.............ama anlatilmicak kadar özel birsey degil,aglamakla sadece hissettiklerini di$a yansitiyorsun...okadar sahte gözyaslari varki bu dünyada,onlara mesela özel demem...neyse bakalim görcez yazanlar olcakmi,onlara birakalim bunu bence..
... sil gözünün yalnızlıklarını
~Oyunun en güzel yerinde zil calinca üzülürdük ya, öyleyim~
en son 2vodka fondıpleyım tel de 'O' nunla konustuktan sonra kuzenıme sarılıp onu ıstıyorum ne olur sankı bana gerı donse dıye hıckıra hıckıra agladım pazar gunu
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
Çok suLugöz bi insanım ben, eLimde değiL.. Ama rahatlıyo gerçekten insan..
En son yakınım bildiğim biri beni üzdüğü için ağlamıştım.. Mesajları okuyup okuyup ağlıyodum =) Soora naptım, mesajLarı siLdim raatLadım :p
en son sanırım 2 ay önce aklımda birtakım anılar vardı ve birden mekanda comfortably numb çalmıştı, kendimi tutmayı denesem de başaramayıp ağlamıştım. zaten ne zaman berbat hissetsem bu şarkı gelip beni buluyor her yerde uff..
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
ağlayabildiğim an sanırım rahatlamış olucam ama bu kesinlikle üzüntüden ve kayıptan olacak...
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
o kadar katılaştırdı ki insanlar/olaylar öyle ağlayamaz hale getirdi ki..
bazen çok nadiren de olsa özüme, eski duygusallığıma dönüp ağlayabiliyorum.
işte o zaman çok seviniyorum.
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!