En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
eurotrip izlediğim son film
izlemeye değer bi komedi 4 amerikalı gencin yaşadığı avrupa serüveni
YalnızLığı aNLa
ben en son kanýta gittim çok güzel bi film konu olarak çok basit olsada kurgusu çok güzeldi.. gelgit yaþatmayý baþarmýþ yönetmeni çok sevdim... tavsiye edebilirim yani herkese baþka biþi izleyemedim vizeler vardý çünkü ama olsun artýk izleyebilirim özgürüm çünkü
"zaman geçer büyürüz sertleþir dünya"
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- herhangi_biri
- Müdavim Üye
- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye
Re: En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
ahah eurotrip deli ya..van der sex ba$lassıııın!!trabrock yazdı:eurotrip izlediğim son film
o sahne manyaktı yadrexler yazdı:ahah eurotrip deli ya..van der sex ba$lassıııın!!trabrock yazdı:eurotrip izlediğim son film
bi de ikizlerin ateşli öpüşmesi
YalnızLığı aNLa
ahah ben öldüm öldüm dirildim o sahnede yatrabrock yazdı:o sahne manyaktı yadrexler yazdı:ahah eurotrip deli ya..van der sex ba$lassıııın!!trabrock yazdı:eurotrip izlediğim son film
bi de ikizlerin ateşli öpüşmesi
-
- Üye
- İletişim:
Underworld Evolution'ý izledim Dvd'den...
Açýkçasý ben ilk Underworld'ü de beðenmiþtim bunu da beðendim... Karakterler yerli yerinde, bu evrim episodunda da hikaye cukkada cuk oturtulmuþ sakince, 1000 yýllýk tarih tamamlanmýþ... Kurtadamlar ve vampirler arasý sürtüþme nefis bi þekilde incelenmiþ ki güzel bi fikþýn olduðunu da düþünüyorum... Proje saðlam yani... 1200 yýllarýndaki ekþýn sahneleri çok þahaneydi... Kanlý, kýlýçsal ve vahþi... Victor'un ortamlarda aktif olduðu zamanlar... O zamanlar superfresh olamýyolarmýþ... Ýlk laykýn hayvanöküzü gibi biþeymiþ... Hoþuma gitti doðrusu... Vampir ve laykýn kýrma gencimiz Michael ise hayvanlar gibi güçlendi artýk... Adam ilk ve en güçlü kurt adamýn aðzýný ayýrdý cart diye .. Bu arada Markus'da leþ karakterdi... Babasýný öldürürken dediði laf nefisti : ''Bir tanrý'nýn babasý olamaz...'' ama nefis Celine onu helikopterin vantilatörüne atýp parçaladý... Celine yani Kate Beckinhale nefis bi vampir, hastasýyým...
Bi de son olarak sanýrým Celine hamile kaldý Michael'dan... Üçüncü film bu þekilde baþlarsa hiç þaþýrmam... Üçüncü türden yakýnlaþmalar gibi...
Açýkçasý ben ilk Underworld'ü de beðenmiþtim bunu da beðendim... Karakterler yerli yerinde, bu evrim episodunda da hikaye cukkada cuk oturtulmuþ sakince, 1000 yýllýk tarih tamamlanmýþ... Kurtadamlar ve vampirler arasý sürtüþme nefis bi þekilde incelenmiþ ki güzel bi fikþýn olduðunu da düþünüyorum... Proje saðlam yani... 1200 yýllarýndaki ekþýn sahneleri çok þahaneydi... Kanlý, kýlýçsal ve vahþi... Victor'un ortamlarda aktif olduðu zamanlar... O zamanlar superfresh olamýyolarmýþ... Ýlk laykýn hayvanöküzü gibi biþeymiþ... Hoþuma gitti doðrusu... Vampir ve laykýn kýrma gencimiz Michael ise hayvanlar gibi güçlendi artýk... Adam ilk ve en güçlü kurt adamýn aðzýný ayýrdý cart diye .. Bu arada Markus'da leþ karakterdi... Babasýný öldürürken dediði laf nefisti : ''Bir tanrý'nýn babasý olamaz...'' ama nefis Celine onu helikopterin vantilatörüne atýp parçaladý... Celine yani Kate Beckinhale nefis bi vampir, hastasýyým...
Bi de son olarak sanýrým Celine hamile kaldý Michael'dan... Üçüncü film bu þekilde baþlarsa hiç þaþýrmam... Üçüncü türden yakýnlaþmalar gibi...
Maybe life an illusion!
full metal jacket ı izledim
farklı bir film;yani başını izleyen sonunu tahmin edemiyo kesinlikle.iki bölümden oluşuyo film.birinci bölüm askeriyede, ikinci bölümse vietnamda. izlenmeye değer..
son olarakta dün operadaki hayaleti izledim. gencturkcell olayını denedim ilk kez,baya iyi oluyomuş ya:))
film gerçekten çok güzeldi ama opera sevmeyenler için dayanması zor bir film; müzikal bilindiği üzere ve ben çok sevdim müziklerini de hikayeyi de.şiddetle tavsiye edilir..
farklı bir film;yani başını izleyen sonunu tahmin edemiyo kesinlikle.iki bölümden oluşuyo film.birinci bölüm askeriyede, ikinci bölümse vietnamda. izlenmeye değer..
son olarakta dün operadaki hayaleti izledim. gencturkcell olayını denedim ilk kez,baya iyi oluyomuş ya:))
film gerçekten çok güzeldi ama opera sevmeyenler için dayanması zor bir film; müzikal bilindiği üzere ve ben çok sevdim müziklerini de hikayeyi de.şiddetle tavsiye edilir..
-
- Üye
- İletişim:
Finding Neverland (Düþler Ülkesi) adlý film izledim biraz önce... Peter Pan'ýn yazýlma hikayesini anlatýyor.. Bazý insanlar vardýr kafanýzda bir yere oturtamazsýnýz, benzersizlik þanýný onlara çok görürsünüz... Bu da öyle bir film ki, birçok baþka filme benzetmeden olmuyor önce: Big Fish, Komser Þekspir, bir hayli de Shadowlands... Ancak böylesine derli toplu ve odaklý oluþuyla gölgede kalmak bir yana, benzerlerinin sayesinde parlýyor... Tek bir sahneyle metaforlarýný yerine oturtuyor, öldürücü etkisini yapýyor.. Sonuç olarak herkesi huzurlu bir neverland reenkarnasyonuna yolcu ediyor... Ayrýca öyle bir bitiyor ki film, benim gibi duygusuz bir insaný bile kötü etti... O derece... Hani derler ya anlatýlmaz yaþanýr diye, anlatmýyorum izleyin...
Maybe life an illusion!
- sucre_en_cube
- Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
- Müdavim Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
3 mü?? hönk!KoRn_eR yazdı:ana 3 ü de mi var???issirganotununissirmiyani yazdı:3 te pek açmadý beni yaa hiç biri 1 gibi deilKoRn_eR yazdı:dün akþam final destination(son durak) 2 yi seyrettim moviemax'te..Ýlki daha güzeldi bence..Yalnýz ölüm görmekten gýna geldi...
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
- Müdavim Üye
evet üçüde var http://www.beyazperde.com/film/2868endoplazmikjan yazdı:3 mü?? hönk!KoRn_eR yazdı:ana 3 ü de mi var???issirganotununissirmiyani yazdı: 3 te pek açmadı beni yaa hiç biri 1 gibi deil
ama ben bunu netten indirmiştim
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh