Formula 1
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
umarım schumi bu sene şampiyon olur ve f1 i şampiyon olarak kapatır.. kimi de ferrari de bakalım önümüzdeki sezon neler yapıcak.. umarım o da hakettiği şampiyonluga ulaşır.. ve tabi umarım jense den de ileriki sezonlarda bi şampiyonluk görürüz..
yalnız kendine inkarın, sadece senden kaçarsın, halin ele verir anlamazsııın!!!
alonso ve briatore puan farkı kapanınca tutuştular ve suçlayıcı açıklamalar yapmaya başladılar. briatore fia tarafından soruşturmaya alındı.. renault yönetimi de artık alonso ve diğer takım elemanlarına konuşmayı yasakladı.. hadlerini aşan konuşmalar yapıyolardı.. panik haline girdiler ve etraflarına çamur atmaya başladılar...
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
h_dream yazdı:evet saçma kesinlikle... rusya medyasının fiayı kışkırtması sonucu işler bu noktaya geldi...
rusyayla ne ilgisi var gerçi vardır da ben bilmiyorumdur biraz dha acarmısın
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
arkadaşlar hemen düzeltiyorum rum medyası yazıcağıma rusya medyası yazmışım.... birincilik ödülü talat tarafından verilince rumlar fiayı kışkırtmaya başladılar yaptıkları yayınlarla.. talatın ödül vermesine çok büyük tepki gösterdiler.. fianın bu konuyu soruşturmaya almasında rumlar rol oynadı..
- bloodline666
- Müdavim Üye
h_dream yazdı:arkadaşlar hemen düzeltiyorum rum medyası yazıcağıma rusya medyası yazmışım.... birincilik ödülü talat tarafından verilince rumlar fiayı kışkırtmaya başladılar yaptıkları yayınlarla.. talatın ödül vermesine çok büyük tepki gösterdiler.. fianın bu konuyu soruşturmaya almasında rumlar rol oynadı..
şimdi oldu belki ama rumların gerçekten canını acıttı talatı orada canlı yayında birde üstelik kendi televizyonları verince nasıl olmuşlardı bilmiyorum
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
FIA cezayı iptal etti!
2006 F1 Türkiye Grand Prix'i için TOSFED'e verilen 2.5 milyon dolarlık para cezası, FIA tarafından iptal edildi.
Yarış sonunda, yarışı birinci bitiren pilota ödülünü K.K.T.C Başbakanı'nın vermesinden dolayı verilen bu ceza FIA tarafından kaldırıldı
MAKSİMUM
2006 F1 Türkiye Grand Prix'i için TOSFED'e verilen 2.5 milyon dolarlık para cezası, FIA tarafından iptal edildi.
Yarış sonunda, yarışı birinci bitiren pilota ödülünü K.K.T.C Başbakanı'nın vermesinden dolayı verilen bu ceza FIA tarafından kaldırıldı
MAKSİMUM
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- melankolik666o
- Üye
- angelssmile
- Üye
Bu sitede pek konuşulmuyor formula 1 hakkında ama ben bugünki hislerimi anltamdan duramıycam.. 2005'in yarısından beri takip etmeye başladım formulayı ve ilk izlediğim günden beri Kimi Kaikkonen taraftarıyım. bu olayı zaman zaman abarttığım da olmuştur. öyle ki artık tüm arkadaşlarım tarafından bilinen birşey halini aldı ve günük yaşantıma kadar girdi bu hayranlığım. 2 senedir tüm yarışlarda hep iyi sonuçlar alması için dua ettim destekledim ama yine de bu sezonki mücadele gibi bir mücadelenin içinde değildi. hamilton'ın şampiyonluğa bu kadar yakın olmasına rağmen aradaki puan farkını müthiş bir şekilde kapattı, en hızlı turları attı, en çok yarış kazanan pilot oldu ve şampiyonluğu aldı..
bir yandan bugün yaşanan terör olayları yüzünden büyük bir üzüntü içindeyken bu gerçekten sevindirdi beni. ama keşke bunlar olmasaydı da şampiyonluğun tadını daha güzel çıkarabilseydim diyorum
bir yandan bugün yaşanan terör olayları yüzünden büyük bir üzüntü içindeyken bu gerçekten sevindirdi beni. ama keşke bunlar olmasaydı da şampiyonluğun tadını daha güzel çıkarabilseydim diyorum