Basketbol
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
arkadaslar ile her iki hafta ya bi bulusur ve oynariz..
ama dogru durust kurallara uymadan..
ama cok keyifli oluyor..tek morel bozucu olay: simdiye kadar ben hic puan atmadim..tek bir kez..gecen sene de bir kere 2lik puan attim..tutturdum..ama bizim grub da gercekten LOSER benim..
herseferinde de topu birisi ya yuzume atiyo (tutamamamdan da olabilir..^^) ya da ben tutamayip parmakcazlarimi eziyorum..
ama cok keyifli oluyor..tek morel bozucu olay: simdiye kadar ben hic puan atmadim..tek bir kez..gecen sene de bir kere 2lik puan attim..tutturdum..ama bizim grub da gercekten LOSER benim..
herseferinde de topu birisi ya yuzume atiyo (tutamamamdan da olabilir..^^) ya da ben tutamayip parmakcazlarimi eziyorum..
puan atmak n demekkk sayı atmak olsa gerek...karpuz_agaci yazdı:arkadaslar ile her iki hafta ya bi bulusur ve oynariz..
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
izleyemedim yaa özetlere baktim.adam kopmuş artik..Rock_N yazdı:kobe 81 attıı...ben daa n düşüniiiim...maçı izleyemeyenler düşünsüün...o insan deiill yaaa..yaratttııkk..bi kobee..bide steve nash!
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Rock_N yazdı:kobe 81 attıı...ben daa n düşüniiiim...maçı izleyemeyenler düşünsüün...o insan deiill yaaa..yaratttııkk..bi kobee..bide steve nash!
oda bişeymi kobininki ,NBA rekoru ise 2 Mart 1962'de oynanan maçta, Philadelphia formasıyla New York Knicks'e 100 sayı atan Wilt Chamberlain'ın elinde bulunuyor. ayrıcanaki basketbolun ilahi M.jordandır başkasını tanımam.... he bide bazıları kendini memoya benzetior,hergün görüom o adamı ama memoyla alakası yokkkkkkkk
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye
+99...99MuHoS yazdı:Rock_N yazdı:kobe 81 attıı...ben daa n düşüniiiim...maçı izleyemeyenler düşünsüün...o insan deiill yaaa..yaratttııkk..bi kobee..bide steve nash!
oda bişeymi kobininki ,NBA rekoru ise 2 Mart 1962'de oynanan maçta, Philadelphia formasıyla New York Knicks'e 100 sayı atan Wilt Chamberlain'ın elinde bulunuyor.
Even the smallest person can change the course of the future...
eskiden bensetiolardaı..saçlarda uzundu tabi biras oynadımııs pozisyonda aynıydıı..şimdi alakamıs yok tabii...MuHoS yazdı:Rock_N yazdı:kobe 81 attıı...ben daa n düşüniiiim...maçı izleyemeyenler düşünsüün...o insan deiill yaaa..yaratttııkk..bi kobee..bide steve nash!
oda bişeymi kobininki ,NBA rekoru ise 2 Mart 1962'de oynanan maçta, Philadelphia formasıyla New York Knicks'e 100 sayı atan Wilt Chamberlain'ın elinde bulunuyor. ayrıcanaki basketbolun ilahi M.jordandır başkasını tanımam.... he bide bazıları kendini memoya benzetior,hergün görüom o adamı ama memoyla alakası yokkkkkkkk
256-0 lık rekor n rekoru y a?? böle bi maç olabilrmiii 256-0 ohaaaa dioruuuuuum sadecee....
Bide ayrıcaaaa nba seyrederkenn bi gün denk gelirsenis phoenix sun maçına steve nashi ayrıca bi seyrediin ....sihirbazdan farkı yok..nba de asist olayında 1 numara..jason kidd'i tahtiından etti bence...
3-4 sene önce oynarken hafif bi sakatlık geçirip bırakmıştım.Sonra dönmek nasip olmadı.Boyum da heba oldu=) şu an iyi bi izleyiciyim TBL'yi de Euroleague'yi de NBA'yı da elimden geldiğince yakından takip ederim.NBA'de sıkı bir Detroit Pistons taraftarıyım.
Arada körelmemek için de havalar düzgün olduunda vakit bulunca 1-2 saat şut atarım keyfimi olabildiğince alırım basketboldan.
Arada körelmemek için de havalar düzgün olduunda vakit bulunca 1-2 saat şut atarım keyfimi olabildiğince alırım basketboldan.
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyorsunuz demektir.
- orphanedland_x
- Üye
balgam yazdı:23 ünde maçımız var t.a.c la
t.a.c tarsus amerikan mı oluor???bnde ykal liyim..
yıllar boyu basket oynadım ykal de...soora alanya da dewam...antalya kollejinde iki-üç ay antrenmanlara çıktım...ist.da okul kazandım..bi sene ara werdim..şimdi fakülte takımı we yurt takımı..yurt takımında bu sene türkiye şampiyonluğuna en büyük favoriyiz..fakülte takımında naapcaz bilmiomm..daha antrenman bile yapmadık:D
ehehe başarılar o zman;)hightower yazdı:balgam yazdı:23 ünde maçımız var t.a.c la
t.a.c tarsus amerikan mı oluor???bnde ykal liyim..
yıllar boyu basket oynadım ykal de...soora alanya da dewam...antalya kollejinde iki-üç ay antrenmanlara çıktım...ist.da okul kazandım..bi sene ara werdim..şimdi fakülte takımı we yurt takımı..yurt takımında bu sene türkiye şampiyonluğuna en büyük favoriyiz..fakülte takımında naapcaz bilmiomm..daha antrenman bile yapmadık:D
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
en sevdiğim spor dalıdır amatör olarak oynamıştım yaklaşık 3-4 sene önce oynamayı bıraktım. artık izlemekten öteye geçemiyorum
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!