Türkiye Milli Futbol Takımı
maçlara baktığımda gol yemeden atamıyor muyuz sorusu geliyor aklıma benim de...bloodline666 yazdı:maçlara acaba yenik mi başlasak ancak o zaman akıllanıyoruz başka türlü olmuyor valla ayrıca buradan çek maçındaki tuncayı da kutluyorum adam yenilgiyi kabullenemeyen bir adam ki maçın sonunda hakeme kırılan bayrağını koşarak götürdü ve golü de ondan sonra attık helal olsun
kamçılanmak gerekiyor sanırım harekete geçmek için.
öyle ya da böyle nasıl bir hırsla yürekle oynuyorlar görüyoruz.
hırvatistan maçından hiç umudum yoktu, o kadar eksikle asıldılar maça helal olsun.
yalnız her maçta birkaç kişiyi bırakıyoruz. ona da bir çare bulmak lazım.
Hırvatistan Tek. Dir. Bilic:''Ben 39 yaşındayım.Ne böyle birşey gördüm,ne de göreceğimi sanıyorum.Son iki dakkasına hala inanamıyorum.Ben anlamıyorum bunlar yemeden gol atamıyorlar mı?'' demiş (:
Tüm dünya da aynı soruyu soruyor aslında.Gol yemenin hırsıyla gaza geliyoruz galiba.Ama kimse çözemedi bu durumu.
Tüm dünya da aynı soruyu soruyor aslında.Gol yemenin hırsıyla gaza geliyoruz galiba.Ama kimse çözemedi bu durumu.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
türkiye'nin avrupa şampiyonasında elde ettiği bu başarı, kuşkusuz herkesi mutlu ediyordur..
fakat bu mutluluğu abartan, kendisinin "mutluluk" anlayışı çerçevesinde başkalarının mutluluğuna müdahale eden, canlarını-sağlıklarını tehlikeye sokan bazı "magandalar" var.
işin bir kötü yanı da burdaki "bazı" kelimesinin azımsanacak ölçüde olmaması...
türkiye'nin avrupa şampiyonasında ki bu başarılarını, gerek maçlardan önce gerekte sonra olsun, basının-medyanın; savaşa-çatışmaya gidermişçesine, tarihi savaşlarla ve alıntılarla özdeşleştirerek lanse ettiği bu günlerde, yazılan çizilenden etkilenmişlerdir heralde..
dünkü "mutluluk" ve "sevinç" sonrasında sadece istanbul'dan 11 yaralı haberi geldi ve galiba 1 de ölü var. bunun sonucunda bay vali muammer güler'in 50 kişinin gözaltına alındığını doğrulayan ve nasihat dolu açıklamaları, "güler'in ılımlı kişiliği"ni gözler önüne seriyor sanırım....
fakat bu mutluluğu abartan, kendisinin "mutluluk" anlayışı çerçevesinde başkalarının mutluluğuna müdahale eden, canlarını-sağlıklarını tehlikeye sokan bazı "magandalar" var.
işin bir kötü yanı da burdaki "bazı" kelimesinin azımsanacak ölçüde olmaması...
türkiye'nin avrupa şampiyonasında ki bu başarılarını, gerek maçlardan önce gerekte sonra olsun, basının-medyanın; savaşa-çatışmaya gidermişçesine, tarihi savaşlarla ve alıntılarla özdeşleştirerek lanse ettiği bu günlerde, yazılan çizilenden etkilenmişlerdir heralde..
dünkü "mutluluk" ve "sevinç" sonrasında sadece istanbul'dan 11 yaralı haberi geldi ve galiba 1 de ölü var. bunun sonucunda bay vali muammer güler'in 50 kişinin gözaltına alındığını doğrulayan ve nasihat dolu açıklamaları, "güler'in ılımlı kişiliği"ni gözler önüne seriyor sanırım....
Akın var güneşe akın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
Güneşi zaptedeceğiz, güneşin zaptı yakın!
- whatsername
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
KoRn_eR yazdı:Şöyle de bir fotoğraf gördüm
annesi hırvatmış zaten hakemin ben daha yeni öğrendim hakem ayrıca bizim kim olduğumuzu bilmiyor sanırım daha önceki maçları izlemedi yada hiç duymadı sanırım yoksa hırvatların golünden hemen sonra maçı bitirirdi
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
o adamda cok ilginç maçta gol atsakta fazla sevinmeyeceğiz son düdüğü duyana kadar sevinmek yok demişti ama kendini tutamadı sanırım golde kendinde geçti sonra yıkıldı son düdüğü beklemedi sonuçlarına katlandıwolfali yazdı:Hırvatistan Tek. Dir. Bilic:''Ben 39 yaşındayım.Ne böyle birşey gördüm,ne de göreceğimi sanıyorum.Son iki dakkasına hala inanamıyorum.Ben anlamıyorum bunlar yemeden gol atamıyorlar mı?'' demiş (:
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Bir yandan yari finale çiktigimiz için çildiriyorum,bir yandan neden bu kadar kötü top oynuyoruz anlamiyorum.Fatih hocanin oyuncu seçimleride ayri bir olay.
