Galatasaray
- bloodline666
- Müdavim Üye
lincoln olayında son durum: http://wwy.webaslan.com/haberler/23094.php
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
bence olmaz.lincoln alex ayarında bir futbolcu carlos değiltheHeLL yazdı:ama bunu karşına alıp da bi fenerliye açıklayamazsın enazından yarıyarıya veya şöyle diyim benim kadar fanatik ama göstermeyen birine bile açıklayamazsın..lincoln gelise carlos u geç trezeguet(doğrudur umarım) bile yalan olur
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- bloodline666
- Müdavim Üye
futboluları karşılaştırırken bizim ülkemizde sadece isme bağlı olarak yorumlar yapıldığından tamam yalan olur ama mevkilere bakarak bazı yorumlar yapalım lütfen carlos lincoln karşılaştırması biraz ilginç?
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
sonuçta kendi adıma konuşayım benim yaptığım sadece büyük topçukarşılaştırmasıydı..yani carlos mu büyük lincoln mü değil demek istediğim sonuçta fener golü attı bize ve bjkye biz de karşı hamle olarak lincoln ü alırsak enazında 1-1 olur demeye getidim ben..mevki karşılaştırması ne alaka ya..illaki iki topçuyu karşılaştırmak için aynı mevki mi olması lazım?.."abi adam amc/f/l/c ama bizim adam d/am/l/ nerdeeee aynı bölge değil ki konuşamam bu konuda" böyle mi demeliyim =)
nie herkes isme bakıoki mevkilere görede evet karşılaştırmas ama kendi mevkilerine göre roberto carlos tamam herksin kabul ettiği futbolcu ama artık ondan bişey beklenmesi yanlış belki türkiyede iyi oynar ama lincoln gelirse lincoln daha çok parlar ve lincoln alex ayarında bi futbolcu asla olamaz alex bence türkiyedeki en kötü yabancı futbolculardan biri artık koşmayana futbolcu denmio devir değişio ingiltereye bakın orda koşmayan oyuncu yok tuncayı nie aldılar ingiltereye adam habire koşuo ingiltere futbolu tarzı takımlar hep başarılı oluo roberto carlos da 35 36 yaşında artık yapacağı tek şey duran top lincoln ise daha dinç ve sağlam
ben bu yoruma çok gülerim işteuKigs1905 yazdı:nie herkes isme bakıoki mevkilere görede evet karşılaştırmas ama kendi mevkilerine göre roberto carlos tamam herksin kabul ettiği futbolcu ama artık ondan bişey beklenmesi yanlış belki türkiyede iyi oynar ama lincoln gelirse lincoln daha çok parlar ve lincoln alex ayarında bi futbolcu asla olamaz alex bence türkiyedeki en kötü yabancı futbolculardan biri artık koşmayana futbolcu denmio devir değişio ingiltereye bakın orda koşmayan oyuncu yok tuncayı nie aldılar ingiltereye adam habire koşuo ingiltere futbolu tarzı takımlar hep başarılı oluo roberto carlos da 35 36 yaşında artık yapacağı tek şey duran top lincoln ise daha dinç ve sağlam
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
öncelikle galatasaray başlığındayız millet fenere laf ata ata bu hallere geldik zaten (atmıyosanı da anladınız siz onu =) yani konu gsden çok da dışarıçıkmasın diyorum ben..alex in koştuğuna da inanmıyorum ben dostum kusura baka en çok eleştirilen adamlardan biriydi o fenerde küçük maçların oğçusu olmak kolay diyolardı onun için ama köklü mü köklü iyi mi iyi bjk ve gs bizde de olsa diyo mu diyo..ozaman bize de susmak gerekiyo sanırım..bide ingilizler nede tuncayı aldılar koşuyo diye dedin aklıma ibrahim üzülmez geldi hemen onun yıllar önce ingilterede oynaması lazımdı ozaman hala da geç değil bence =))
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- metalemre35
- Üye
- İletişim:
- metalemre35
- Üye
- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye
- metalemre35