Tavsiye Ettiğiniz Filmler?
- saintofdreams
- Üye
- İletişim:
kısa ama özzz
sinema filmi deyince bana bişi kazandıran filmler genelde melankoli ve şizofren filmleri derim;
tawsiye edeceğim
donnie darko
kelebek etkisi
trainspotting
buzdan hayaller
amelie
rezervuar köpekleri
requeim of dream
bu arada QUANTİN TARANTİNO ya saygı sonsuz
ucuz roman ve katil doğanlar derim kill bill mutlaka izlenmeli bir ve iki üst üste
tawsiye edeceğim
donnie darko
kelebek etkisi
trainspotting
buzdan hayaller
amelie
rezervuar köpekleri
requeim of dream
bu arada QUANTİN TARANTİNO ya saygı sonsuz
ucuz roman ve katil doğanlar derim kill bill mutlaka izlenmeli bir ve iki üst üste
izlediğim en rezalet Quantin yapımı..belki alkollüydüm ondandır ama film cidden delirtti beni yaDeLi yazdı:kill bill güzel değildi bence..o adam da ayak fetişisti
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- peace_maker
- Üye
- İletişim:
en güzel film
bence geçmişin gölgesinde muhteşem bir film ırkçılık problemi olanlara birebir çünkü onu seyretmeden önce benimde böyle bir takıntım vardı
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
Fight Club, Lord of the rings, forrest gump, trainspotting, matrix, Leon, Taxi Driver, Full Metal Jacket, Unforgiven, Requiem For a Dream, Annie Hall, Blade Runner, Schindler's List, last samurai, Hero, Oceans Eleven, ronin, Red Dragon, The Score, Face of, Rezervuar Köpekleri, Ucuz Roman, Kaplan ve Ejderha, Star Wars1-2-3, Blade2, newyork ceteleri, sıkıysa yakala, İmmortel, ateşten kalbe akıldan dumana, IYI Kötü ve Çirkin!, Dünyayi Kurtaran Adam:)), mekanik portakal, 2001:uzay macerası, (Woody Allen+Stanley Kubrick+Quentin Tarantino+John Woo)Bütün filimleri.. 8)
Techno Trance Elele Genel Greve..!!
- Rockingirl
- Üye
- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye