Basketbol
-
- Müdavim Üye
Oynamayı izlemekten daha çok sevdiğim spor.Ayrıca şöyle birşey var.Aylarca oynamasam da bir futbol maçı yapsam en fazla 10 dakika sonra açılıyorum, dört nala koşuyorum ama basketbol böyle değil ya.Kondisyonunuzun yerinde olması lazım.Hız, güç, çeviklik, kondüsyon, zeka, cesaret...Bu bileşenlerin tam olması lazım iyi oynamak için yoksa boy pos yalan, hikaye
When you're pushed, killing's as easy as breathing
-
- Müdavim Üye
hurafe bunlar hurafeKoRn_eR yazdı:Oynamayı izlemekten daha çok sevdiğim spor.Ayrıca şöyle birşey var.Aylarca oynamasam da bir futbol maçı yapsam en fazla 10 dakika sonra açılıyorum, dört nala koşuyorum ama basketbol böyle değil ya.Kondisyonunuzun yerinde olması lazım.Hız, güç, çeviklik, kondüsyon, zeka, cesaret...Bu bileşenlerin tam olması lazım iyi oynamak için yoksa boy pos yalan, hikaye
- kuRbanKopaT
- Üye
eğer iyi oynadığınızı mahalledeki arkadaşlarınızdan duyuyosanız ve sigaradır alkoldür çok fazla aramıyosanız kesinlikle gidin bi klube kaydolun eğer durum tam tersiyle mahalle basketbolcusu olarak devam edin..ben ikisini de denedim ordan biliyorum =)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- LeBronRock
- Üye