Galatasaray
- bloodline666
- Müdavim Üye
Milli takimda fazla forma $ansi bulamadi ama buldugu zamanlarda iyi degerlendiremedi.Siradan bi oyuncu bence.G.saray'a faydali olmaz bence.bloodline666 yazdı:milli takımda izledik o adamdan hiçbirşey olmaz söyleyeyim galatasarayda beşiktaşın izinden gidiyor hayırlısı olsun
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- bloodline666
- Müdavim Üye
avrupa şampiyonasının ilk maçı olan portekiz maçında oynadı gördük ne adamları gönderdi fatih terim onun için yıldıray mesela213 yazdı:Milli takimda fazla forma $ansi bulamadi ama buldugu zamanlarda iyi degerlendiremedi.Siradan bi oyuncu bence.G.saray'a faydali olmaz bence.bloodline666 yazdı:milli takımda izledik o adamdan hiçbirşey olmaz söyleyeyim galatasarayda beşiktaşın izinden gidiyor hayırlısı olsun
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
213 yazdı:Aynen katiliyorum.Ama açma bu konuyu haci ya.Fatih Terim'in oyuncu seçimleri yüzünden sampiyonluktan olduk.Neyse..
bu hataları görüp fatih terimde birşeyler yapıp dünya şampiyonasında daha yukarıya cıkmak için bu adamlarla olmayacağını görmek lazım doğru seçim yapılırsa şampiyon oluruz
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye