NBA Finalleri
NBA Finalleri
Nba'de koca bir sezon geride kaldı ve doğudan Miami Heat batıdan Dallas Mavericks finale kaldı.Sizce kim alır şampiyonluğu? Ben Detroit taraftarıyım Miami'ye doğu finallerinde yenildikten sonra hayal kırıklığı yaşadım tabi final serisini Shaq faktöründen dolayı Miami'nin 4-1 ya da 4-2'yle kazanacağını tahmin ediyorum.Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz...
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyorsunuz demektir.
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
ben bi dallaslý olarak iþalaa dallas diorum ama pivot mevkiinden dolayý miamiye kayýo biras tahminler gerçi dallasta nowitzki farkýda var..umuorumki wade formsuz olur final maçlarýnda..dallas takým oyunu oynayan bi takým þutlar hep nowitzkide bitsede takým oyununu güsel oynuolar.ah bide nash hala dallasda olsaydý durum çok deiþirdi nash suns a gitti ben nba seyretmeyi býraktým saten..bu seri son maçta biter yani ben 4-3 dallas diorum..!!
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
- adios_amigos
- Üye
miami büyük bi ihtimalle finalde zorlanmaz gibi gelio cünkü iki takým arasýnda acaip bi pota altý farký war we shaq buraya kadar getirdikten sora yüzügü takýcaktýr diorum bn ama dallas uzunlarý dýsarý cýkarak oynadýgý için miami yi baya zorlucaktýr cünkü miami de bunlarý kowalýcak adam yoq ama yinede miami 4-2 alýr
biz sadece kaybetmek için buradayýz öyleyse yaþam bizi ayýrmadan ölümün beni seninle kutsamasýna izin ver...
-
- Müdavim Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
dallas her zaman takým oyunu oynuo yýllardýr..yýldýz üzerine kurulu bi takým deil o yüsden dirk sakatlansa da etkisi olur ama dallas yine alýr..layne yazdı:dirk nowitzki sakatlanmazsa dallas alýr. bir nowitzki hastasý olarak artýk kaptan dirk'e bir yüzük yakýþýr diyorum. olacak bu sefer! wade shaq hikaye dirk nowitzki!!!!!!!!!!!!
abi aman diyim ya. yok bu sene sakatlık! bi takım bu kadar mı şanssız olur. kaç senedir yüzüp yüzüp kuyruğa gelecekken sakatlıklara boyun eğiyorlar. tamam takım oyunu oynuyor dallas, ama her takımda bir lider vardır. dirk bu takımın lideri. dirk tek başına yıldız demiyorum zaten. hiç bir zaman da o amerikalı taraftarların istediği kıvrak hareketler, şık smaçlar, akıl almaz asistler falan filan.. öyle birisi olamayacak. ama dirk nowitzki hep kaptan dirk olacak...endoplazmikjan yazdı:dallas her zaman takım oyunu oynuo yıllardır..yıldız üzerine kurulu bi takım deil o yüsden dirk sakatlansa da etkisi olur ama dallas yine alır..layne yazdı:dirk nowitzki sakatlanmazsa dallas alır. bir nowitzki hastası olarak artık kaptan dirk'e bir yüzük yakışır diyorum. olacak bu sefer! wade shaq hikaye dirk nowitzki!!!!!!!!!!!!
betterman.
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
Shaquille O'Neal, Miami Heat'in Dallas Mavericks karşısında 98-74 kazandığı final serisi 4. maçında, turnikeye giderken kendisine çok sert faul yapan Jerry Stackhouse'u işte bu sözlerle eleştirirken rakibini çok fazla da önemsemedi:
"Kızlarım eve geldiğimde bana daha sıkı sarılıyor... Gerçekten iyi hissettim. Teşekkürler, Jerry."
"Kızlarım eve geldiğimde bana daha sıkı sarılıyor... Gerçekten iyi hissettim. Teşekkürler, Jerry."
ben bir mülteciyim
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
kendi yüreğimden başka
sığınacak yerim yok yurdum yok
tüm kitapların arasında kurutulup saklanan
anılarla dolu bir yerdeyim....
- yalnizgezen
- Müdavim Üye
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
yalnizgezen yazdı:Shaquille O'Neal, Miami Heat'in Dallas Mavericks karþýsýnda 98-74 kazandýðý final serisi 4. maçýnda, turnikeye giderken kendisine çok sert faul yapan Jerry Stackhouse'u iþte bu sözlerle eleþtirirken rakibini çok fazla da önemsemedi:
"Kýzlarým eve geldiðimde bana daha sýký sarýlýyor... Gerçekten iyi hissettim. Teþekkürler, Jerry."