Bu kadar olmaz
Bu kadar olmaz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qfriUtUfcfU[/youtube]
*Video içeriğinin online olarak forumda görüntülenmesi için editlenmiştir.
*Video içeriğinin online olarak forumda görüntülenmesi için editlenmiştir.
- antidepresan
- Müdavim Üye
- slayerbuffy
- Üye
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
sakin olunacak bişey değil bumasterloves yazdı:sakin ol müge.
eskiden o herifi sevmesem de bi saygım vardı ama bu şov amaçlı reyting amaçlı bişeyler yapmaya çalışan gerizekalının teki! buna emin oldum bu videodan sonra...
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
lanet herif rezil insan yazık günah yahu insanlarda hala bunları izleip prim yaptırıyolar onlara harbidende bu kadarı da olmaz yani.zaten hiç bi zaman sevmedim bu adamı ne zaman düzgün bişi yaptıki? ona kaldı sanki hokkabazlık
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
Bir reklam var ya hani "biz ne is olsa yaparız" diye klasik zihniyetimizi anlatan,iste Savas Ay'da o urunun insanı.Haberci mi,sovmen mi,dulun,acın,yetimin abisi mi,fikir adamı mı,gazeteci mi,yonetmen mi,senarist mi belli degil.Hepsini yaptıgını sanıyor,oysa elini attıgı her isi eline yuzune bulastırıyor.ne fikirleri fikir,ne eylemleri insanlıkla bagdasır.bu adamın aldıgı nefesin bile rating ugruna oldugunu savunabilirim.
Programını izlemedim ama videoyu gorunce bana anında Pisti'yi hatırlattı.Hatırlarsınız ki Pisti,Metin Uca'nın gerceklestirmek istedigi aklı basında bir televizyon programıydı ancak onu da Turkiye'nin Muhtarı(!) Reha Muhtar sindirip ele gecirdi.Uzatmadan,formatı bile caldıktan sonra,gelipte orda burda Hokkabaz filmi uzerinden ucuz reklam yaparsak adam olmaya calısırsan,alınca eline tavsanı boyle hokkabaz,saklaban hatta katil olursun iste.Zaten onune Seray Sever gibi birini alıpta program yapan adamın olayı az cok bellidir...
Programını izlemedim ama videoyu gorunce bana anında Pisti'yi hatırlattı.Hatırlarsınız ki Pisti,Metin Uca'nın gerceklestirmek istedigi aklı basında bir televizyon programıydı ancak onu da Turkiye'nin Muhtarı(!) Reha Muhtar sindirip ele gecirdi.Uzatmadan,formatı bile caldıktan sonra,gelipte orda burda Hokkabaz filmi uzerinden ucuz reklam yaparsak adam olmaya calısırsan,alınca eline tavsanı boyle hokkabaz,saklaban hatta katil olursun iste.Zaten onune Seray Sever gibi birini alıpta program yapan adamın olayı az cok bellidir...
sleeping with the earth my dying bride
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
"her işi yaptığını zanneden aslında hiç birşey yapamaz"... bunu biri sölemediyse benim sözüm olsun...jonnathan yazdı:Bir reklam var ya hani "biz ne is olsa yaparız" diye klasik zihniyetimizi anlatan,iste Savas Ay'da o urunun insanı.Haberci mi,sovmen mi,dulun,acın,yetimin abisi mi,fikir adamı mı,gazeteci mi,yonetmen mi,senarist mi belli degil.Hepsini yaptıgını sanıyor,oysa elini attıgı her isi eline yuzune bulastırıyor.ne fikirleri fikir,ne eylemleri insanlıkla bagdasır.bu adamın aldıgı nefesin bile rating ugruna oldugunu savunabilirim.
- simsiyah_85
- Müdavim Üye
aynısını içimden geçirdim wallahi_fi_girl yazdı:"her işi yaptığını zanneden aslında hiç birşey yapamaz"... bunu biri sölemediyse benim sözüm olsun...jonnathan yazdı:Bir reklam var ya hani "biz ne is olsa yaparız" diye klasik zihniyetimizi anlatan,iste Savas Ay'da o urunun insanı.Haberci mi,sovmen mi,dulun,acın,yetimin abisi mi,fikir adamı mı,gazeteci mi,yonetmen mi,senarist mi belli degil.Hepsini yaptıgını sanıyor,oysa elini attıgı her isi eline yuzune bulastırıyor.ne fikirleri fikir,ne eylemleri insanlıkla bagdasır.bu adamın aldıgı nefesin bile rating ugruna oldugunu savunabilirim.
hatta bi ara şunu yazdım çok akıllı olduğunu sanan ama çok aptal olan birisi yazcaktım silmişim sonradan
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
o dedigin az bile kalır.. bi de guluyor sinir sinir..wolfali yazdı:ya bu adam cidden özürlü bundan eminim artık..
icim parcalandı o tavsanı oyle gorunce.. kıyamam ben onaa..
ayrıca bi insanın bildigini zannettigi seyi ogrenmesi imkansızdır diye bi lafta vardır.. bu adam bunun canlı kanıtı.. her seyi ben bilrim, ben en iyisiyim, yetenekliyim soyleyim boyleyim diye kasılmayı bırakıp bi de egoları ugruna masum hayvanları kurban etmese belki daha insan olmaya deger biri olucak
-
- Müdavim Üye
- Electro_CM
- Üye
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ya bi dakka yaa.. şimdi ben bişi anlamadım abi bundan.. naapmışda ölmüş o hayvan??.. e çünkü şapkanın içinde önce bi çakmak flnda yakıyo yane.. hangi otistik davranışının sonucunda gelişmiş bu durum..??.. bide "uyuo o uyuoo.." dio leğen g.tlü herif!!
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- demakrotive
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye