bana da bu yıl itibariyle oldukça gerekli =D tawsiye için saol , dediğin programı indrdrm ama olmadı =( ya da ben yapamamışımdır kesin (= başka bi programda indrmştm oda olmamıştı =( kullanmış olanlar yok mu ? =(
Mig33 yükledim ama 1 ay kadar sonra hata vermeye başladı. Şimdi de eBuddy diye bir şeyi tavsiye ediyorlar.. Ama ben yüklemeyeceğim çok yazıyor bu mobil msn
whatsername yazdı:Mig33 yükledim ama 1 ay kadar sonra hata vermeye başladı. Şimdi de eBuddy diye bir şeyi tavsiye ediyorlar.. Ama ben yüklemeyeceğim çok yazıyor bu mobil msn
bence çok yazan mobil msn değil ya neyse
mig33 kullanan yakınlarım var,çok da memnunlar az kontürle çok yazısıyolar =) bir whatsername aksini iddia ediyor:P
whatsername yazdı:Mig33 yükledim ama 1 ay kadar sonra hata vermeye başladı. Şimdi de eBuddy diye bir şeyi tavsiye ediyorlar.. Ama ben yüklemeyeceğim çok yazıyor bu mobil msn
bence çok yazan mobil msn değil ya neyse
mig33 kullanan yakınlarım var,çok da memnunlar az kontürle çok yazısıyolar =) bir whatsername aksini iddia ediyor:P
Kontörlü hat kullanmadığım için ne kadar yazarsam o kadar ödüyorum wolfalicim Bana öyle yarım saati 1 kontör tarifeleri işlemiyor malesef
Ama telefondan ya da programdan kaynaklanan bir hata sonucu artık kullanamıyorum.. Faturalarım rahatladı
mig33'ü kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.Mobil msn aleminin en ucuz programı büyük ihtimalle kendisi..Yeni model programlarda var fakat onlar cebi sarsar,en iyisi mig33'tür. =)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
bu programı çalıştırdım (= en sonunda. we 4günde 1kontr falan yedi =D ama benm hat awea we ne zma nbağlansam önce bi 10-15 kontr alıp1 saat sonra geri weriyodu.enson girdiğimde40konrümü birden aldı we 6 saat sonra geri werebildi kontrümü!!artık mobil msn olayı bitmiştri benm için =D biz telde konşsakta olur hem sesimizi duyuyoz o daa iyi mobil msn faln boşwerin