son 4 gündür oturamadığım için nete giremedim... bu aralar bnm için bi rekor oldu...
yazın da tatilde olduğum için en fazla 8 gün girmediğimi hatırlıyorum....
\\ kimdi giden kimdi kalan giden mi suçluduR heR zaman.. //
valla yapıcak daha iyi bişiler bulduum sürece girmiom zaten,msn i de azalttım insanın acayip vaktini alıyo,çok takılmamak lazım aslında ama işte olmuyo.sadece bi kaç saat giriyorum haftaiçi akşamları,haftasonu evde olursam bütün gün açık oluyo..
ya hergün oturuyorum gerci gündüz pek basında olamıyorum ama aksam bir oturuyorum gece 2-3 e kadar.bilgisayarda tv programı var bu sayede basından kalkmadan bu tv ihtiyacımı da görüyorum.gerci çok tv izlediğim sölenemez ya,olsun.e hayatında bukadar yer etmiş bir alışkanlıgı da söküp atamazsın yani.
deli_mor yazdı:ya hergün oturuyorum gerci gündüz pek basında olamıyorum ama aksam bir oturuyorum gece 2-3 e kadar.bilgisayarda tv programı var bu sayede basından kalkmadan bu tv ihtiyacımı da görüyorum.gerci çok tv izlediğim sölenemez ya,olsun.e hayatında bukadar yer etmiş bir alışkanlıgı da söküp atamazsın yani.
alışkanlıı gerçekten atamıyourz...
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
of ya sormayin internetsiz bir hayat olamaz benim icin. 3 ay boyunca internet sinirli, sadece okul da var cok zor dayanmak güc valla....ah ah ah özledim memleketimi
yazın tatilde 20 gün fln
geldiim ertesi günü internet kafeye saldırmıştım girmeden önce midemde kelebekler uçuşuodu çok heyecanlıydım
şuan olsa 1 gün bile dayanamıorum çıktıım an aklım kalıo internette gece düşünüorum napsam yarın internette die okadar yanii
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..! www.mahlukat.com punk webzine
PUNKY_SPuTniK yazdı:yazın tatilde 20 gün fln
geldiim ertesi günü internet kafeye saldırmıştım girmeden önce midemde kelebekler uçuşuodu çok heyecanlıydım
şuan olsa 1 gün bile dayanamıorum çıktıım an aklım kalıo internette gece düşünüorum napsam yarın internette die okadar yanii
oyh benimde benzer gidejeim zaan kelebekler uçuşuodu midemde
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Ben dayanamam sanıodum ama 2 aydır internetsizm ve alıştım gerçekten artıkçok aramıorum interneti ama evde kaldıım zmnlar çok sıkılıorum o yüzden sürekli kendimi dışarı atıorum