Giden sevgiliye son söylenecekler ...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
walla eğer giden sevgili askere gidiyosa -benim söylediğim şey-..:: *wake me up when askerlik ends..* green day eşliğindede söleyebilrsiniz hem.. hemde kliple uyumlu oluyo..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
bence ''gel tezkere gel tezkere'' yi söylemek daha bi uyumlu olurangel_of_the_hell yazdı:walla eğer giden sevgili askere gidiyosa -benim söylediğim şey-..:: *wake me up when askerlik ends..* green day eşliğindede söleyebilrsiniz hem.. hemde kliple uyumlu oluyo..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ama şekerim o şarkı kendisi uzaklardayken daha uygun oluyo.. şimdi tam giderken damardan bi söz olarak bunu tercih ettim ben..wolfali yazdı:bence ''gel tezkere gel tezkere'' yi söylemek daha bi uyumlu olurangel_of_the_hell yazdı:walla eğer giden sevgili askere gidiyosa -benim söylediğim şey-..:: *wake me up when askerlik ends..* green day eşliğindede söleyebilrsiniz hem.. hemde kliple uyumlu oluyo..
ama o da olabilir tabe.. "o şimdi asker canı neler ister.."i pek tercih etmiyom ama.. aamın aklına sokmayalım dimi yane..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- maniacPUNK
- Üye
-
- Üye
- NreaLnunreaL
- Üye
nash!
eskidim ben..
paslandım.. kollarımın birinde naftalin kokusu
diğerinde tan yeri korkusu.
şimdi içimde,
tan yerinin ağarışından kaçan bir yarasa duygusu!
http://nrealnunreal.blogspot.com/
paslandım.. kollarımın birinde naftalin kokusu
diğerinde tan yeri korkusu.
şimdi içimde,
tan yerinin ağarışından kaçan bir yarasa duygusu!
http://nrealnunreal.blogspot.com/
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
ben söylerim, ama nerde onu söyleyecek adamlonly yazdı:bazen bi insan gidiyorum dediği zaman gerçekten gitmek istemez...sadece ne yapcağınızı merak eder..kendini değersiz hisetmiştir belki ve gitmesi gerektiğini düşünyodr...bazen gitme demek gerekir...ama kaç kişi söleyeblrki bunu....
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
ah tabi bide o durum var dimi...karışık bu işler karışıkhouseofholy yazdı:ben söylerim, ama nerde onu söyleyecek adamlonly yazdı:bazen bi insan gidiyorum dediği zaman gerçekten gitmek istemez...sadece ne yapcağınızı merak eder..kendini değersiz hisetmiştir belki ve gitmesi gerektiğini düşünyodr...bazen gitme demek gerekir...ama kaç kişi söleyeblrki bunu....
insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli bazen...
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
Klişe durduğunu biliyorum ama ben gidene "kal" demem.
Ne kadar acı çekersem çekeyim (ki şu ana kadar çekmedim ) asla gururum aşkın gölgesinde kalamaz. (off çok felsefik durdu be)
Bir de, sevgilisi geri dönsün diye başkasıyla çıkıyormuş gibi kıskandırmaya çalışanlar var ya, çok ucuz ve uyuz bi hareket bence.
Ne kadar acı çekersem çekeyim (ki şu ana kadar çekmedim ) asla gururum aşkın gölgesinde kalamaz. (off çok felsefik durdu be)
Bir de, sevgilisi geri dönsün diye başkasıyla çıkıyormuş gibi kıskandırmaya çalışanlar var ya, çok ucuz ve uyuz bi hareket bence.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.