Türkiye Milli Futbol Takımı
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
Türkiye Milli Futbol Takımı
bence cok kalıtelı oyuncular var ama basarı gelmıyo
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
- si_keremcem
- Üye
- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye
malta maçı ile başladık elemelere ve hiçte tat vermedik gibi geliyor bana ki bosna hersek bu takıma 5 tane attı rezalet bir durumdayız bu grupta en güçlü ekiptik ama şu anda 2.likten bile söz edemiyorum vahim bir durumdayız ne olacak bu halimiz topu kendi sahamızda gezdirmekten başka brişey yapamıyoruz umarım şu czalı maçlarımızı bir an önce geçeriz kazasız belasız
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
paniğe gerek yokbloodline666 yazdı:malta maçı ile başladık elemelere ve hiçte tat vermedik gibi geliyor bana ki bosna hersek bu takıma 5 tane attı rezalet bir durumdayız bu grupta en güçlü ekiptik ama şu anda 2.likten bile söz edemiyorum vahim bir durumdayız ne olacak bu halimiz topu kendi sahamızda gezdirmekten başka brişey yapamıyoruz umarım şu czalı maçlarımızı bir an önce geçeriz kazasız belasız
biz bu gruptan öyle veya böyle çıkarız..
şimdiden heyecana umutsuzluğa kapılmayın..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- bloodline666
- Müdavim Üye
panik syaptığım falan yok kardeşim sen maçı izlemedin sanıırm böyle bir maç sen seyrettin mi yahu tam bir rezalet yok böyle birşey kendi sahanda topu gezdir sonra rakamlar senden yana olsun (skor tabelesı) hariç ben buna oyun dememwolfali yazdı:paniğe gerek yokbloodline666 yazdı:malta maçı ile başladık elemelere ve hiçte tat vermedik gibi geliyor bana ki bosna hersek bu takıma 5 tane attı rezalet bir durumdayız bu grupta en güçlü ekiptik ama şu anda 2.likten bile söz edemiyorum vahim bir durumdayız ne olacak bu halimiz topu kendi sahamızda gezdirmekten başka brişey yapamıyoruz umarım şu czalı maçlarımızı bir an önce geçeriz kazasız belasız
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
avrupa futbol aşmpiyonasını izlemedin sanırım..bloodline666 yazdı:panik syaptığım falan yok kardeşim sen maçı izlemedin sanıırm böyle bir maç sen seyrettin mi yahu tam bir rezalet yok böyle birşey kendi sahanda topu gezdir sonra rakamlar senden yana olsun (skor tabelesı) hariç ben buna oyun dememwolfali yazdı:paniğe gerek yokbloodline666 yazdı:malta maçı ile başladık elemelere ve hiçte tat vermedik gibi geliyor bana ki bosna hersek bu takıma 5 tane attı rezalet bir durumdayız bu grupta en güçlü ekiptik ama şu anda 2.likten bile söz edemiyorum vahim bir durumdayız ne olacak bu halimiz topu kendi sahamızda gezdirmekten başka brişey yapamıyoruz umarım şu czalı maçlarımızı bir an önce geçeriz kazasız belasız
şampiyon olan yunanistanın oyununu beğenen bir insan evladı varmıydı?
ama sonuçta adamlar büyük bir başarı yakaladı..
bu zamanda iyi futbol değil sonuç önemli sonuç
- bloodline666
- Müdavim Üye
abi tabi ki iyi oyun herzaman seyirciye keyif verir.bende çok severim iyi futbol oynayan takımları..bloodline666 yazdı:sende böyle mi düşünüyorsun yoksa iyi bir futbolla beraber gelen galibiyetlerimi seviyorsun
benim demek istediğim kazanılmış bir galibiyetten sonra kötü futboldan dolayı karamsarlığa kapılınması..
- bloodline666
- Müdavim Üye
canım kardeşim malta gibi bir takıma ki bu malta bosnadan 5 yemiş ki o bosna macaristandan 4 yemiş kendi evinde ki o macaristan norveçten 2 yemiş valal bu işin sonu umarım iyi biter yoksa cok kötü olacakwolfali yazdı:abi tabi ki iyi oyun herzaman seyirciye keyif verir.bende çok severim iyi futbol oynayan takımları..bloodline666 yazdı:sende böyle mi düşünüyorsun yoksa iyi bir futbolla beraber gelen galibiyetlerimi seviyorsun
benim demek istediğim kazanılmış bir galibiyetten sonra kötü futboldan dolayı karamsarlığa kapılınması..
