evet bencede senna da villerealde kaldığına göre bakalım kim gelecek ama burada ben mehmete hiç suç bulmuyorum çünkü fenerbahöe klübünde 3 milyon euroyu haketmeyen ama alan adamlar varken mehmete bu paranın 3te 1ini önermek bence yanlış bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz bence takımda en fazla parayı hakedenlerin başında geliyor alexle beraberfzyaso yazdı:Mehmet bence Fenerbahçe için sonderece önemli bir kayıp. Onun yerini uefa kupasında izlediğim kadarıyla ancak Senna doldurur.
Fenerbahçe
- bloodline666
- Müdavim Üye
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
valla semih nerede oynarsa oynasın oyun içinde ne yapıp yapıp golünü veya gollerini atıyor türkiye nihayet golcüsüne kavuştu hayırlı olsun bütün türkiyeye
bu arada fenerbahçeyide tebrik ederim partizanıda cok rahat geçeçek
bu arada fenerbahçeyide tebrik ederim partizanıda cok rahat geçeçek
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
ne taraftar ama akşam izledim bizim amatör maçları bile daha rankli bir taraftara sahip fanatikmiş gelsinlerde göstereceğiz biz fanatikliği
bu arada fenerbahçeyi terik ediyorum pek iyi oynamasalarda maçı 2-0 dan 2-2 ye getirmeyi bildiler gerçekten büyük bir iş yanlzı herkes partizan değil onuda belirtelim her maç bu şekilde dönmeyebilir
bu arada fenerbahçeyi terik ediyorum pek iyi oynamasalarda maçı 2-0 dan 2-2 ye getirmeyi bildiler gerçekten büyük bir iş yanlzı herkes partizan değil onuda belirtelim her maç bu şekilde dönmeyebilir
dün akşam fener maçı kazandı diye 30 kontur hediye geldi yanlışlıkla fb şeysine üye olmuşum galiba öle yada böle iyi oldu
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
http://www.myspace.com/firewind DİNLE!!!
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ilk defa kahvede maç izledim.. istanbula gitmediğime pişman oldum tabi haliyle..
son dakikalarda yine gerilmelerin başlamasına rağmen keyifli bi maçtı.. bide o kaçan 1500 şutuda gole çevirmiş olsaydık daha keyifli olcaktı ama napalım hayırlısı buymuş..
son dakikalarda yine gerilmelerin başlamasına rağmen keyifli bi maçtı.. bide o kaçan 1500 şutuda gole çevirmiş olsaydık daha keyifli olcaktı ama napalım hayırlısı buymuş..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- bloodline666
- Müdavim Üye
İşte rakiplerimiz
Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. G Grubu'nda İngiltere Premier Ligi'nin dev ekibi Arsenal, Portekiz'in güçlü temsilcisi Porto ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde karşılaştığımız Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geleceğiz. Sırbistan'ın Partizan takımını saf dışı bıraktıktan sonra 6. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Fenerbahçemiz güzel bir kura çekti.
G GRUBU
Arsenal
Porto
Fenerbahçe
Dinamo Kiev
Kaynak: Fenerbahce.com
grup geçen seneden biraz daha zorlu gibi ama olsun fener bunun üstesinden de gelecektir hayırlı olsun
Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. G Grubu'nda İngiltere Premier Ligi'nin dev ekibi Arsenal, Portekiz'in güçlü temsilcisi Porto ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde karşılaştığımız Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geleceğiz. Sırbistan'ın Partizan takımını saf dışı bıraktıktan sonra 6. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Fenerbahçemiz güzel bir kura çekti.
G GRUBU
Arsenal
Porto
Fenerbahçe
Dinamo Kiev
Kaynak: Fenerbahce.com
grup geçen seneden biraz daha zorlu gibi ama olsun fener bunun üstesinden de gelecektir hayırlı olsun
- bloodline666
- Müdavim Üye
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ne kadar hayırlı olduğu ortada.. yok yok.. bu fenerden bi b.k olmaz.. bi kere baştan transferler yanlış!! sakat adam alınıyo.. 90 dk koşamayan adam alınıyo.. garip bi antrenör alınıyo.. bide bunlarda hep geç kalınıyo!! bi alex, bi semih her zaman takımda olamıyo.. güizada her maç bi taraflarını paralıyo ama adama destek olmayınca hiçbiri çabaları sonuçsuz kalıyo.. bitti bitti bu sezon böle.. umudun u'sunu bırakmadılar insanda..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
şimdiye kadar izlemekten zevk aldığım fener zico dönemindeydi. artık pek izlemiyorum maçları. izleyipte kanser olmaya niyetim yok.
Thousand of cars and a million guitars, Screaming with power in the air, Weve found the place where the decibels race, This army of rock will be there
- bloodline666
- Müdavim Üye
suçlu olan sadece futbolcular değil bence fenerbahçe eski heyecanını yitirmiş başkan burada önemli rol oynuyor aurelio gitmesi ve sadece reklam amacıyla alınan adamlar nedeniyle fenerbahçe düşüşte
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
fenerbahçeye olan gönül bağımızı göstermenin zamanı böyle zorlu dönemlerdedir takımına kızıp küsüp sırtını dönmek bir fayda sağlamaz
ben özellikle geçtiğimiz 3 haftadır fenerbehçeye elimden gelen bütün desteğimi sağlamaya çalışıyorum eğer fenerbahçeye kızan küzen varsa unutmasınki fenerbahçe bir futbol takımı değil bir kulüptür her spor dalında birinciliğe ulaşıcak bir kulüptür
ben özellikle geçtiğimiz 3 haftadır fenerbehçeye elimden gelen bütün desteğimi sağlamaya çalışıyorum eğer fenerbahçeye kızan küzen varsa unutmasınki fenerbahçe bir futbol takımı değil bir kulüptür her spor dalında birinciliğe ulaşıcak bir kulüptür