tabiki ayrılma şekline baglıdır ama ne olursa olsun yine de o bir kez sevgilin olmuştur kalbin normal ritminden cıkmıştır bir kez onun için.. yeni gelen kızı/erkegi belli etmesende belki yediremesende kıskanırsın, merak edersin.. hele ki iki tarafında hala sevgilisi yoksa hiç arkadas kalınmaz goruselim dersiniz hani arkadasız ya.. ama birbirinizi bilirsiniz eski gunler gelir akla acıtır canı yani.. ayrılık varsa ve tekrar birleşmek mumkun değilse, bide hala biyerlerde bi sevgi varsa goruşmeyin derim.. sevgiliyi sevgili olarak hatırlamak en iyisi sanki..
ya orası öyleee eğer kendin aşıksan zor gelir de öteki türlü ise bi problem olmuyo yoksa tabi düşünsene çok sevdin ayrıldınız yeni sevgilisi ile resimleri var ve siz yapmacık gülümsemelerinizle birbirleri için yaratılmış olduklarını söylüyorsunuz :S ağır gelir tabi aman depresif gördüm.......
yha aslında ilşknin nası oldugna ve nası bittiine baglı arkadaş kalmak... birbirini deli gibi seven çiftin soradan ark kalması bana biras tuhaf gelio dorusu
Bence eski sevgiliden arkadas olma ihtimali ilk bakısta kişiye ters gelsede hayatın bize neler getirecegi belli olmaz bu yüzden asla asla dememeye çalısırım bu tür konularda ...
komplikemanyak yazdı:Bence eski sevgiliden arkadas olma ihtimali ilk bakısta kişiye ters gelsede hayatın bize neler getirecegi belli olmaz bu yüzden asla asla dememeye çalısırım bu tür konularda ...
bencede sen deme asla bu konularda
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
düşünsenize, bir zamanlar yoğun duygular beslemişsiniz, sonra arkadaş kalmışsınız. bir gün geliyor diyor ki "yeni bir sevgilim var" filan. bir sürü arıza çıkar ya, boşverin hiç mi arkadaş kalmadı sevgiliyle arkadaş kalıyorsunuz
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
ya senin için gerçekten eskiyse olur yani hala aşık değilsen olur bal gibi olur hemde=) ben öyleyim gayet de iyi arkadaşız üstünden 1 yıl geçmiş bile=) yani 1 yıldır arkadaşız=))
bence çok acı pişi yhani onunla arkadaş qaldıkça ona dahada bağlanırsın fakat o qelir sizi sevdiqi kısla tanıştırır walla Allah düşmanımı başına böle bi durum vermesin çok acı pişi
koymaz bna piç gönüllerin sewqisi asıl koyan deer werdiqlerimin zktr olup qtmsi
ben arkadasım sozde o da arkadas ama yenı sevgılımın oldugunu ogrenınce şok oldu sanırım komplexlerı deprestı.. ben arkadasımda o benımle arkadas mı ya da ne derece arkadas bılmıyorum
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım