Bir Zamanlar Rocktr'de Tanışmıştık veee...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
tamam biliyoruzda.. koycaz en yakın zamanda dediniz..??.. onu koyarsınız sonra şekerim.. hem belki o fotolarda bizde oluruz.. koyun hadiiiiiiiiiiiiii!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
- lauranthalasa
- Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
Yaklaþýk 2 sene kadar geç kalan evlilik fotoðrafýmýzdan sadece 1 tanesi , ama birkaç gün sonra güzel bi albüm paylaþýcaz iþalla...
Tekrar teþekkürler ROCKTR , teþekkürler Alper (Trimpot) sen olmasan morjan ve rock_n evli olmayacaktý!
Tekrar teþekkürler ROCKTR , teþekkürler Alper (Trimpot) sen olmasan morjan ve rock_n evli olmayacaktý!
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
Allah mesut etsin.Evlendiğiniz zamanı hatırlıyorum.Bende o zamanlar bol bol yazıyordum buralarda.Bende evlilikte 2. seneyi bitirip üçüncü seneye başlamış biriyim.Buradan birini bulamadım ama dışardan bulduk:)Fotoğraf çok güzel gözüküyor.İnşallah birgün bebek resmi de eklersiniz.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
abicim kaç yıl oldu,herkes biyerlere dağıldı gitti,yokluk içinde dağıldı..ama şimdi görüyorum ki o yokluğu ne güzel de mutluluğa çevirenler olmuş..deli dolu mutluluklar dilerim ben de..buarada eskilerden buraya gelip giden pek yok sanırım değil mi?
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
voardır voardır tikhkathli bakh =DtheHeLL yazdı:abicim kaç yıl oldu,herkes biyerlere dağıldı gitti,yokluk içinde dağıldı..ama şimdi görüyorum ki o yokluğu ne güzel de mutluluğa çevirenler olmuş..deli dolu mutluluklar dilerim ben de..buarada eskilerden buraya gelip giden pek yok sanırım değil mi?
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
- no_fear_15
- Müdavim Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
Re: Bir Zamanlar Rocktr'de Tanışmıştık veee...
uzun zaman oldu rock-tr'ye bakmayalı...henüz bebek yok...olursa ilk buraya yazarım zaten:))
edison bile pişman...
- shadow_girl
- Müdavim Üye
shadow_girl ahahaha nick imden utandım şimdi. Ne çok takılırdım burda. Çok güzel dostluklar kurdum
Halen dahada takılıyosun aslında
BabİLiN asMa BahÇeleRinDe AsIYOrUm KEndiMİ
bebek olduuuu...hem de 5 buçuk ay olduuuu...bebişle uğraşırken yazmayı unuttum:))
edison bile pişman...