Basketbol
yaklaşık 3 sene önce çöpe attığım 6 sene öncede lisansımın hoca tarafından çöpe atıldığı spor....hala severim takip ederim ama eski anılar moral bozucu olabiliyor bazen yinede 5-6saat aralıksız oynanabilen ve evde bile dandik ordan burdan eşyalarla top ve pota yapıılıp zevk alınası spor bence
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
Basketbol bir tutkudur..asla vazgeçilmez,bıkılmaz,unutulmaz...
hiç unutmuorummm o son troy pilsner maçını..O maç yüsünden bitti basketbol hayatım... son maçtaa bileğimi kırdım yaa bu kadar şans olurr....!!!
basketbol oynarken geçirdiim sakatlıklar...
1-sağ el bileğim kırıldı
2-sol el büyüme kemiğim zedelendi
3-kolum çıktı
4-sol el orta parmaım kırıldı ve yamuk kaldı (:
5- ve en son yan çapraz bağlarım yane liflerim koptu...
en sonunda anladımki Allah benim basketbol oynamamı istemioo..bende takımı bıraktım dışarlarda takılıorus artık...ama bişi anladımkiii basketbol bi aşak..n olursa olsunn tamamen bırakamıosun..kısacasııı I LOVER THIS GAME...!!!
hiç unutmuorummm o son troy pilsner maçını..O maç yüsünden bitti basketbol hayatım... son maçtaa bileğimi kırdım yaa bu kadar şans olurr....!!!
1-sağ el bileğim kırıldı
3-kolum çıktı
en sonunda anladımki Allah benim basketbol oynamamı istemioo..bende takımı bıraktım dışarlarda takılıorus artık...ama bişi anladımkiii basketbol bi aşak..n olursa olsunn tamamen bırakamıosun..kısacasııı I LOVER THIS GAME...!!!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
oyun tarzını pek bilmemde... tip olarak kim benzetio beah??.... mehmet abiciim hiç japona benzemioki ama.... ...Rock_N yazdı:benide bensetirler hani mehmet okura oyun tarzı ve tip olarak ... 8)drexler yazdı:tek star tanırım : mehmet okur
bnde bi kaç sene önce bıraktım basketbolu.. burda fenerbahçe spor klübndeydim.. okulda fln oynuoduk baya.. takım eksik kalırsa bni alıolardı... ..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
arada sirada maclari izler, kocaman adamlarin salak bi topun pesinde kosmalarini anlamsiz bulurdum. sonralari oynadim sevdim bu oyunu. (dikkat ettiyseniz spor demiyorum amac artik karsindaki yenmek olmus cunku gunumuzde bu nedenle oyun diyorum)
doga sporlarini sever ve firsat buldugum her anda yaparim.
zaten ben basketbola ölsem bile cok sansim yok. boyum 1,65 cunku.
doga sporlarini sever ve firsat buldugum her anda yaparim.
zaten ben basketbola ölsem bile cok sansim yok. boyum 1,65 cunku.
sihirli mantar_yesilin yesili_guzel kafali insan_the pot head
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
bunlar benim de başıma geliyo sürekli !!! ama manyak gibi oynamaktan vazgeçmiyorum ... herifin biri kim olduunu unuttum şunu sölemişti :::Rock_N yazdı:Basketbol bir tutkudur..asla vazgeçilmez,bıkılmaz,unutulmaz...
1-sağ el bileğim kırıldı
3-kolum çıktı
en sonunda anladımki Allah benim basketbol oynamamı istemioo..bende takımı bıraktım dışarlarda takılıorus artık...ama bişi anladımkiii basketbol bi aşak..n olursa olsunn tamamen bırakamıosun..kısacasııı I LOVE THIS GAME...!!!
I LOVE THIS GAME 'CUZ IT'S ATTRACTIVE!!!
+ sonsuz diyorum!!! ve o herifi bulduum yerde öpücem alnından (:
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- Stein_Um_Stein
- Üye
Eskiden oynardım ama iyi bir pivot oynayıcısıyım. Halen öylemiyim bilmiyorum valla Mehmet Okur'un her spor haberlerinde 20 sayı aşkın sayı attığını duyduğumda gerçekten çok mutlu oluyorum. Hidayet NBA de iyi işler becerio ama nedense takımı hiç galip gelemio Bu çok komiğime gidio doğrusu..
Türkiye Ligi de bu sene sponsor firmaların destekleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın iyi transfer atakları ile gerçekten seyir zevki veren maçlar sunmakta. Burdan NTV'ye de alkış doğrusu.. NBA'in yanına TBL katıp bizi doyurmakta basketbol adına... Umarım yakında Euro Lig maçlarınıda yayınlar. Şu an yayınlayan kanal çekmio bizde euheuhe
Dirk Nowitzki adamımdır..
Türkiye Ligi de bu sene sponsor firmaların destekleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın iyi transfer atakları ile gerçekten seyir zevki veren maçlar sunmakta. Burdan NTV'ye de alkış doğrusu.. NBA'in yanına TBL katıp bizi doyurmakta basketbol adına... Umarım yakında Euro Lig maçlarınıda yayınlar. Şu an yayınlayan kanal çekmio bizde euheuhe
Dirk Nowitzki adamımdır..