Galatasaray
- metalemre35
- Üye
- İletişim:
- metalemre35
- Üye
- İletişim:
- metalemre35
- Üye
- İletişim:
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- demakrotive
- Müdavim Üye
lincoln olmasa halimiz nice olur bilmem..
hakan boş kaleye atamadı ümit de ona keza aynı şekil..
oynat serkan ı özgürcan'ı yerim hakanın kıracağı rekoru..
her maça "bitse de gitsek" diye bakarız bu forvetlerle..
versin hakem bi penaltı al hakanı oyuna atsın sonra da uzasın...
bu kadar da beceriksizlik olmaz ki be abim..
tamam zamanında en iyi forvettin bu ligde ama en iyisi zirvede bırakmaktır..bak hagiye..
ah be hakan ah be hakan
hakan boş kaleye atamadı ümit de ona keza aynı şekil..
oynat serkan ı özgürcan'ı yerim hakanın kıracağı rekoru..
her maça "bitse de gitsek" diye bakarız bu forvetlerle..
versin hakem bi penaltı al hakanı oyuna atsın sonra da uzasın...
bu kadar da beceriksizlik olmaz ki be abim..
tamam zamanında en iyi forvettin bu ligde ama en iyisi zirvede bırakmaktır..bak hagiye..
ah be hakan ah be hakan
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye
- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye
yazık oldu bir felgamp yüzünden galatasaraya valla nasıl bir takım cıkarıyor sahaya bu adam ya futbolunu her oyununda biraz daha geliştiren ayhanın neden yedek oturttuğunu anlamak güç hakkaten carrusca ya bu adamı ne diye oynatıyor risk almayı seviyor sanırım ama herkes bu takım gibi olmayabilir 3'le yetinmeyip yakaladıklarının hepsini atmak isteyenb ri takım daha cıkarsa valla o zaman ne yapacka bakalım
benim hiç bir endişem yok maçı burada alırız ve turuda geçeriz ama teknik heyetin neden bu şekilde mağlup olduk diye bri an önce ciddi şekilde kendilerine sormaları lazım
benim hiç bir endişem yok maçı burada alırız ve turuda geçeriz ama teknik heyetin neden bu şekilde mağlup olduk diye bri an önce ciddi şekilde kendilerine sormaları lazım
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
carrusca'yı kazanmaya çalışması takdir edilebilir elbette. gerets gibi oynatmadan kadro dışı bırakmasından iyidir ancak carruscayı uefa kupasında kazanması biraz riskli oluyor. tabi carruscanın dün akşam 11de oynamasında arda ve sabrinin sakat olmasının da payı var. nonda oldukça hareketli, hakan dün yine kaçırdı yine tepki çekti, bakalım ne kadar daha dayanabilecek teknik kadro bunlara. onun haricinde o kadar hızlı bir forvet oyuncusunu servetle marke etmeye çalışmak oldukça mantıksızcaydı. top nijerya asıllı italyana ( ) atıldıkça servetle beraber koşuşturmacalarını izledik hep beraber, kimi zaman da servet'e güldük. hasan performansını yükseltiyor, lincoln top almak için gerilere gelmese de ileride pres yaparak bu anlamda ender 10 numaralardan olduğunu gösteriyor, uğur ise bu genç yaşında bir yıldız gibi parlamaya devam ediyor. bouzid'i de sahaya çıkarken gördüm ya artık gam yemem.
dün akşam muhteşem bir mücadele izleten sion ve galatasaray'ı tebrik ediyorum, bu haftaki karşılaşmalarının ileri bir tarihe ertelenmesini talep ediyorum. ne zamandır karşılıklı bu kadar koşan 2 takım izlememiştim. onlar koştukça biz oturduğumuz yerden "oha, oha, oha, hala koşuyorlar lan!" şeklinde izledik, gereksiz yere heyecan yaptık.
turu geçeriz büyük ihtimalle ama futbol sürprizler oyunudur. umarım bizim adımıza bir sürpriz olmaz bu cephede, erciyes cephesinde ise sürpriz değil mucize gerekiyor artık...
dün akşam muhteşem bir mücadele izleten sion ve galatasaray'ı tebrik ediyorum, bu haftaki karşılaşmalarının ileri bir tarihe ertelenmesini talep ediyorum. ne zamandır karşılıklı bu kadar koşan 2 takım izlememiştim. onlar koştukça biz oturduğumuz yerden "oha, oha, oha, hala koşuyorlar lan!" şeklinde izledik, gereksiz yere heyecan yaptık.
turu geçeriz büyük ihtimalle ama futbol sürprizler oyunudur. umarım bizim adımıza bir sürpriz olmaz bu cephede, erciyes cephesinde ise sürpriz değil mucize gerekiyor artık...
betterman.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
ne maçtı valla süper kupayı alan galatasaray gibi oynuyordu akşam cimbom lincoln hagi gibi yönetti takımı gerçekten cok büyük bri adam ne zaman ne yapacağı belli değil adamın sağı solu belli olmuyor geriye top atacak gibi yapıyor bir bakıyorusunuz topuk pası vermiş gol olmuş bundan sonrada galatasaraya başarılar inşallah bir kupa daha alırlar 2lilerle kupaları
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Galatasaray'ın Uefa kupasındaki rakipleri belli oldu
H Grubu:
Bordeaux (Fransa)
Austria Wien (Avsturya)
GALATASARAY (Türkiye)
Panionios (Yunanistan)
Helsingborg (İsveç)
25 Ekim 2007
Bordeaux - Galatasaray
8 Kasım 2007
Galatasaray - Helsinborg
29 Kasim 2007