Formula 1
Formula 1
ya arkadaşlar f1 ile ilgilenen yok mu ????
yalnız kendine inkarın, sadece senden kaçarsın, halin ele verir anlamazsııın!!!
- demakrotive
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
dmnlik sana katılıyorum inş jense i de bigün o kürsünün en üstünde görürüz adamın 6. senesi ama daha birinciliği yok dört gözle bekliom walla o günü bir jense taraftarı olarak... raikkonen de şu talihsizliklerinden kurtulabilse gerçekten çok iyi olcak.... şampiyon olmayı hakediyo bence
- bloodline666
- Müdavim Üye
ya aslında mclaren iyi ama bi türlü otutturamadılar.. pilotlar iyi araba hızlı..
ama bi de şu gerçek var renault inanılmaz hızlı anlamıyorum bu kadar hızlı olmayı nasıl beceriyolar ama onların yavaşlaması lazım ki artık diğerleri de ön plana çıksın korkum 2000lerin başındaki ferrari hakimiyetinin bu kez renaulta çevrilmesi.....
ama bi de şu gerçek var renault inanılmaz hızlı anlamıyorum bu kadar hızlı olmayı nasıl beceriyolar ama onların yavaşlaması lazım ki artık diğerleri de ön plana çıksın korkum 2000lerin başındaki ferrari hakimiyetinin bu kez renaulta çevrilmesi.....
umarım böyle dewam etmez yoksa ferrari zamanındaki monotonluğuna geri döncek f1 gerçi honda mclaren gibi takımlar var f1 i hareketlendiren ama onlar da böyle bir hakimiyet söz konusu olursa ne kadar ne yapabilirlerki.......
ya ama bu haksızlık... jense kendi evinde 19. sıradan başlıcak yarışa.. ne oluyo bu hondaya anlamadım monacoda da son seansa kalamadı jense... bari kendi evinde bişiler yapabilseydi.. neyse ama yarış daha yarın görcez bakalım kimi gibi arkalaradan başlayıp bişiler yapabilir belki(sanmıyorum ama sanmak istiyorum... )
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
- İletişim: