Trabzonspor
Panathniakos'dan çaldığını idda ettiğin tezahuratın izni Panathniakos'un Gate13 adlı grubundan bizzat izin alınarak uyarlanmıştır. Valencia'dan hangi tezahuratı diyorsun bilemiyorum ama az çok Lig Tv izleyen, ya da maçlara giden birisi, Beşiktaş taraftarından daha ateşli destekleyen ve yaratıcı bir taraftar topluluğu olmadığını zaten bilir... Bunun tartışılacak bir yanı yok..r1g0r yazdı:zaten beşiktaşlılar da panathinaikosdan, valenciadan falan çalıyor.
sleeping with the earth my dying bride
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
Maçın 2. yarısını bazı nedenlerden dolayı izleyemedim ama ilk yarı iyi gibiydi beşiktaş daha sonra duyduğumda şok oldum.. en az 5 atmanız biraz imkansız gibiydi şimdi 2. yarıyı izlememiş olmamdan dolayı fazla yorumda yapmak istemiyorum.. Sadece tebrikler..trabrock yazdı:en az 5 atmamız gereken bi maçtı
neyse 3 puan 3 puandır yola devam
All mankind loves a lover.
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
off yaa.. musanın bacak gitti.. .. geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.. bide haydi trabzon diyorum..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye
ayak diil bacak..!! ayak mı??..bileğin üstlerinde bi yerden kırılmadımı yahu??.. o sallanan kısım ayak diildi bence.. :S
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye
valla bende cok üzüldüm ama sevindiğim ve bugün gördüğüm en güzel şeydi beşiktaş maçını izledim veya diğer maçlara baktım benim maçım vardı heryerde kavga gürültü ama galatasaray taraftarına teşekkür alkışlarla gönderdiler musayı bende onları alkışlıyorum helal olsun
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Çok iyi bir Trabzonsopr taraftarı olarak takımımın halinden gayet memnunum.İlk yarı çok şanssızlıklar yaşadık.İkinci yarı resmen dirildik.Her ne kadar Galatasaray ve Ankaragücü mağlubiyetleri takımı biraz yıpratsada ve ayrıca sakatlıklarlada boğuşsakta ilk 4e gireceğimizden eminim.Birde Türkiye kupası şampiyonluğu var ortada.
ve tekrar söylüyorum:
İSTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, GENE YIKACAĞIZ !
ve tekrar söylüyorum:
İSTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, GENE YIKACAĞIZ !
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Erciyes deplasmanı cidden çok zor bi sınavdı.Alnımızın akıyla 3 puanı cebimize koyduk ama Erciyes düşerse cidden üzülürüm.Çünkü cidden iyi top oynuyorlar.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- necroshine13
- Üye
İnternoto kupasındaki rakibimiz karşısında 6-0 gibi farklı bir skorla ayrıldık.Oynanan futbolda önümüzdeki sezon için umut verdi.Özellikle Ceyhun'un formu göz dolduruyor.Ama takıma takviye şart.Serkan Balcı ve Adnan yerinde transferler bence.Takıma kısa sürede uyum sağlamış durumda gözüküyorlar.
ve en önemli transfer ; Yattara ve Gökdeniz'in satılmaması.
ve en önemli transfer ; Yattara ve Gökdeniz'in satılmaması.
- bloodline666
- Müdavim Üye
Takımımız, UEFA İntertoto Kupası 3. Tur rövanş maçında H. Avni Aker Stadında karşılaşacağı FC Otelul Galati maçı hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor.Maç yarın 19.30'da H.Avni Aker Stadı'nda oynanacak.
Ayrıca şanssız bir şekilde 2-1 yenilmiştik ilk maçta.
Ayrıca şanssız bir şekilde 2-1 yenilmiştik ilk maçta.
- bloodline666
- Müdavim Üye
- bloodline666
- Müdavim Üye