðýnlarca mutsuzluktan, bir küçük mutluluk çýkardðýnda, yeniden umutsuzca umut etmek..