katliam
- bloodline666
- Müdavim Üye
katliam
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
offf.... allam yarabbimm.... yaa.. nası bişi bu yaa...!! umarım.. o vurdukları sopa onların g.tünden girip beynnden çıkar!! allah belalarını versn onların... ve onlarn türüne yakından uzaktan alakası olan btn işkence edilesi varlıkların!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- PUNKY_SPuTniK
- Müdavim Üye
- İletişim:
gazla öldürülen tavuk dan 100 kat daha dehşet bişey ayrıca bunlar sadece bi zevk bi lüks uğruna öldürülüor..Mixer yazdı:Ya böle bir başlık var gibiydi her av sezonumu açılıyor bu konu ?
Ayrıca ne varmıs .. Mc donald mıdır burger midir orda gazla öldürülen tavukları yemeyi bilirsiniz chikin mikin ..
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
www.mahlukat.com punk webzine
www.mahlukat.com punk webzine
- bloodline666
- Müdavim Üye
ben yemiyomMixer yazdı:Ya böle bir başlık var gibiydi her av sezonumu açılıyor bu konu ?
Ayrıca ne varmıs .. Mc donald mıdır burger midir orda gazla öldürülen tavukları yemeyi bilirsiniz chikin mikin ..
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
cani bunlar ya ( söyleyene bak)balgam yazdı:+111 böle yapa yapa dünyanın içine ettiiler..GiMLiStorM yazdı:tıklamadan tahmn edebiliorum ne olduunu...şu foklardan ne istiolar yaa?!?!onlar kadar zararsız ve sevimli kaç yaratık türü var dnyada yaa??!!!
- dark_berna
- Üye
- İletişim:
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
videonun hepsini izleyemedim bilie içim el vermedi...Allah belalarýný versin baþka biþ demiorum..o bütün buzul ve buzuldaki bütün hayvanlarý toplam aðýrlýðý kadar bi kaya dötlerine gireri iþalla...aklýma gelen ilk küfür bu oldu..
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
1 sene önce bir gerzegin yolladigi bi site actim ve cok kötü bi video izledim kafayi yedim denebilir psikolojim bozuldu halada unutamadim yani adreste elimde hala aktuellmi bilmiyorum acip bakmaya bile korkuyorum sahsen... bu siteleri kapattirmanin bu yolu yok mu acaba bi bilgisi olan varmi ??? Varsa bi bilginiz yardimci olun bana?
...uçan kuslari, ölü düsleri severim...http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/izle, düsün ve buna karsi bisiyler yap..