Çocukluğumuzun Çizgi Filmleri
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
Re: Çocukluğumuzun Çizgi Filmleri
bu adres için çok saol yaa ben bunların çoğunnu izlemişim....ama benim aradığım şu çizgifilmi bulamadım orda:(Burhan_abi yazdı:Tıkla ve nostajiye hazır ol..
Bu sitede çizgi filmleri indirip izleme imkanınızda var ..
Önce çizene kadar öleceksin sonra ölene kadar çizeceksin... #buvons mon ami #
- fixxer
- [Siteden Uzaklaştırıldı]
- İletişim:
TENTEN ve LAFF-A-LYMPICS OLİMPİYATLARI bu ikisini hayatta kaçırmazdım şimdi yugioh ve duel masters gözde olanlardan arada bi yegenle izlerim
he bide TSUBASA vardı işkenceydi be abi ya iki saat bi rövarşata çakmasını bekliyorduk hatta bölüm bitiyor ertesi günü bekliyorduk acaba gol oldumu diye
he bide TSUBASA vardı işkenceydi be abi ya iki saat bi rövarşata çakmasını bekliyorduk hatta bölüm bitiyor ertesi günü bekliyorduk acaba gol oldumu diye
Hayatı Ciddiye Alan O Salaklardan Değilim Bugün Gülerim Yarın Gülerim Ben Hep Gülerim... Gelin Hep Birlikte Gülelim!!!
- The Invisible
- Müdavim Üye
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
ne kadar duygulandığımı ve mutlu olduğumu anlatamam valla. Judy ve uzun bacak, dinazor denver, clementine, çiçek kız lulu, şeker kız candy, he-man, kalimero, yakari ve TRT nin ilk çizgi filmlerinden uçan kaz. ne güzel günlerdi ya. bir süre çocukluğuma gittim.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
nickelodeon da pete ve pete vardı bir aralar.. bir de geçen gün ren ve stimpy yi yaş sınırıyla 12 den sonra cnbc-e de yayınladıklarını gördüm ki küçükken gayet izlerdik nickelodeon da yine onu da
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?