ayrıca bu kadroda cok gereksiz herifler var yahu mesela ergün kendi talkımında oynamayan adamı sen tutmuşsun mili takıma almışsın nasıl bir anlayış ne var bu adamın kafarsında yahu ben anlamıyorum anlayan biri var mı
abicim o takım takım kıyaslama mantığı çok yanlış o mantıkla real madride 3 atan galatasaraya fener 6 attı o zaman fener en büyük takım..böle şey olmaz maçlar diğer maçlarla kıyaslanmamalı..öyle bir kıyaslamayla pendik galatasarydan iyi gibi bir sonuç çıkar ki türkiyenin tartışmasız şu an en iyi takımı galatasaraydır(o zamanda öyleydi..ayrıca ben bir fenerbahçeliyim..)bloodline666 yazdı:canım kardeşim malta gibi bir takıma ki bu malta bosnadan 5 yemiş ki o bosna macaristandan 4 yemiş kendi evinde ki o macaristan norveçten 2 yemiş valal bu işin sonu umarım iyi biter yoksa cok kötü olacakwolfali yazdı:abi tabi ki iyi oyun herzaman seyirciye keyif verir.bende çok severim iyi futbol oynayan takımları..bloodline666 yazdı:sende böyle mi düşünüyorsun yoksa iyi bir futbolla beraber gelen galibiyetlerimi seviyorsun
ayrıca bu kadroda cok gereksiz herifler var yahu mesela ergün kendi talkımında oynamayan adamı sen tutmuşsun mili takıma almışsın nasıl bir anlayış ne var bu adamın kafarsında yahu ben anlamıyorum anlayan biri var mı
bu konuyu geçtikten sonra kadro konusunda çok haklısın arda nihat nuri ilk 11 de oynayacak adamlar ..
- bloodline666
- Müdavim Üye
yakışır ben fenerliyimwolfali yazdı:abicim o takım takım kıyaslama mantığı çok yanlış o mantıkla real madride 3 atan galatasaraya fener 6 attı o zaman fener en büyük takım..böle şey olmaz maçlar diğer maçlarla kıyaslanmamalı..öyle bir kıyaslamayla pendik galatasarydan iyi gibi bir sonuç çıkar ki türkiyenin tartışmasız şu an en iyi takımı galatasaraydır(o zamanda öyleydi..ayrıca ben bir fenerbahçeliyim..)bloodline666 yazdı:canım kardeşim malta gibi bir takıma ki bu malta bosnadan 5 yemiş ki o bosna macaristandan 4 yemiş kendi evinde ki o macaristan norveçten 2 yemiş valal bu işin sonu umarım iyi biter yoksa cok kötü olacakwolfali yazdı: abi tabi ki iyi oyun herzaman seyirciye keyif verir.bende çok severim iyi futbol oynayan takımları..
bu konuyu geçtikten sonra kadro konusunda çok haklısın arda nihat nuri ilk 11 de oynayacak adamlar ..
nuri ve nihat oynamalı artık hakanlarla rüştülerle ergünlerle olmaz bu işler revizyon şart
- bloodline666
- Müdavim Üye
ilk maçımız malta karşısında güç bela 2-0 kazanmıştık ve akşamda macaristan karşısında 2. galibiyetimizi aldık 1-0 la çarşamba günü moldaova maçı var kolay br maç gibi geliyor ama malta maçıda böyleydi sonra zor kazandık valla ayrıca kötüde oynuyoruz kaoalı defasnları acamıyoruz moldova inşallakh biraz acık oynarda kolay gol buluruz yoksa işimiz zor gibi hadi hayırlısı
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye
3te 3 yaptık bu akşma harika bir karşılaşmaydı bol gollü ayrıca bu akşam
hakanın geçesiydi milli takımda 3 yıldır gol atamıyordu doğru dürüst ama bu akşam bir maçta 4 tane attı umarım bu seri sonuna kadar devam eder tebrik ediyoruz
ayrıca bu maçın hakemi beşiktaşın tottenhamla uefa grup maçının hakemi ben korkuyordum acıkcası danimarkalı falan diye ingilizi takımlarına biraz daha yakın gibi gözüken bri kişilikleri var ama bu akşam bize calıştığını söyleyebilirim penaltı değildi ardanın pozisyonu ama verdi penaltıyı gerçi biz o penaltı olmasada alacaktık maçı ama olsun yinede maçın akışını biraz olsun değiştirsi herneyse birdahiki maçımız norveçle o maçı kesin almamız lazım işte grup 1.lii için cok önemli ki biz böyle oynadıkmı alacağımızada inanıyorum ama futbol bu herşey olabilir hadi hayırlısı
hakanın geçesiydi milli takımda 3 yıldır gol atamıyordu doğru dürüst ama bu akşam bir maçta 4 tane attı umarım bu seri sonuna kadar devam eder tebrik ediyoruz
ayrıca bu maçın hakemi beşiktaşın tottenhamla uefa grup maçının hakemi ben korkuyordum acıkcası danimarkalı falan diye ingilizi takımlarına biraz daha yakın gibi gözüken bri kişilikleri var ama bu akşam bize calıştığını söyleyebilirim penaltı değildi ardanın pozisyonu ama verdi penaltıyı gerçi biz o penaltı olmasada alacaktık maçı ama olsun yinede maçın akışını biraz olsun değiştirsi herneyse birdahiki maçımız norveçle o maçı kesin almamız lazım işte grup 1.lii için cok önemli ki biz böyle oynadıkmı alacağımızada inanıyorum ama futbol bu herşey olabilir hadi hayırlısı
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim: