neden internete giriyoruz
saatlerce başında oturuyoruz peki ne ediniyoruz bu internetten
sadece forumlara takılıp msnde lak lak mı yapıyorsunuz
yoksa yaptığınız daha işe yarar elle tutulur şeyler var mı internette
anlatın tartışalım paylaşalım
bikere internet olmasa şimdi burda yazışıyo olmazdık arkadaşlar..bu yüzden güzel.ama herşeyin azı makbul suyunu çıkarmamak lazım.zararını pek görmedim..
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..! www.mahlukat.com punk webzine
başta meraktı sonrasında daha fazla merak oldu sonrasında alışkanlık sonrasında tutku sonrasında zaman geçirmek kendi çapımda bişiler yapıom forum sitemde var şimdi anlatmaya kalksam yarım saatte yazamam anladım bir çok şey var
Hayatı Ciddiye Alan O Salaklardan Değilim Bugün Gülerim Yarın Gülerim Ben Hep Gülerim... Gelin Hep Birlikte Gülelim!!!
off ya ben bağımlı oldum!bigün int.girmiiim eksik hissediorum kendimi.ilginç bişi.hiç bişi yapmasam ööle açık kalıo müzik falan..ama illa açık yaklaşık 10-15 saat=)gözlerm de bozuldu iice ztn ya kurtulmam lazım ama gerçek hayatta da yapçak daha eğlenceli bişi bulamayınca insan işte böle oluyo.
trabrock yazdı:neden internete giriyoruz
saatlerce başında oturuyoruz peki ne ediniyoruz bu internetten
sadece forumlara takılıp msnde lak lak mı yapıyorsunuz
yoksa yaptığınız daha işe yarar elle tutulur şeyler var mı internette
anlatın tartışalım paylaşalım
ben sadece lak lak ve forum için kullanyorum...aman tanrım ne boş hadiseler uzaklaşmak lazım
bazen çok fazla rahatsız oluyorum interneti fazla kullanmaktan çıkıp çocukluğumda yapmak istediğim şeyleri yapmak istiyorum ama sadece benim istemem yetmiyo malesef ve yine internete mahkum olarak kalıyorum ve şimdiki çocukların elinde bu internet imkanları varken onların geleceğini çok iyi görmüyorum açıkçası
bilgisayar başında büyüyen çocuklar
trabrock yazdı:bazen çok fazla rahatsız oluyorum interneti fazla kullanmaktan çıkıp çocukluğumda yapmak istediğim şeyleri yapmak istiyorum ama sadece benim istemem yetmiyo malesef ve yine internete mahkum olarak kalıyorum ve şimdiki çocukların elinde bu internet imkanları varken onların geleceğini çok iyi görmüyorum açıkçası
bilgisayar başında büyüyen çocuklar
ya ewet bu gerçekten çok önemli benim 4 yaşındaki kuzenim bile dışarda bisiklete binmek,toprak,top falan oynamak yerine bilgisayarda oyun oynuyo şimdiden böyle olursa ilerde nolur bilemiyorm