Sonuç itibariyle yari finaldeyiz.Sakatliklar,cezalilar derken Fatih Terim FIFA'ya 3.Kalecimiz Tolga Zengin'i orta sahada oynatabilirmiyim gibi bi sual yöneltmis=) Olayin espri oldugu asikar ama gerçek payida var demis aldigim duyumlara göre=)
Biz bu balla kupayi aliriz.
Sonuç itibariyle yari finaldeyiz.Sakatliklar,cezalilar derken Fatih Terim FIFA'ya 3.Kalecimiz Tolga Zengin'i orta sahada oynatabilirmiyim gibi bi sual yöneltmis=) Olayin espri oldugu asikar ama gerçek payida var demis aldigim duyumlara göre=)
Biz bu balla kupayi aliriz.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- bloodline666
- Müdavim Üye
rüştü
sabri
hakan balta
gökhan zan
uğur boral
mehmet topal
mehmet aurellio
hamit altıntop
kazım kazım
gökdeniz karadeniz
semih şentürk
Bu akşamki maçta sahaya çıkacak, kesinleşen 11 imiz bu..Çok zor çok.Sabri,gökhan zan,kazım,gökdeniz...Bu adamlar bu zamana kadar bu takıma birşey katmadılar.Bu akşam umarım değişir herşey.
sabri
hakan balta
gökhan zan
uğur boral
mehmet topal
mehmet aurellio
hamit altıntop
kazım kazım
gökdeniz karadeniz
semih şentürk
Bu akşamki maçta sahaya çıkacak, kesinleşen 11 imiz bu..Çok zor çok.Sabri,gökhan zan,kazım,gökdeniz...Bu adamlar bu zamana kadar bu takıma birşey katmadılar.Bu akşam umarım değişir herşey.
When you're pushed, killing's as easy as breathing
- bloodline666
- Müdavim Üye
KoRn_eR yazdı:rüştü
sabri
hakan balta
gökhan zan
uğur boral
mehmet topal
mehmet aurellio
hamit altıntop
kazım kazım
gökdeniz karadeniz
semih şentürk
inşallah bu akşam herşeylerini ortaya koyarak oynayacaklar ve biz finale çıkacağız
- whatsername
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
Süper harika mükemmel bir takımız eksiklerle sakatlarla buraya kadar bile gelmek inanılmaz birşey gerçekten bütün türkiye gurur duymalı bence
Ancak maç yayınında da bahsedildi artık bizim de avrupada söz sahibi olabilmek için bağlantılarımızında biraz daha etklili olabilmeli yoksa böyle hakemlerle maç yapmak zorunda bırakılırsınız resmen bu akşam ben bu maçı almanya ya ver,cem dedi ama buna rağmen yine de bırakmadık ve ezdik adamları 3 topu var onlarda gol oldu yazık oldu ancak sadece futbolls bitmiyor bu işler demek ki bunu da burada öğrenmiş olduk dünya şampiyonasında dahaiyi işler yapacağımızdan adım gibi eminim
Ancak maç yayınında da bahsedildi artık bizim de avrupada söz sahibi olabilmek için bağlantılarımızında biraz daha etklili olabilmeli yoksa böyle hakemlerle maç yapmak zorunda bırakılırsınız resmen bu akşam ben bu maçı almanya ya ver,cem dedi ama buna rağmen yine de bırakmadık ve ezdik adamları 3 topu var onlarda gol oldu yazık oldu ancak sadece futbolls bitmiyor bu işler demek ki bunu da burada öğrenmiş olduk dünya şampiyonasında dahaiyi işler yapacağımızdan adım gibi eminim
Turnuva boyunca en iyi futbolumuzu oynadik.Futbolun adaleti yok.Almanlari resmen ezdik.Ama 3-4 atakla maçi aldilar.Çok yazik oldu.Hakem rezaletti..
Yinede eze eze bir yari final oynadigimiz için gururluyum.Ellerinden gelen herseyi yapti çocuklar,yari finale kadar çiktik.Sesimizi duyurduk ama hakemi yenemedik..
Yinede eze eze bir yari final oynadigimiz için gururluyum.Ellerinden gelen herseyi yapti çocuklar,yari finale kadar çiktik.Sesimizi duyurduk ama hakemi yenemedik..
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..