karşıyakayla göztepe herzaman rakiptir çünkü izmirde birbirleriyle 10larca senedir mücadele(tatlı-sert) halindeler ve kskliler de gözgözün artık normale dönmesini istediklerine göre bence göztepe-karşıyaka herzaman olmalıdır ytoksa tatsız oluyo..(buarada göz göz GÖZTEPE )jonnathan yazdı:artık karsıyaka-goztepe tartısması yapmanın pek bir anlamı kaldıgını sanmıyorum,zira goztepe,karsıyaka'nın futbolda 2,basketbolda bir alt liginde mucadele ediyor...yani artık karsıyaka'nın rakibi degil
Göztepe-Karşıyaka
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
tabiki bende isterim ama dedigim gibi suanda forum sayfaları,kahve koseleri ya da ne bileyim sokak muhabbetlerinden baska rekabet edebilecekleri bir yer kalmadıtheHeLL yazdı:karşıyakayla göztepe herzaman rakiptir çünkü izmirde birbirleriyle 10larca senedir mücadele(tatlı-sert) halindeler ve kskliler de gözgözün artık normale dönmesini istediklerine göre bence göztepe-karşıyaka herzaman olmalıdır ytoksa tatsız oluyo..(buarada göz göz GÖZTEPE )jonnathan yazdı:artık karsıyaka-goztepe tartısması yapmanın pek bir anlamı kaldıgını sanmıyorum,zira goztepe,karsıyaka'nın futbolda 2,basketbolda bir alt liginde mucadele ediyor...yani artık karsıyaka'nın rakibi degil
sleeping with the earth my dying bride
- rahibe_teresa
- Müdavim Üye
sadece stadlardaki muhabbetleri kaybetmişiz anlaşılan ama hala göztepe existsjonnathan yazdı:tabiki bende isterim ama dedigim gibi suanda forum sayfaları,kahve koseleri ya da ne bileyim sokak muhabbetlerinden baska rekabet edebilecekleri bir yer kalmadıtheHeLL yazdı:karşıyakayla göztepe herzaman rakiptir çünkü izmirde birbirleriyle 10larca senedir mücadele(tatlı-sert) halindeler ve kskliler de gözgözün artık normale dönmesini istediklerine göre bence göztepe-karşıyaka herzaman olmalıdır ytoksa tatsız oluyo..(buarada göz göz GÖZTEPE )jonnathan yazdı:artık karsıyaka-goztepe tartısması yapmanın pek bir anlamı kaldıgını sanmıyorum,zira goztepe,karsıyaka'nın futbolda 2,basketbolda bir alt liginde mucadele ediyor...yani artık karsıyaka'nın rakibi degil
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- bloodline666
- Müdavim Üye
jonnathan yazdı:tabiki bende isterim ama dedigim gibi suanda forum sayfaları,kahve koseleri ya da ne bileyim sokak muhabbetlerinden baska rekabet edebilecekleri bir yer kalmadıtheHeLL yazdı:karşıyakayla göztepe herzaman rakiptir çünkü izmirde birbirleriyle 10larca senedir mücadele(tatlı-sert) halindeler ve kskliler de gözgözün artık normale dönmesini istediklerine göre bence göztepe-karşıyaka herzaman olmalıdır ytoksa tatsız oluyo..(buarada göz göz GÖZTEPE )jonnathan yazdı:artık karsıyaka-goztepe tartısması yapmanın pek bir anlamı kaldıgını sanmıyorum,zira goztepe,karsıyaka'nın futbolda 2,basketbolda bir alt liginde mucadele ediyor...yani artık karsıyaka'nın rakibi degil
o şekildeki muhabbetlerinde bir anlamı yok sadece konuşulur ama gözlememizde lazım bazı şeyleri orada haklısın
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.